- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
aynen öle valla ben olsam adetime günler varken test yapıyom...kaydirigubbakcemile3
hani ben hani ben
WELCOME soruyosan yok canım bekliyoruzzz:uhm:DÖnmedİmİ kızlar haberlerİnİ alamadınız dİmİ
HAHAHA BEN TEST YAPMAYA FIRSAT BULAMADIM KIRMIZI KARTI GÖRÜYOM BE TATLIM laelaelaelaelae:lepi::lepi:
ayyy kıyamam kuşumu gel kızz valla senide çokkkkkkkkkkkkkk seviyom inan...
canlarım benim iyiki varsınız Şeniz iyi kalpli arkadaşlarım benim opuyorumnanaktan
WELCOME soruyosan yok canım bekliyoruzzz:uhm:
inşallahhhhhhhhhhhhh hemide ikizzzzzzzzzzzzzzzzz:Saruboceq:BENDE BENDE TATLIM BENİM OLCAK AZİZEM BU AY SEN SIKMA CANINI BENDE SANKİM OLUCAM BU AY EĞER TEMİZ ÇIKARSA SONUÇLAR
kaydirigubbakcemile3 tatlı kıskancımız bayanssulusmilekıskanççççççççççççççççççŞenizsenide çok seviyoruzzz canımmm
hemde çok sanki ilk bebiş gibi yerimde duramıorum desem yeridir içim içime sığmıo beklemek istiorum kötü çıkmasın diee
yok canım ben 5 hafta olayım öyle gidicem kese gözüksün diyeEVET TATLIM SEN NE YAPTIM ÇIKTINMI DOKTORA :lepi:
BENDE BENDE TATLIM BENİM OLCAK AZİZEM BU AY SEN SIKMA CANINI BENDE SANKİM OLUCAM BU AY EĞER TEMİZ ÇIKARSA SONUÇLAR
kaydirigubbakcemile3 şimdiden sonra hazır ol test yapmaya ozamaaaaaaaaaaaaaaaannn :lepi:
inşallahhhhhhhhhhhhh hemide ikizzzzzzzzzzzzzzzzz:Saruboceq:
valla içimde bi pırpır var ya neden acep sempatiksalakcinni test sonuçlarından mıdır acep,eyvahedigeldismile
adetim bitince yapıyım barim içimde kalmasın :))))))))))))
yok canım ben 5 hafta olayım öyle gidicem kese gözüksün diye
slm arkadaşlar öncelikle mart ayımız hayırlı uğurlu olsun :lepi: umarım güzel haberlerle hep beraber seviniriz :lepi:
şubat ayı hamilemiz eren sezen :CüvCüv:
mart ayı listemiz hayırlı olsun :lepi:
erkil............................1 mart
mız mız.......................1 mart
birisi..............................hamile tebrikler :CüvCüv:
yakamozzz..................2 mart
ruzgarim......................2 mart
yarencik60...................5 mart
YAREn........................6 mart
Neva...........................6 mart
Mirage1983..................8 mart
endleeslove..................9 mart
Maybe Baby................10 mart
Cesu...........................14 mart
melike_ecesuu.............14 mart
Masal800.....................18 mart
sutbeyaz.....................21 mart
pelin67........................21 mart
elfrkn..........................22 mart
guldeseker..................23 mart
greenmoon..................25 mart
azize1.........................27 mart
nazo7.........................28 mart
kızlar inşallah mart ayında güzel haberler le seviniriz....:lepi:
ay inş.. bu sefer geçenki kimi hüsrana uğramam kızlar dua edin banaanladım canım az kaldı güzel güzel keseyide gör
ayağını sürtt canım arkandan gelsin bütün kızlarr:CüvCüv:çok duygulandım ya, listenin ilk hamilesiyim inanamıyorum. inşallah kan değerleri güzel çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?