mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

gelsin bebişler :ecrin_bebek:

Son düzenleme:

gelsin bebişlerimiz :ecrin_bebek:

bugün benim 14. günüm, yumurtlama günü...dünden beri feci karnim sanciyor, dün sag tarafta agrim vardi ara ara batma oluyordu, bugünde sol tarafima gecti oram agriyor, ara ara batiyor!!! yumurtluyorum galiba...bosta gecirmedik ha:kedipuyorumnanaktan Allah'tan hayirlisi diyelim artik

14.günüm degilmis yaa ama internet öle yaziyordu!!! nneese önemli degil, carsamba 14. günümdü ama persembe aksamindan beri agrim var...demekki 1 gün gec yumurtluyorum

hadi canım inşallahh yumurtluyosundur boşda geçirmemişinzkaydirigubbakcemile2
benımde adet günüm bugun ama yok daha bayanssulusmile

inşallahh
belirti falanda yok . geçen ay 28 çektiya ondan geç gelir heralde..
10 aydır korunmuyoruz cnm.
siz ne zamandır istiyosunuz ?

inşallahh
belirti falanda yok . geçen ay 28 çektiya ondan geç gelir heralde..
10 aydır korunmuyoruz cnm.
siz ne zamandır istiyosunuz ?

bu ay 7. ayimiz..korunmuyoruz artik o zamandan beri ama 8 ay hap kullandim...kismet yaaa insallah bu ay bisecikler olur...evlendigimizde ilk aylar geri cekme ile korunmustuk...

benide eklermisin...liste çok güzel :lepi:

bu ay 7. ayimiz..korunmuyoruz artik o zamandan beri ama 8 ay hap kullandim...kismet yaaa insallah bu ay bisecikler olur...evlendigimizde ilk aylar geri cekme ile korunmustuk...

bende 11 ay hap kullandım.. geçen ay adetim gecikmişti doktora gittim. herşey normal dedi. rahim yumurtalıklar falan...
bılmıyorum hayırlısı ne zamansa gelcek bebişlerimiz .
son 3-4 aydır ben kafama çok taktım adet olunca çok üzüldüm ama yapçak bişey yok..geçen ay kesin hamileyim dedim adetim 3 gün geçince test yaptım negatif 10 gün geçti yine negatif. ağlamakdan gözlerim şişmişti. tabi hep içime attım kımselere söylemedım . bu ay pek takmadım günleri saymadım . adetim yaklaştıkça stres yaptım yıne. inşallah bu ay gelmiştir bebeğim :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…