mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

ayy ben gözümü açamıyodum yaa hep uyumak istiyodum yatmak çok fenaydım...
hamile değilde hasta gibiydim.
evet düşük olan hamişliğimde bende 10 da gözlerim kapanıyodu sürekli kolum başım ağrıyodu hep hasta modundaydımm acaba düşük olucaktı ondanmı rahatsızlık veriyodu bize

yok cnmm salı gecesii baktım sulanıyoo ben kabul etmedim bi doktora gidiyimde o ne dersee geçen haftaya kadar yoruldum diyodu bi hafta geçtii dinlendi galiba:roflol:

kızzzz kaydirigubbakcemile3 ben sana değil kaydirigubbakcemile3 koptum valla kaydirigubbakcemile3 begümee sormuştum kaydirigubbakcemile3 oohhhh sendende cevap almışş oldum kaydirigubbakcemile5 Şeniz

işim gereği yurt dışında oluyorum bazen canım o yuzden yumurtlama gunlerını tutturamıyos bazen....

kızlar ben kaçar görüşmek ğzere iyi geceleeeerrrrrr.....opuyorumnanaktan

kızzzz kaydirigubbakcemile3 ben sana değil kaydirigubbakcemile3 koptum valla kaydirigubbakcemile3 begümee sormuştum kaydirigubbakcemile3 oohhhh sendende cevap almışş oldum kaydirigubbakcemile5 Şeniz
hadi ya bütün sırları açığa döktümm desene :roflol::roflol:

evet düşük olan hamişliğimde bende 10 da gözlerim kapanıyodu sürekli kolum başım ağrıyodu hep hasta modundaydımm acaba düşük olucaktı ondanmı rahatsızlık veriyodu bize

ayy olabilir valla aman inşallah bidaha öle hamile olmam çok fena geçiyo yaa...,
3ayım çok kötü geçirmiştim.

bunda uykum hiç olmuyo 12 den sonra yatıyorum 7.30 da ayaktayım

kızz yazık oka geçe kadar oturma yat dinlen canmm...
bide çok bilgsyar başında durma tatlım bedenini yorma beynini yorma.
insan bakmadan duramıyo ama ben kısmet olurda hamile kalırsan bu sefer karalıyım uzaklaşcam netten.

evet girmeden duramıyorumm alıştımm bide çok şey öğrendim burda

valla kociş bi duysa onunla ilgili her şeyi açığa döktüğümü yandımm

aman biz bize kaynatıyoz işte...benimkide koltukta tv izlerken uykuya dalmış eren de öle...ben gece kuşu. oka sabırsızım ki bebek için çalışmalara.şimdi hiç istemiyom yaaa boş boş kaydirigubbakcemile3 eşimde şimdi merak :kedi:

kaldır yataklarına yatsınlarr cnmm az kaldı gülümm 1 hafta sonra testler çıkacak inşş.sende bolbol çalışırsınn çoğu bitti azı kaldıı

sllm kızlar ben deilmişim
test negatif çıktı zaten deminde hasta oldum ama sipsiyah renfgii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…