mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

aha yeminne bende de öyle oldu azizem
hiç sivilcem çıkmadıydı bu sefer :lepi:
ama biraz kuruyemişi fazla kaçırdım sanırım bu sabah sivilcelerim günaydın dedi kaydirigubbakcemile3
siboş yaa inşallah canmm :Saruboceq: yinede çok kaptırmak istemiyom beklicem yarın bi olsun ALLAHIN izninle.
KIRMIZI ÇIBIKTA ÇIKMIYO ADETTEN ÖNCE AZİZECİĞİM BASBAYAĞI HAMİŞSİN İŞTE HAMİŞ HAMİŞ HAMİŞ HAMİŞ lülülülülülü

AMAN AZİZE CANIM YA DİKKAT ET CANIM YARINDA TEST YAP İÇİN RAHAT ETSİN BENCE HAMİŞSİN kaydirigubbakcemile5

serapçım inşallah bu kuşum :Saruboceq: olmasada kısmet
günüm bi geçsin hele...

azizeeee sen geçen seferde böyle uykucu olmuştun belirtiler nerdeyse aynı kuşum yaa CADIARZU CADIARZU

Ay kızlar çok sevinçliyim...Dün annemi özledim dedim ya az önce annem aradı ben geleceğim dedi...Onu bekliyorum ama işten çıkmasınada daha var 5 te paydos ediyor...
çok sevindim canmm alkisalkisalkis

tatlım yarın adet olmazsam tekrar yapıcam...

Uyku dedinizde benim eşim bu aralar çok uyuyor bende uyandırdım dedim bana bak benim yerime bu ay senmi hamile kaldın dedim uyku sersemi ewet sanırım dedi ve beni gülme krizi aldı ne yapsın adamcağız baktı benden fayda yok kendi hamiş kaldı herhalde...

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bencede yapsın ya ewde yok der o şimdi git al deriz sonrada temizlik yapıyorum üstüm müsait değil der...

ayy kızlar durun hele yarın bi geçsin...
şimdi tekrar test yapsan aynı şey çıkıcak.
benim bildiğim testi yapınca ilk çizgi çok net çıkıyo hamilelik yoksa c bölümü bembeyaz olur.
bende ikisindede c bölümünde pembelikler çıktı ama tam yukardan aşağı inen çizgi deği dağınık bi pembelik var....testlere bakıyom hala aynı. ne bu şimdi?

Kız senin testin adı ney bu sefer başka bir test al...

:uhm:
benim bildiğim c: control çizgisi direk kırmızı çıkar; t:test çizgisi hormonunu ölçer işte, silik milik varsa vardır işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…