kıız dur şimdi heycan yaptırma bana sempatiksalakcinni
yarın ola hayır ola :Saruboceq: hayırlısı olsun :Saruboceq:
sibelim ben aralık annesi olamazsam sen listeyle ilgilenirsin canm.
valla üzülüyom oraya girdikçe.
vay anam vay...benim adetten önce memişler çok şişmişti ya...hala inmediler bi görseniz...karnımın şişi indi onlar pamele anderson gibi kaldı...ay sexi sexi dolanıyom ortalıkta...hep böle kalsalar keşkem..kafam kadar...delikafadulden:roflol:
kızlar yaa her adetten önce yüzümde sivilceler çıkardı şimdi hiç bitane bile çıkmadı CADIARZU
kızlar yaa her adetten önce yüzümde sivilceler çıkardı şimdi hiç bitane bile çıkmadı CADIARZU
Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm....diloşşşş nerde kızlar?bilmiyorumkismile
vay anam vay...benim adetten önce memişler çok şişmişti ya...hala inmediler bi görseniz...karnımın şişi indi onlar pamele anderson gibi kaldı...ay sexi sexi dolanıyom ortalıkta...hep böle kalsalar keşkem..kafam kadar...delikafadulden:roflol:
aşkolsun tatlım daha günün gelmeden ya olmazsa diye düşünme
ya ben bu düşünceyi yasaklıyorum size
dilimde tüy bitti, pozitif düşünün diye diye
ya olmazsa diye düşünmek yok, bol bol olacakmış gibi hatta göbüşünüzdeymiş gibi hayl kurmak ve dua etmek var opuyorumnanaktan
azizecim..benim aklım almıyo..sen 2 test yaptın..olayı bitirdin..ilki besbelli çıkmıştı..sonraki yaptın yok dedin..ilki bozukmuş dedin..akıllım ya ikinci yaptığın bozuktuysa..bilmiyorumkismilesen bence bugün bi test daha yap başka bi marka ama..anya konya çıksın ortaya..eğer ilkinde o çizgi çıkmışsa ne bileyim vardır o zaman...
benimle aynı fikirde olanlar?????sositososito
Ay kızlar çok sevinçliyim...Dün annemi özledim dedim ya az önce annem aradı ben geleceğim dedi...Onu bekliyorum ama işten çıkmasınada daha var 5 te paydos ediyor...
ooohh gözün aydın tatlım:1hug:
Ya NAZO eğer ben doğru hatırlıyorsam birara 2. çizgidede hayal mayal bişey vardı dedi...
Ay kızlar çok sevinçliyim...Dün annemi özledim dedim ya az önce annem aradı ben geleceğim dedi...Onu bekliyorum ama işten çıkmasınada daha var 5 te paydos ediyor...
ya nazo eğer ben doğru hatırlıyorsam birara 2. çizgidede hayal mayal bişey vardı dedi...
kesinlikle katılıyorumalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?