mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

GELSİN BEBİŞLERİMİZ KONSUNLAR GÖBÜŞÜMÜZE ALLAHIMIZIN İZNİNLE :Saruboceq:

canmm son adet tarihin ne? yaz ekliyim tatlım.

öncelikle hoşgeldin...
ben herkezi eklerim şuan listeyle ilgilenemiyorum yazıları okursan anlarsın belki...ama isimleri not alıyorum.senide not aldımyerimseniben

Teşekkür ederim ama herkes kendi arasında sayfalarca konuşunca,kimse cevap yazmayınca ve ben de iki kere ricada bulunup da sonuçsuz kalınca böyle düşündüm doğal olarak.
Allahım isteyen herkese bebek sahip olmayı nasip etsin inşallah

Ay cok cahilce bisey sorabilir miyim, simdi Azizenin bana yazdigi 10 MAYIS tarihi benim hamile olabilme tarihim mi?

Ay cok cahilce bisey sorabilir miyim, simdi Azizenin bana yazdigi 10 MAYIS tarihi benim hamile olabilme tarihim mi?

10 mayıs senin gelmesini beklemediğin kırmızıları görme tarihin...bu tarihten önce hamile kalacan..bu tarihtede günün geçecek inşallah...a.s

kızlar çokk kötüyüm ya...resmen sancım başladı..adet olacak gibi..wc ye gitmeye korkuyorum..sanırım 1 gün gecikmeyle gelecek benimkiler..bu akşam regl olursam yarın test yok demek ki..acaba psikolojik olarak hamişliği istiyoz ya ondan mı gecikti adetim acep..resmen beyin gücümle geciktiriyorum..demek biraz daha uğraşsam hamiş bile edicem kendimi...:roflolff Allahım zaten çatlaktım..iyice sıyırdım..

Yok yok, uzulme hemen indirme yelkenlerini suya. BAKSANA HEP HAMILELIK BELIRTILERI ILE AYNI OLUYORMUS ADET BELIRTILERI!

bence dus felan al sen, soyle rahatla, kitap oku, ne biliyim dagit kafani. Olumlu dusun. Du bakalim
alkisalkisalkis

kaydirigubbakcemile3delikafadulden

selam kızlar azizecim inşallah hamilesindir teste baktım öyle gözüküyo tam emin olmak icin bir daha yap canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…