mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

ayy nede çabuk geçti günler ikili teste bile geldin :lepi:
inşallah güzel sonuçlar alırsın canmm arkadaşım :Saruboceq:

evet ama bana hiç çabuk geçiyo gibi gelmiyo bugün 13.haftaya girdim ama şikayetlerim daha geçmedi 3 aydan sonra geçerdi ama ben çekiyorum hala

Kuşum hamilesin ya...
Hala belli değil yazıyorsun...Ozaman kalk şimdi git kan testi yaptır canım...Bekleme gününe kadar stres yapacağına...

dilekçim cesaret edemiyom işte...
zaten şuan hiç heycan da yok testin çizgisi dağılmış senağlama

dilekçim cesaret edemiyom işte...
zaten şuan hiç heycan da yok testin çizgisi dağılmış senağlama

off nedir bizim bu derdimiz hamiş kalana kadar stress teste çift çizgiyi görünce inanamayız günlerce ben doktorda keseyi görene kadar inanmamıştım kese gözüktükten sonra düşme tehlikesi sürekli test stresii klava:

Kızlar 5 dk oldu göbek deliğimin 5 parmak altına kramplar giriyor...Oturuyorum geçiyor geziniyorum yine başlıyor...

ee deliii sonrası önemli değilki ilk 5 dakika önemli sonra bozuluyo rengi değişiyoo tek çizgi çifte bile dönüyo ama ilk 5 dakika önemlii

ALLAH kısmet ederse canmm bekleyip görcez ne var ne yok...
hayırlısı olsun herşeyin.
daha eşime bile söylemedim.

kız azize senle benim hiçbişeyimiz normal değileyvahedigeldismileyaa kızlar bende çok kötüyüm...napcem böle belirsiz belirsiz..bu arada memişler iyice şişti..ağrıyo..ama test negatif...kafayı yiycemmsempatiksalakcinni

inş.sorun yoktur ya vallahi stres içindeyim çarşamba gelmez artıkk
ahhhh banada perşembe gelmez eyvahedigeldismile
evet yaaa :1shok:
Kızlar 5 dk oldu göbek deliğimin 5 parmak altına kramplar giriyor...Oturuyorum geçiyor geziniyorum yine başlıyor...

diloş bak sakın adetten önce test yapma canmm...
adet gününü bekle.

kızlar biraz önce eltimm 4.100 gr ağırlında kız bebiş doğurduu akşam bebiş görmeye gidicemm banada hep dua etmiş sancı çekerkenn canım ya

sende hafifte olsa çıkmadımı çizgi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…