Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
son adet tarihini ne canmm?Hey Allahim yanlis hesapladim ya 24 inde bitti cok pardon uf
canmm 3tl.lik test.adını yaz kıs hamişler listene delirme kararsızım diye herkezin gününde zor gözüküyo senin gününe 3 kala gözükmüş testin markası ne benim yaptığımda aynı seninkindendi
Azize canım çok sevindim hadi gözün aydın canım
yaa sezenim hoşgeldin yerimseniben
ben inanamıyom hala sempatiksalakcinni
kesin olarah adet günümde tekrar yapcam.
nasıl karnım adet olcakmış gibi ağrıyo....
aralık annesi olucan hayırlısıyla ayyy süperr yaa allah gönlüne göre verdii
Azize cimmm hadi hayırlısı....
ayyyyyyyyyy hadi sıra bende artık ama yaaaaaaa guclubacismile opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
taa sezen...
şimdi ben testi yaptım ilk önce bişey göremedim,daha sonra pembelik oluştu ama çizgi gibi durmuyo yaa dağınık sanki...hiç emin değilim.
offff daha belli değil canımm bilmiyorumkismile
taa sezen...
şimdi ben testi yaptım ilk önce bişey göremedim,daha sonra pembelik oluştu ama çizgi gibi durmuyo yaa dağınık sanki...hiç emin değilim.
sezenim sen nasılsın?bıdığımız nasıl?
hemen benimde çizgi çıkmadı 1 dakika geçti ikinci çizgi hafif belirdi buda günümüze daha var ondandır canım bukadar muallakta kalma ereni okuldan almaya giderken bi test daha al yarın sabah yapp kesin sonuç çıkar zaten ama hamişsin bencee
canmm senin yukardan aşağı düz çizgin vardı dimi?
benim öle çıkmadı düz değil yaaaa....
adet günüme kadar beklicem.
şu an aptal oldum yaa...ayy delirdi bu kız sevinemiyo bileeee kafamçokkarıştı
canım ya belirtilerin neydide erken test yapmaya itti seni
resimde çizgi düzgün duruyo ama
teste baktım biraz önce dağılmış sezen yaa bilmiyorumkismile
ben fena değilim cnmm kusma bulantı ara ara oluyo tiksintim devam ediyoo çarşamba ikili testim var onun stresindeyim şu anda
sonradan mı dağıldı hemenmi ??