• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

Azize cimmm hadi hayırlısı....
ayyyyyyyyyy hadi sıra bende artık ama yaaaaaaa guclubacismile opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

Hey Allahim yanlis hesapladim ya 24 inde bitti cok pardon uf
son adet tarihini ne canmm?
adını yaz kıs hamişler listene delirme kararsızım diye herkezin gününde zor gözüküyo senin gününe 3 kala gözükmüş testin markası ne benim yaptığımda aynı seninkindendi
canmm 3tl.lik test.
Azize canım çok sevindim hadi gözün aydın canım

sağol tatlım
ama beklicem daha emin değilim.

taa sezen...
şimdi ben testi yaptım ilk önce bişey göremedim,daha sonra pembelik oluştu ama çizgi gibi durmuyo yaa dağınık sanki...hiç emin değilim.

taa sezen...
şimdi ben testi yaptım ilk önce bişey göremedim,daha sonra pembelik oluştu ama çizgi gibi durmuyo yaa dağınık sanki...hiç emin değilim.

hemen benimde çizgi çıkmadı 1 dakika geçti ikinci çizgi hafif belirdi buda günümüze daha var ondandır canım bukadar muallakta kalma ereni okuldan almaya giderken bi test daha al yarın sabah yapp kesin sonuç çıkar zaten ama hamişsin bencee

hemen benimde çizgi çıkmadı 1 dakika geçti ikinci çizgi hafif belirdi buda günümüze daha var ondandır canım bukadar muallakta kalma ereni okuldan almaya giderken bi test daha al yarın sabah yapp kesin sonuç çıkar zaten ama hamişsin bencee

canmm senin yukardan aşağı düz çizgin vardı dimi?
benim öle çıkmadı düz değil yaaaa....
adet günüme kadar beklicem.

Kuşum hamilesin ya...
Hala belli değil yazıyorsun...Ozaman kalk şimdi git kan testi yaptır canım...Bekleme gününe kadar stres yapacağına...

ben fena değilim cnmm kusma bulantı ara ara oluyo tiksintim devam ediyoo çarşamba ikili testim var onun stresindeyim şu anda

ayy nede çabuk geçti günler ikili teste bile geldin :lepi:
inşallah güzel sonuçlar alırsın canmm arkadaşım :Saruboceq:

Back