mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

patron geldi tepeme ..bende ekranı aşağı çektim..açarda okur diyede korktum valla..benim hamiş olmaya çalıştığımı duysa işten atar alsanaalsanasmile

şu an adet olcamgibi geliyo...
kasıklarımda 10 gündür batmalar oluyo
uykuluyum hep
bukadar.
ama ben adet günümü beklicem ozamanda test yapcam buna pek güvenmiyom canmm.

offfffffffff yaa..hamilesin işte...rahat ol tadını çıkar..ağır bi işte yapma sakın..Şeniz

bakkk azize...medyumluğumun zirvesi bu olsa gerek...o yazdığım sayfanın numarası aklında dimi...herkeşlere göster namım alsın yürüsün bari...:dance:

dur bakalım....
bi adet günüm geçsin hele.
yaa nazom yaa ben nedense inanamıyom hamile değilim bak inan bana.
bu teste hiç güvenmiyom.içim öle diyo.

nazom bi test daha yapsam yok çıkıcak
o yüzden tekrar test yapmaya cesaret edemiyom eyvahedigeldismile

senin şimdi adet olacakmış gibi ince ince kasıklarına ağrı giriyo yaa...ondan öle düşünüyosun...eee biliyosun ki böle olması çok normal..ağrıyıp ağrıyıp geçecek..içini ferah tut...

şu an adet olcamgibi geliyo...
kasıklarımda 10 gündür batmalar oluyo
uykuluyum hep
bukadar.
ama ben adet günümü beklicem ozamanda test yapcam buna pek güvenmiyom canmm.

Ya benimde 30 nisan günüm.5 gün önce batmalar vardı geçti şimdi.Tabii umudum da kalmadı : ) çok umutluydum batmalar falan olunca.

Ya büyük ihtimalle hamilesin ama yinede belli olmaz hatta bence git yarın kan testi yaptır : ) ayy ben bekleyemezdim.

tüm hamiş arkadaşları tebrik ediyorum. Allah sağlıkla mutlulukla kucaklarına almayı nasip etsin.

Benimse bir sorum var; İlk belirtiler arasında hep kasıkta batmadan bahsediliyor. benimde sağ tarafımda ama kasıkta değil de biraz daha karın bölgesinde batma var 2 - 3 gündür. bunu hamişlik belirtisine mi yorayım yoksa apandistime misırnaşık şey

senin şimdi adet olacakmış gibi ince ince kasıklarına ağrı giriyo yaa...ondan öle düşünüyosun...eee biliyosun ki böle olması çok normal..ağrıyıp ağrıyıp geçecek..içini ferah tut...

benim geçen hamileliğimde 5gün vardı adetime çıkmıştı.

nazom şuan çok şaşkınım yaa uykumda geldi...
ama sizi bırakmak istemiyom.
daha eşime bile sölemedim.

kızlar sağolun...
ALLAH İSTEYEN HERKEZE NASİP ETSİN.

azizecim çok sevindim çooookkkkkk:teytey: pembede olsa çizgi çıkmış işte daha neden tereddüt ediyosun hem önceki hamileliğinde 5gün önce çıktı diyosun bebişin seninle inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…