evet cnmm alışverişş hemde gezme kaç gündür çıkmadım hava alıyım birazz
yok cnmmm kendime dikkat ediyorumm artık akıllandımmal al çokta gezme he:):lepi::lepi:
günün ne zaman cnm daha erken değilmii
benimki miratech diyeydi markası eczacı hassas test dedi adet olmadanda çıkarmışşgecen 13 undeydı ama ben 25 gunde bır oluyorum yanı 7sı gıbı olmam gerek şaşmaz hiç bu test ilişkiden 6-7 gun sonra bıle sonuç verıyomuş tabı yınede allah bılır:Saruboceq: sende erken gebelik testıylemı baktın yoksa normal testlemi şekercim
gecen 13 undeydı ama ben 25 gunde bır oluyorum yanı 7sı gıbı olmam gerek şaşmaz hiç bu test ilişkiden 6-7 gun sonra bıle sonuç verıyomuş tabı yınede allah bılır:Saruboceq: sende erken gebelik testıylemı baktın yoksa normal testlemi şekercim
sabahmı yapıcan ne marka testinngecen 13 undeydı ama ben 25 gunde bır oluyorum yanı 7sı gıbı olmam gerek şaşmaz hiç bu test ilişkiden 6-7 gun sonra bıle sonuç verıyomuş tabı yınede allah bılır:Saruboceq: sende erken gebelik testıylemı baktın yoksa normal testlemi şekercim
benimki miratech diyeydi markası eczacı hassas test dedi adet olmadanda çıkarmışş
evet benim 4 gün vardı adete çıktııHassas mıymış o test ?:uhm:Bende de ondan var.2 ay önceden kaldı,evde. belki bir iki gün kala yaparım
o çok hassastır belki bilmiyorum ben cnmm fiatıda bayağı pahalıymışşmedismart yazıyo kızlar sabah yapıcam kısmet artık 18 tl bayıldım parayı yıne :)
iyi akşamlar hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrr
hoşgeldin gülümmiyi akşamlar hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrr
evet benim 4 gün vardı adete çıktıı[/QUOTE
Erken döllenme olmuş sanırım sende. Kaç günde bir adet oluyosun canım?
29 gün cnmmevet benim 4 gün vardı adete çıktıı[/QUOTE
Erken döllenme olmuş sanırım sende. Kaç günde bir adet oluyosun canım?
hoşbuldum prenses opuyorumnanaktanhg kraiçe
hoşgeldin gülümm
29 gün cnmm
Anladım canım.
olsunn kıss temiz temizz çocuk için değill zevk için yapınnayyy benimde bugün bitti temizlendim...,
ama neye yarar bekle bekle durrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?