• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

günün ne zaman cnm daha erken değilmii

gecen 13 undeydı ama ben 25 gunde bır oluyorum yanı 7sı gıbı olmam gerek şaşmaz hiç bu test ilişkiden 6-7 gun sonra bıle sonuç verıyomuş tabı yınede allah bılır:Saruboceq: sende erken gebelik testıylemı baktın yoksa normal testlemi şekercim

gecen 13 undeydı ama ben 25 gunde bır oluyorum yanı 7sı gıbı olmam gerek şaşmaz hiç bu test ilişkiden 6-7 gun sonra bıle sonuç verıyomuş tabı yınede allah bılır:Saruboceq: sende erken gebelik testıylemı baktın yoksa normal testlemi şekercim
benimki miratech diyeydi markası eczacı hassas test dedi adet olmadanda çıkarmışş

adı ney ne kadar

sabahmı yapıcan ne marka testinn

medismart yazıyo kızlar sabah yapıcam kısmet artık 18 tl bayıldım parayı yıne :)

ayyy benimde bugün bitti temizlendim...,
ama neye yarar bekle bekle durrrrrrrrrrrrr

Back