mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

hoşgeldin sezenim...bende yeni geldim yemek pişiyo bi yandanda sen naptın tatlım?

iyi yapmışın yerimseniben
yerimseniben
oh ne güzel herkes yemeğini halletmiş gelmiş ben karnıoyarık yaptım puding yaptım pilav ve cacıkta 6 dan sonra yaparımm sen ne yaptın kuşum

hımmm çoook severim karnı yarığı afiyet olsun tatlımm ellerine sağlık.
ben biyandanda çamaşır asıyom buçukta ereni almaya gidicem...yarın adetimin son günü sositososito şu tet olayı olmasaydı hemen çalışmalar başlardım :kedi:

slm kızlar benim işim bitti patronda gitti geldim ama 5.30 çıkayım doktora geç kalmıyım

sağol canım yakın olsaydık beraber yerdik kuşum ya olumunekankayizsmiletest nesonucu ne zaman çıkıcakk bellimi

sağol canım yakın olsaydık beraber yerdik kuşum ya olumunekankayizsmiletest nesonucu ne zaman çıkıcakk bellimi

bellideğil tatlım yaa...sanırım mart ortalarına doğru çıkar 1ay sonra demişlerdi...mart 15 gibi tam 1ay oluyo...ama dahada erken çıkabilir demişlerdi...onlar telefon edip haber verceklermiş....eyvahedigeldismile

gitte gel canmm dr.bakalım ne dicek...
görüşürüz serapçımmm

bellideğil tatlım yaa...sanırım mart ortalarına doğru çıkar 1ay sonra demişlerdi...mart 15 gibi tam 1ay oluyo...ama dahada erken çıkabilir demişlerdi...onlar telefon edip haber verceklermiş....eyvahedigeldismile
bu hafta arasalar keşke haftayada yumurtlama günün süperr gelsinn bebişlerr

evt dün bi yerde daha okudum gün aşırı öneriyorlardı ama bi arkadaşımda riske atmamak için hergün olması gerektiğini söylüyor kafam karıştı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…