:ecrin_bebek: gelsin bebişlerimiz :lepi:
CNM BENIM ADETIM YANLIS YAZDIRMISIM
25 SUBATTI AMA HALA OLMADI AMA TESTLER NEGATIF GELEEGIDE YOK ADETIN BEBEGINDE GELECEGI YOK :1closedeyes:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:ecrin_bebek: gelsin bebişlerimiz :lepi:
Valla o heyecan sadece adetİm geÇİ gelecek erkenmİ kendİmİ hormaonlu gİbİ hİssedİyorum gÖgÜsler ŞİŞ karın ŞİŞ anamm uÇan balon olucam yakında
CNM BENIM ADETIM YANLIS YAZDIRMISIM
25 SUBATTI AMA HALA OLMADI AMA TESTLER NEGATIF GELEEGIDE YOK ADETIN BEBEGINDE GELECEGI YOK :1closedeyes:
aa üzülmek yok kuşum kısmetimiz hangi aysa o zaman gelcek bıcırıklarımız merak etme tatlımm...25 marta mı yazıyım canmm?
CNM SIMDI ADETIM NE ZAMAN GELIR BILEMIYORM KI ONA GORE TARIH VERIYIM SANA :sm_confused:
slm arkadaşlar öncelikle mart ayımız hayırlı uğurlu olsun :lepi: umarım güzel haberlerle hep beraber seviniriz :lepi:
şubat ayı hamilemiz............eren sezen tebrikler :CüvCüv:
kaydirigubbakcemile5 mart ayı listemiz hayırlı olsun :lepi:
mız mız.......................1 mart
birisi..............................hamile tebrikler :CüvCüv:
yakamozzz..................2 mart
ruzgarim......................2 mart
yarencik60...................5 mart
YAREn........................6 mart
Neva...........................6 mart
Mirage1983..................8 mart
Maybe Baby................10 mart
Cesu...........................14 mart
melike_ecesuu.............14 mart
Masal800.....................18 mart
sutbeyaz.....................21 mart
pelin67........................21 mart
greenmoon..................25 mart
azize1.........................27 mart
nazo7.........................28 mart
kızlar inşallah mart ayında güzel haberler le seviniriz....:lepi:
gelsin bebişler :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
canım yeni topik ve liste hayırlı olsun. Birisi çok tebrik ediyorum canım seni.sonucunu bekliyoruz.
uğurlu gelecek bu ay daha ilk günden güzel haber geldi:)
:teytey::teytey:
Benİ ekledİnmİ abla
Arkadaşlar herkese teşekkürler. İnşallah gerçekten hamileyimdir ve bebeğimi kucağıma almak nasip olur. Gittim kan verdim ama yarın sabah alacakmışım sonucu ağlamak istiyorum. Öğrenemedim bir türlü. Eşime de söylemedim ne dersiniz telefon mu edeyim yüzüne mi söyleyeyim. Tepkisini de çok merak ediyorum.
28Şubatta yazabİlİrsİn 1martta
son sat 30ocaktıı
Arkadaşlar herkese teşekkürler. İnşallah gerçekten hamileyimdir ve bebeğimi kucağıma almak nasip olur. Gittim kan verdim ama yarın sabah alacakmışım sonucu ağlamak istiyorum. Öğrenemedim bir türlü. Eşime de söylemedim ne dersiniz telefon mu edeyim yüzüne mi söyleyeyim. Tepkisini de çok merak ediyorum.