evet farettim kaçtı gözündenn senle sabırsızlandık o kadar ben kandilde dayanamadım yaptım çift çizgi hatta aynı gün iki tane test yaptımm ertesi gün inanamadım gene yaptım 3 test yapmış oldum çift çizgi cnmmanaaaaaaaaammmm kızzzzzzzz ayy inanmıyorum nasıl gözümden kaçmış yaa 2 3 gündür girmiyom yaa ayy canım çok sevindim yaa hayırlı olsun canım yaa ne zaman öğrendin cnm
varsa çıkar zaten cnm sen karamsarlık yapmaaAynıyız cnm ya sen benden daha Önce olmuŞsun İŞte 2gÜn senİn Çıkmadıyssa benİm hİÇte Çıkmaz:)
evet farettim kaçtı gözündenn senle sabırsızlandık o kadar ben kandilde dayanamadım yaptım çift çizgi hatta aynı gün iki tane test yaptımm ertesi gün inanamadım gene yaptım 3 test yapmış oldum çift çizgi cnmm
amin cnm darısı senin başına gülümm 28 şubattı ben erken yaptım dayanamadımmaman maşallah cnm tebrikleeeeeeeeerrr. inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini.senin 28 şubatmıydı adetin yani günün geçmeden öğrenmiş oldun değilmi?
varsa çıkar zaten cnm sen karamsarlık yapmaa
canım adet bitti gün aşırı yaptık hiç aksatmadan bide ilişkiden 2-3 saat önce türk kahvesi içirdim kocişe spermleri hareketlendiriyomuşş ha bide aktardan keçi boynuzu aldım kahvenin yanına 2 şer tane yedirdimsezencim şimdiii anlat bakalım nasıl hamile kaldın elime düştün cnm:))))) yani extra bişe yaptınmı onu soruyorum doğal yolları değil:))))
avatarımı değiştire gir canım kullanıcı panelinden bilgisayarına kaydettiğin resmi yüklekızlar ya ben profilime resim eklemek istiyorum nasıl yapıcam bulamadım
canım adet bitti gün aşırı yaptık hiç aksatmadan bide ilişkiden 2-3 saat önce türk kahvesi içirdim kocişe spermleri hareketlendiriyomuşş ha bide aktardan keçi boynuzu aldım kahvenin yanına 2 şer tane yedirdim
kız bu gece yaptık yarın yok ertesi gece var öyle kuzum yaGÜN AŞIRI DERKEN SENİNKİ ÇALIŞMIO MU:):):roflol::roflol::teytey::dance::asigim:
canım adet bitti gün aşırı yaptık hiç aksatmadan bide ilişkiden 2-3 saat önce türk kahvesi içirdim kocişe spermleri hareketlendiriyomuşş ha bide aktardan keçi boynuzu aldım kahvenin yanına 2 şer tane yedirdim
kız bu gece yaptık yarın yok ertesi gece var öyle kuzum ya
kızlar ya ben profilime resim eklemek istiyorum nasıl yapıcam bulamadım
HE BENDE GÜNDE 1KAÇKEZ SANDIM:)))):sm_cool::sm_cool::sm_cool:
senin özel msj bölümünden canmm yapılıyo...ekranın sağ üst köşesinde.
inş..hamişsindir canım yaaakız bunların ayınısını bende yaptım:)) ama biz adetten sonra değilde yumurtlama günümden 2 gün önce başladık 5 gün kadar devam etti aynen bende türk kahvesi içirdim bide keçiboynuzunu yedirmedimde suyunu içirdim öle yazıodu nette bakaım cnm bana adet olacakmışım gibi geliyo biraz akıntım var ve kasıklarda dolgunluk ama okuduğum kadarıyla hamilelikte olabiliomuş hayırlısı cnm ya
kız bu gece yaptık yarın yok ertesi gece var öyle kuzum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?