mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

o zaman bazılarında nıye bır hafta sonra cıkıyor ben ıkı gun gecınce yaptım negatıftı cunku adetım gecıkmezdı

29 oldum
inşallah otuz olmam bebiş sahibi olmadan
olsun canımm nolcak...kısmet hayırlısı olsun hepimiz için...bende nisanda 31 olcam kısmetse...
o zaman bazılarında nıye bır hafta sonra cıkıyor ben ıkı gun gecınce yaptım negatıftı cunku adetım gecıkmezdı

sen en garanti kan testi yaptır varsa kesin çıkar...

önemli olan yumurtlama vakti ve idrar testleri çok yanıltıcı olabiliyo kanda baktırsan

haftaya test sonucunu alda bi de bu ay hamiş kalıyomuşunn ohh süper aramızda bir ay olur gülümm

inşallah canmm :Saruboceq: ben hemen hamile kalıyom allahın izniyle bi korunmayayım şıp diye konuyo bebiş kaydirigubbakcemile3 bide kalsa gitmese eyvahedigeldismile

Azize kendimi beklenmeyen adete yazdıramıyordum listenize çünkü düzensiz adetim var bazen önce ama genelde geç gelir ama az önce hesap yaptım aklıma geldi son 4 ay 36 günde 1 hastalanıyormuşum o nedenle benide NİSAN 5 yazar mısın?

:ecrin_bebek: gelsin bebişler konsun göbüşlere:CüvCüv:

Son düzenleme:

tamm tatlım yazarım yerimseniben

Azize kendimi beklenmeyen adete yazdıramıyordum listenize çünkü düzensiz adetim var bazen önce ama genelde geç gelir ama az önce hesap yaptım aklıma geldi son 4 ay 36 günde 1 hastalanıyormuşum o nedenle benide NİSAN 5 yazar mısın?:teytey:

Kızlar perşembe günü doktora gidip hormon testi yaptıracağım bakalım eğer sorun çıkarsa kanal filmi çektirecekmişim geçen ay acillik olduğumda öyle demişti doktor.Bakalım bu 2 hafta içinde bitirelim bu tesleri varmı bir sorun yokmu öğrenelim.boshayallersmile

inşallah bişey yoktur canmm...bende test sonuçlarımı bekliyorum heycanla ve endişeyle eyvahedigeldismile

en güzeli cnm filmi çektir içinde rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…