mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

oooo bayada geçmiş tatlım yaaCADIARZU
ama hamile olsaydın kesinlikle testte çıkardı canmm...hamilelik olduğu zaman adetten önce bile çıkıyo.sende gecikme olmuş canmm her anda gelebilir.

azize üzdün beni.ben testten şüpheleniyordum .ucuzluk test ondandır diye düşünüyordum. şimdi umutsuzluğa kapıldım.mafoldumben

hülya haklı sanırım stres yapıyoruz.

stres dengemizi bozuyo çok kötü hanımlar mümkün olduğunca sakin ve kararlı adımlar olursa dünyalar bizim olur olmazsa da dünyanın sonu değil herşeyin bir çözümü var çok şükür artıkkk diymi amaa üzmeyin tatlı canınızıııı yazık bizeeeeeeeee.inşallah zafer bizim olcakkk:lepi:

selam arkadaşlar size bir sorum olacak hamile kalabilmek için sizce rahmin açık olduğu zamanlar ne zamandır.regli bitiminden sonra hamile kalan bir arkadaşım var 5 haftalık hamile sizce de olması mümkünmü bende bebek sahibi olmak istiyorum ama kistlerim var ve çok az regl oluyorum lekelenme şeklinde ben nasıl hamile kalıcam bebeğimin olmamasından çok korkuyorum tavsiyeleriniz varmı?bu arada arkadaşım ilişkiden sonra kalmış yıkanmış beklememiş bile bebeği ona hemen tutunmuş allahın işine bakınn

işte bu ben reçetelere çok fazla inanmıyorum insanı strese sokuyor.nasipse o yolunu buluyor zaten bi ilişki bile yetiyo belki.diğer türlüsü ödev gibi oluyo.allah yazmışsa olur.ama şu gerçek ki yumurtlama gününüzü takip etmek önemli.gerisi allaha kalmış.zaten yumurta iki gün canlı kalabiliyor o yüzden kendini çok hırpalamanın analmı yok benceaklinialirimsmile

:içelim: içelim canımmmm.bu arada hülya ben memnun oldum tanıştığımıza muhabbeti geriden takip ediyorum ama yetişirim hızınızaaaa
memnun oldum tatlımm kaydirigubbakcemile5
azize üzdün beni.ben testten şüpheleniyordum .ucuzluk test ondandır diye düşünüyordum. şimdi umutsuzluğa kapıldım.mafoldumben

üzüme tatlım yaaa bilmiyorumkismile bende ucuz testte yapmıştım.
4tl.sabırlı olcanmm gelcek bebişlerimiz kaydirigubbakcemile5

herkes ayrı ayrı bişey söylüyor etrafımda ne yapacağımı şaşırdım 8 aylık evliyim ve korunmuyoruz hala bişey yok allahım bir yerde yanlış bişeylermi yapıyoruz acaba diyorum bilmiyorumki

Selam kızlar ben geldim herkese tünaydın ik defa koçişle bukadar çok uyumuşum ya...
Aaa AZıZE çıkıyormusun canım annene gidiyorsun demek Allah yolunu açık etsin canım güle güle...
SYAVUZZ adetten sonra birliktelik olup hamile kalanını çok duydum vede hiç yatmadan hiçbir şekilde yöntem uygulamayanda çok hamile kalan var ama onlar demekki kafasına takmıyorlar canım. Benim bir abim var polis oda eşinle 1 yıl geçtiktem sonra bebek istemeye başladılar ve doktora gittiler doktor şöyle yapın böyle yapın ama yine 1 yıl geçti ve bebiş yok en son gittiklerinde artık usanmış abim ve demişki doktora 1 sene oldu dediklerini uyguluyoruz yumurtlamaymış ilaçmış odur budur vs ama sonuç hep negatif ama şu tecavüze uğrayanlar 1 kerede hamile kalıyor anlamıyorum demiş yani kısacası Allah'ın taktiri canım...

kızlar ben sunu anladım uzerınden en az 15 gun gecmeden sters yapmayın sonra ınsan uzuluyor ya bu 3. ayım ınsallah olur bugunlerde cok calışmam lazım azıze1 sevgıler

evet cnm bende bundan sonra yumurtlama günümü hesaplamıycam hergün mübah bize adet bitiminin ertsi gün başlıycam iki günde bir bakalım nisanda full böyle deniycem umarım bu sefer olur arkadaşımda 5 aylık evli hamile olduğunu öğrendim dün işte çok heveslendim ya anlatamam neden benim olmuyor neden diyorum bilmediğim bişeyler var belki araştırıyorum soruyorum herkes farklı bişeyler söylüyor.hangisini yapacağımı şaşırıyorum offf allah isteyen herkese versin tez zamanda inşş,

evet ya nasip kısmet kızlar.allah isterse olur.demekki bizim daha fazla çalışmamız gerek kaydirigubbakcemile3 herkes bir değilkiiii sekerimmm

selamlaar, benimde adet günüm 7 marttı hala bekliyorum sabah test yaptım ama negatif geç döllenmeden ümit ediyorum hala adetim bu kadar geçmezdi normalde düzenlidir yoksa ümidimi kesmelimiyim

boşver herkesi.olcak sekerim merak etme .ben de 10 aylık evliyim iki aydır korunmuyoruz ben akışına bırakttım inan bana o vaktinde ve zamanında gelcek.olmaması demek illaki bi sorun olduğu anlamına gelmez .eğer çok tereddüt ediyosan gidersin bi doktora içini rahatlatırsın en azından
herkes ayrı ayrı bişey söylüyor etrafımda ne yapacağımı şaşırdım 8 aylık evliyim ve korunmuyoruz hala bişey yok allahım bir yerde yanlış bişeylermi yapıyoruz acaba diyorum bilmiyorumki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…