alooooo..kızlar bakın ne duydum..çok önemli ...müthiş bişey..ohaoldumsmile
ee ne duydunn
hemşo..ne güzel düştün gız..:roflol:
kötükedihüso
herkese iyi akşamlar ben yeni üyeyim.1 yıl önce hamile düşük yaptım ve 4 aydır korunmuyorum hamile kalmak istiyorum olmuyorrr. adet dönemim haftaya ama sanki hamileymişim gibi belirti var offfffffhery ay aynı şeyyy napcammm
ne kadar çok düşük yaşayan varmış :teselli: bende temmuzda düşük yaptım maalesef çok zor bi durum bebek isteyenler için off off
slm arkidişler ben geldimm
hiçte bişey duymadım.sositosositobelki merak eder,görürde girersiniz dedim ama nafile..çok komikim yaww.kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:kırk yılda bi fırsat bulup girdim..hepsi birden cümbür cemaat kaybolmuş ya hu..delimiyim ben..kendi kendime muhabbet ediyom..delikafaduldendeliyim deli..laelaelaelaelae:roflol::roflol::roflol:
hg kraliçe ne olmuşşş
bişi dedimi eşinn
hoşgördüm şekercim kaydirigubbakcemile2 aramış yoooooooooooooookk çıkmamış sinir oldum yaaa akannehir yarın demişler bide biz sizi arıcaz çıkınca demişler kafamçokkarıştı oooooooooffffff ofklava: çok sinir bastı
ne kadar çok düşük yaşayan varmış :teselli: bende temmuzda düşük yaptım maalesef çok zor bi durum bebek isteyenler için off off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?