mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

alooooo..kızlar bakın ne duydum..çok önemli ...müthiş bişey..ohaoldumsmile

hiçte bişey duymadım.sositosositobelki merak eder,görürde girersiniz dedim ama nafile..çok komikim yaww.kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:kırk yılda bi fırsat bulup girdim..hepsi birden cümbür cemaat kaybolmuş ya hu..delimiyim ben..kendi kendime muhabbet ediyom..delikafaduldendeliyim deli..laelaelaelaelae:roflol::roflol::roflol:

herkese iyi akşamlar ben yeni üyeyim.1 yıl önce hamile düşük yaptım ve 4 aydır korunmuyorum hamile kalmak istiyorum olmuyorrr. adet dönemim haftaya ama sanki hamileymişim gibi belirti var offfffffhery ay aynı şeyyy napcammm

selif hamilelik belirtisiyle adet belirtileri aynnı olduğundan bişey diyemeyiz günün geçmesi veya kan tahlili yaptırman gerekir canım teste henüz çıkmaz bazen de bu belirtiler psikolojik olabiliyor umarım hamilesindir

hoşgelmişsin.kaç aylıkken düşük yaptın.bende 3 ay önce yaptım..hala bişey yok..senağlama

ne kadar çok düşük yaşayan varmış :teselli: bende temmuzda düşük yaptım maalesef çok zor bi durum bebek isteyenler için off off

kaydirigubbakcemile3 allah iyiliğini versin hemi :roflol: eeeee bi giriyon emencik gidiyon sende aklinialirimsmile sonra yanlız kalıyon sempatiksalakcinni:roflol:

hg kraliçe ne olmuşşş
bişi dedimi eşinn

hoşgördüm şekercim kaydirigubbakcemile2 aramış yoooooooooooooookk çıkmamış sinir oldum yaaa akannehir yarın demişler bide biz sizi arıcaz çıkınca demişler kafamçokkarıştı oooooooooffffff of klava: çok sinir bastı

pazartesiye mi kaldıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…