Çok ağrim vardı oturup kalkaniyordum.kızımı bilr kuagına almani yasakladı doktorum o ara.yumurta toplqndi rahatladım sonrasında dahada kötü oldum 10 hünde tqm anlamıyla kendime geldim ameliyat olmus gibiydim.buarada sağol teyzesi biz hala bizim kızımız nasıl bukadar tatlınoldu şokundayız eşimle ben biraz şişkoyuzda açikcası kızım kadarda güzel değilim hatta güzel sayılmam
inşallah canım bu sefer nasip olur.3 taneside mi transfer olcak.kaçıncı gün dondurdular kaliteleri nasılBen de varım canım :) 2,5 yıllık evliyim. PKO illetiyle uğraşıyorum. 8 ay önce tüp bebek yapılmıştı ve tutmuştu; ancak 11. haftada kalbi durdu. Kürtaj oldum. Dondurulmuş 3 embriyomuz daha var. Haziranda dondurulmuşları transfer ettireceğiz. İnşaallah bu sefer Rabbim nasip eder. Sizleri takip edeceğim, inşallah güzel haberler verecek ve bana umut olacaksınız. Dualarım sizinle...
ınsaallah canım. 3 tane var ama 2 tanesi transfer edilecek. 5. Gün embriyosu ve 1. Kalite. Bakalım Mevlam neyler neylerse güzel eylerinşallah canım bu sefer nasip olur.3 taneside mi transfer olcak.kaçıncı gün dondurdular kaliteleri nasıl
maşallah çok güzel.benimde 4 tane var.2+2 dondurulmuş.5,gün blast.inşallah bu sefer olur.çok korkuyorum gene tutmazsa diyeınsaallah canım. 3 tane var ama 2 tanesi transfer edilecek. 5. Gün embriyosu ve 1. Kalite. Bakalım Mevlam neyler neylerse güzel eyler
Aynı korku bende de var canım. Maddi olarak da çöktük. Insaallah bu sefer Rabbim hayirlisiyla evladımiza kavuşturur.maşallah çok güzel.benimde 4 tane var.2+2 dondurulmuş.5,gün blast.inşallah bu sefer olur.çok korkuyorum gene tutmazsa diye
Evet canım bende seni hatırladımCnm hosgeldin seni hatrliyorum..diger actgim sayfadan☺
Sağol canımestağfurullah canım :) güzel olmasan kızında olmazdı.
Ayyy masaallah Rabbim hepimizin yüzünü guldur sun insaallahKızlar sanırım rekor bende pko lu oldugum için hemde olabilecek en ağir şekliynişim.15 tane 5.gün embiriyosu. Donduruldu bende
oooo maşallah maşallah kaç tane toplanmıştı toplamda.ilaç dozun nasıldı?Kızlar sanırım rekor bende pko lu oldugum için hemde olabilecek en ağir şekliynişim.15 tane 5.gün embiriyosu. Donduruldu bende
28 tane toplandi canım 20 si olgun çikti.hepsi döllenmişti ama bölünme olmadı.15 tanesi 1.kalite 5.gün embiriyosu olarak donduruldu.kızımdada 14 tane toplanmişti 1 tanesi olgun ve 2.kalite oldu.oda kızım işteoooo maşallah maşallah kaç tane toplanmıştı toplamda.ilaç dozun nasıldı?
çok güzel yaa maşallah.kızında 1.denemede mi tutmuştu.şansın baya yüksek rabbim nasip ederse28 tane toplandi canım 20 si olgun çikti.hepsi döllenmişti ama bölünme olmadı.15 tanesi 1.kalite 5.gün embiriyosu olarak donduruldu.kızımdada 14 tane toplanmişti 1 tanesi olgun ve 2.kalite oldu.oda kızım işte150 ıu puregonla basladık canım son günlerde 175ıu yaptım
hadi hayırlı olsun.ilk denemeyi ne zaman yapmıştınSlmlar bende varmhaziran sonu gibi olcak
Evet canım ilk denememdi buda kısmet olursa inşallah çok istiyorum sonrasında yok baska.iki taneye anca bakarım sonucta sadece yedirip içirmek değil eğitimi var.ilgilenemedikten sonra hiç gerek yok fazla çocuga.2 tane yeter.bu sefer embiriyolog bile şansın cok cok yüksek dedi.çok güzel yaa maşallah.kızında 1.denemede mi tutmuştu.şansın baya yüksek rabbim nasip ederse
hadi hayırlı olsun.ilk denemeyi ne zaman yapmıştın
bence kesinlikle ara vermelisin.insan hırs yapıyor bende senin gibi hemen istiyordum ama düşününce biraz rahatlamamız gerekiyor bence.çok üzüldük yıprandık.benm de ilk tüp bebek denemem negatifle sonuçlandı maalesefben ara vermeden bu ay dondurulmusları denemek istiyorum 3tane 3. gün embriyosu var acaba ara mı vermeliyim yoksa ara vermeden bu ay dondurulmusları mı denesem karar veremiyorum
Cnm mrb.benmde subatn basnda transferm.oldu negatif tabi.bi ay ara veriyim demistm ama 2 ay ara vermeye karar verdim.normalde bu ayin ortasinda gidecektm ama icim rahat etsin istedm..ilaclarn etkisi gitsin istedm..cunku oyle soyluyorlar..rahim cok yoruluyor cunku yinde sen bilirsin ama bence bi dusun bunubenm de ilk tüp bebek denemem negatifle sonuçlandı maalesefben ara vermeden bu ay dondurulmusları denemek istiyorum 3tane 3. gün embriyosu var acaba ara mı vermeliyim yoksa ara vermeden bu ay dondurulmusları mı denesem karar veremiyorum