• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart nisan mayis haziran ayinda dondurulmus embriyo transferi yapilacaklar

günaydın arkadaşlar. Bugün transfer günümü saymazsak 5. günüm. Gece adet sancısına benzer bi ağrıyla yataktan fırladım. Sizde de oluyor mu bu şekilde :(

OTE="hayat15, post: 41370645, member: 333919"]çok korktum teşekkür ederim cevabın için[/QUOTE]
Korkma canım oluyo sanki adet olcağını zannedisun ama normal ağrın olduğunda dinlen yürüyüş ünü ağrın geçtiğinde falan yap

Gözün aydıııııın darısı tüm kızlara seninki çoğul gebelik anlaşılan bak şimdi kendimden şüphelendim benim değer düşük sorun mu var acaba
Allah razi olsun canım öyle düşünme dediğin gibi benm çoğul olabilme ihtimali zaten çok yüksekti doktorum çoğul olur demişti sağlıklı hayırlı olsunda tek olsun farketmezki.... sen yaptırmadın daha galiba

Allah razi olsun canım öyle düşünme dediğin gibi benm çoğul olabilme ihtimali zaten çok yüksekti doktorum çoğul olur demişti sağlıklı hayırlı olsunda tek olsun farketmezki.... sen yaptırmadın daha galiba
Saat 4e aldık randevuyu doktorumdan bu kez de dördü bekliyorum zaman geçmek bilmiyor yine

Kızlar dun dondurulmşlarla transferm oldu 3tane 5.gun embriyolarydı bugünde dun de tutunmaya benzer bi his ağrı yok ilkinde ağrım oluyordu hamilelk olmuştu sadece rahim de hafif şişkinlik hissi var normal mi inşallah tutunurlar ve sonra duşmezler Allah tüm isteyenlerin kucaklarını doldursn içinde benm de

Hmm ben istanbulda tedavi oldum ama istanbul dışında oturuyorum sadece test yaptım artık burda bi doktor kontrolü ne gircem

Kızlar dun dondurulmşlarla transferm oldu 3tane 5.gun embriyolarydı bugünde dun de tutunmaya benzer bi his ağrı yok ilkinde ağrım oluyordu hamilelk olmuştu sadece rahim de hafif şişkinlik hissi var normal mi inşallah tutunurlar ve sonra duşmezler Allah tüm isteyenlerin kucaklarını doldursn içinde benm de
Hayırlı olsun canım sabret hiç belirti olmayada bilir inşallah güzel haberini alırız

İnşallah dun transfer sonrası da çok az bi pembe leke gelmişti iyice gerildim bu sabahta 3 saatlık yolculuk yaptm sallana sallana geldk

Arkadasım pozitif olucaz ben daha önceki sayfalarda yazdım Detaylı hatta:) çok aksiyonluydum tutunmuştur bebişin 20 dakika yatırıyorlar daha sonra doktor gönderiyor eğer 20 dak az olsaydı doktorlar bizi Günlerce yatırmaları gerekirdi tatlım benim :))) içini ferah tut birbirimize destek olucaz ama gerçekçidir yazıcaz bende tıngırmındır yola çıkmıştım transferden sonra hatta yolda durduk ben cırcır olmuştum :)))) merdiven çıktım :)))) hersey Yaptım sonra yeniden yola çıktım :)))

İnşallah dun transfer sonrası da çok az bi pembe leke gelmişti iyice gerildim bu sabahta 3 saatlık yolculuk yaptm sallana sallana geldk
Kalsaydın bi gun daha için rahat etmediyse. Bende iki gece kaldım transfer sonrası sonra 5saat yol geldim kalbini ferah tut sosyalleş dürekli ewe kapanıp düşünme

Arkadasım pozitif olucaz ben daha önceki sayfalarda yazdım Detaylı hatta:) çok aksiyonluydum tutunmuştur bebişin 20 dakika yatırıyorlar daha sonra doktor gönderiyor eğer 20 dak az olsaydı doktorlar bizi Günlerce yatırmaları gerekirdi tatlım benim :))) içini ferah tut birbirimize destek olucaz ama gerçekçidir yazıcaz bende tıngırmındır yola çıkmıştım transferden sonra hatta yolda durduk ben cırcır olmuştum :)))) merdiven çıktım :)))) hersey Yaptım sonra yeniden yola çıktım :)))
Bende ilk tedavide aynı gün gelmiştk bebek tutunmuştu ama sonra duşukle sonuçlandı şimdi korkuyorm tutmazsa tutarda duserse herşey aklıma geliyor

Back