Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
mart nisan mayis haziran ayinda dondurulmus embriyo transferi yapilacaklar
- Konu Sahibi valiente
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 2 Aralık 2014
- 188
- 104
- 18
- 38
Telin otomatik düzeltme yapmış :) yanlış Yazılmış Hibor 3500 göbeğimden iğne oluyorum Dediğin ilacıda kullanıyorum günde 1 tane iğnede hatta iğne çok canımı yakıyor[/QUOTE]DELAMost: 41365756 .!.:Anlamadım ben koraspirin kullanıyorum kanı sulandırıyo
Hmm ben iğne falan olmuyorum göbekten kalçadan bitane gunde okadar
- 6 Haziran 2015
- 1.889
- 2.385
- 83
- 42
Evet dayanamadım Allah'ım tamamına erdirsin darısı burdaki tüm kızlara olsunnnnnnnnDayanamadınmı.:) güzel sonuç inşallah daha iyi olur
- 2 Aralık 2014
- 188
- 104
- 18
- 38
QUOTE="Avrenim, post: 41365867, member: 684047"]Bugün 11.gün doktorumu aradım tebrik etti ama yarın tekrarlayalım testi dedi dualarınızı eksik etmeyin lütfen kızlar[/QUOTE]
Evet bizde tebrik ederiz yarın inşallah güzel bir gun olacak senin 11.gun ben 9. Gun baya yuksekti benm ikiz galiba
Evet bizde tebrik ederiz yarın inşallah güzel bir gun olacak senin 11.gun ben 9. Gun baya yuksekti benm ikiz galiba
- 6 Haziran 2015
- 1.889
- 2.385
- 83
- 42
İnşallah canım sabah ilk işim test yaptırmak olacak[/QUOTE]TE="Avrenim, post: 41365881, member: 684047"]Evet dayanamadım Allah'ım tamamına erdirsin darısı burdaki tüm kızlara olsunnnnnnnn
Peki ben yarın sabah mı yaptırsam yoksa bugünkü gibi akşam üzeri mi?
- 2 Aralık 2014
- 188
- 104
- 18
- 38
Peki ben yarın sabah mı yaptırsam yoksa bugünkü gibi akşam üzeri mi?[/QUOTE]İnşallah canım sabah ilk işim test yaptırmak olacak
Valla seni bilmem ama ben sabah yaptırcam zaten hastane iki dakika
- 2 Aralık 2014
- 188
- 104
- 18
- 38
Seni çok iyi anlıyorum ilk testmde kıpır kıpır tirtirtitriyodumAllah'ım sen ne büyüksün hala bacaklarım titriyor kızlar bu arada bu sivilceler söner inşallah
Hmm ben iğne falan olmuyorum göbekten kalçadan bitane gunde okadar[/QUOTE]Telin otomatik düzeltme yapmış :) yanlış Yazılmış Hibor 3500 göbeğimden iğne oluyorum Dediğin ilacıda kullanıyorum günde 1 tane iğnede hatta iğne çok canımı yakıyor
Demekki farklı sonuçta hepimiz tüp bebek ama sorunlarımız prosedurlerımız farklı olabilir
- 2 Aralık 2014
- 188
- 104
- 18
- 38
Demekki farklı sonuçta hepimiz tüp bebek ama sorunlarımız prosedurlerımız farklı olabilir[/QUOTE]Hmm ben iğne falan olmuyorum göbekten kalçadan bitane gunde okadar
E tabi canım benim herkesin derdi ayrı tedavisi ayrı hepimize aynı şeyler uygulanmıyoki
E tabi canım benim herkesin derdi ayrı tedavisi ayrı hepimize aynı şeyler uygulanmıyoki[/QUOTE]Demekki farklı sonuçta hepimiz tüp bebek ama sorunlarımız prosedurlerımız farklı olabilir
Evet ben 3gunde bi iğne bide hergun göbüşten iğne Allah iyi haberlerini versin ki zaten sen ikiz annesinin :)
- 2 Aralık 2014
- 188
- 104
- 18
- 38
Evet ben 3gunde bi iğne bide hergun göbüşten iğne Allah iyi haberlerini versin ki zaten sen ikiz annesinin :)[/QUOTE]E tabi canım benim herkesin derdi ayrı tedavisi ayrı hepimize aynı şeyler uygulanmıyoki
İnşallah canım hepimizden güzel haberler gelir
- 20 Nisan 2009
- 125
- 53
- 98
- 39
2 Emriyo transferArkadaslar.iki embriyo transfer ettiren var mi? Ekranda iki embriyoyu da gordunuz mu.tek seferde mi iki seferde mi transfer edildi?
Bana tek seferde iki embriyo transfer edildi ve tek isik gosterdiler.ama icime bir kurt dustu.tek embriyo transfer etmis olabilirler mi?
evet 2 emriyo transfer ettiler ama görmedim ekranı ben :) içine kurt düşürme Sakın seninle suanda İkitane sevimli meleklerin var.isim Söylüyorlar gönderirken eğer iki kere delilerse iki anda gelmiştir eğer bikez delilerse aynı anda gelmiştir :) bana doktor dedi bebekler geliyor :))Arkadaslar.iki embriyo transfer ettiren var mi? Ekranda iki embriyoyu da gordunuz mu.tek seferde mi iki seferde mi transfer edildi?
Bana tek seferde iki embriyo transfer edildi ve tek isik gosterdiler.ama icime bir kurt dustu.tek embriyo transfer etmis olabilirler mi?
- 2 Aralık 2014
- 188
- 104
- 18
- 38
İkidir canım neden yalan söylesinler doktoruna guvenmezsen rahat süreç geçiremezsinArkadaslar.iki embriyo transfer ettiren var mi? Ekranda iki embriyoyu da gordunuz mu.tek seferde mi iki seferde mi transfer edildi?
- 5 Ağustos 2009
- 658
- 227
- 303
Aminn böyle güzel değerler göstersin bizede inşallah AllahımVeee sonuçç:) 1542. Hamdolsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.