• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart nisan mayis haziran ayinda dondurulmus embriyo transferi yapilacaklar

hakkımızda hayırlısı baya sıkıntılı olmuş ben ishal olacagımı bildiğim için transferden 1 gün çnce bişey yemeden gittim :) 6sında benim transferim oldu bakalım...
Kız ben bilemedim :) ne diyim :) ama sorun yok sıkıntılı Değilim Allah'ın izniyle şiddetli ağrım kanamam yok suanda :) ama Haklısın sıkıntılı başladık güzel haberleri paylaşalım tatlım

ya ne bileyim tamam yüksek ama kese görünmeden bilememki olabilir ama 2 embriyo transfer edildi
Ayy masallahhhhh maşallah benimde 2 embriyo transfer edildi:) bakalım ne olucak heyecanlandırdın kız beyni :) bi ton ilacım var iğneler haplar :)) yemekte önereceğin bisey varmı????

Kız ben bilemedim :) ne diyim :) ama sorun yok sıkıntılı Değilim Allah'ın izniyle şiddetli ağrım kanamam yok suanda :) ama Haklısın sıkıntılı başladık güzel haberleri paylaşalım tatlım
inşallah ben trasnferden çıktım bana doktorun dediği isterse 12 gün yat tutmazsa tutmaz yada yataktan anında kalk tutabilir allaım hayırla versin olursa şubat annesiyiz bu arada....

inşallah ben trasnferden çıktım bana doktorun dediği isterse 12 gün yat tutmazsa tutmaz yada yataktan anında kalk tutabilir allaım hayırla versin olursa şubat annesiyiz bu arada....
doğru söylemiş canım dikkat et kendine yeter . özellikle yediğim yok ama protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum meyve bol bol çay çok severim azalttım baya kahve yi tamamen kestim bu kadar

doğru söylemiş canım dikkat et kendine yeter . özellikle yediğim yok ama protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum meyve bol bol çay çok severim azalttım baya kahve yi tamamen kestim bu kadar
Aynen kızlar banadadoktor öyle dedi :) Sağolun kızlar ya okadar su içtimki sudan tiksindim:) bu arada bol bol su içmemiz gerekiyormuş:)

Arkadaslar hepinize merhaba, nisan ayindaki tup bebek transferiyle ikizlere hamileyim cok sukur.
Dilerim sizler de hayirlisiyla guzel sonuclar alirsiniz..

Transfer gununden beri 3 ay boyunca kullandigim ilaclar oldu. Bugun itibariyle kestim ilaclarimi.
Tabi elimde kaldi fazlasi
Hibor 3500/0.2. , proluton depot, estrofem, 2kutu crinone jel var elimde. Piyasa fiyatinin altina fiyat verebilirim almak isteyen olursa. Istanbuldayim.

Ozel mesaj atabilirsiniz( transferden sonra kullanmistim bu ilaclari 3ay boyunca) kullanim tarihleri 2017 ye yakin.

Sevgiler...

Kızlar napıyorsunuz? Ben bugün dışarı çıktım yatmıyorum da oturuyorum:) hep yatmak ii Değilmiş eşim :)eşim hemsıreyı aradı Hemsire dedi gezsin yatmasın :))) artık beni yatırmadı:))) anlayacağınız sıkıntıdan Öğlen uyudum okadar :))))

Ben hic yatnadınki tatlım çok aşırı gezip yorulma çok yinede dikkat et
Tamam arkadasım ☺️☺️ kusura bakma sanada hep sorular sordum rahatsız ediyorsam özürdilerim ama. Sen şimdi bizden önde olduğun için senden güç alıyoruz gerçekten inanki burda yazdığımız yazılar valla beni çok rahatlatıyor

Kızlar günaydın yarın test günüm ve ben birazdan işe gitmek üzere yola çıkacağım bakalım bugün nasıl bitecek sabırsızlıkla akşam olmasını bekleyeceğim 1 Haziran'dan beri de izinliydim artık çalışma zamanı geldi maalesef Rabbim hakkımızda hayırlısını versin hepimizi meleklerimize kavuştursun inşallah

Back