- 2 Aralık 2014
- 188
- 104
- 18
- 38
ya ne bileyim tamam yüksek ama kese görünmeden bilememki olabilir ama 2 embriyo transfer edildi:) ne diyim ben anlamıyorum ama ikiz ozaman seninki öylemi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ne bileyim tamam yüksek ama kese görünmeden bilememki olabilir ama 2 embriyo transfer edildi:) ne diyim ben anlamıyorum ama ikiz ozaman seninki öylemi?
Kız ben bilemedim :) ne diyim :) ama sorun yok sıkıntılı Değilim Allah'ın izniyle şiddetli ağrım kanamam yok suanda :) ama Haklısın sıkıntılı başladık güzel haberleri paylaşalım tatlımhakkımızda hayırlısı baya sıkıntılı olmuş ben ishal olacagımı bildiğim için transferden 1 gün çnce bişey yemeden gittim :) 6sında benim transferim oldu bakalım...
Ayy masallahhhhh maşallah benimde 2 embriyo transfer edildi:) bakalım ne olucak heyecanlandırdın kız beyni :) bi ton ilacım var iğneler haplar :)) yemekte önereceğin bisey varmı????ya ne bileyim tamam yüksek ama kese görünmeden bilememki olabilir ama 2 embriyo transfer edildi
inşallah ben trasnferden çıktım bana doktorun dediği isterse 12 gün yat tutmazsa tutmaz yada yataktan anında kalk tutabilir allaım hayırla versin olursa şubat annesiyiz bu arada....Kız ben bilemedim :) ne diyim :) ama sorun yok sıkıntılı Değilim Allah'ın izniyle şiddetli ağrım kanamam yok suanda :) ama Haklısın sıkıntılı başladık güzel haberleri paylaşalım tatlım
inşallah canım inşallahKız ben bilemedim :) ne diyim :) ama sorun yok sıkıntılı Değilim Allah'ın izniyle şiddetli ağrım kanamam yok suanda :) ama Haklısın sıkıntılı başladık güzel haberleri paylaşalım tatlım
doğru söylemiş canım dikkat et kendine yeter . özellikle yediğim yok ama protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum meyve bol bol çay çok severim azalttım baya kahve yi tamamen kestim bu kadarinşallah ben trasnferden çıktım bana doktorun dediği isterse 12 gün yat tutmazsa tutmaz yada yataktan anında kalk tutabilir allaım hayırla versin olursa şubat annesiyiz bu arada....
Aynen kızlar banadadoktor öyle dedi :) Sağolun kızlar ya okadar su içtimki sudan tiksindim:) bu arada bol bol su içmemiz gerekiyormuş:)doğru söylemiş canım dikkat et kendine yeter . özellikle yediğim yok ama protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum meyve bol bol çay çok severim azalttım baya kahve yi tamamen kestim bu kadar
Ben pek bişi hissetmedim ya ara ara çok hafif sol kasığımda ağrım oldu o kadarSSsyn biles sorucam belirtin oldunu hiç?
Teşekkür ederimmmBen pek bişi hissetmedim ya ara ara çok hafif sol kasığımda ağrım oldu o kadar
hayırlı olsun canım allah pozitifi görmeyide nasip etsin inşallahKader arkadaslarim simdi transfere giriyorum dualarinizi bekliyorum:))
Ben şimdi görüyorum ay hadi bakalım hayırlısıyla :) yarın Aramıza bekleriz :)Kader arkadaslarim simdi transfere giriyorum dualarinizi bekliyorum:))
Tamam arkadasım kusura bakma sanada hep sorular sordum rahatsız ediyorsam özürdilerim ama. Sen şimdi bizden önde olduğun için senden güç alıyoruz gerçekten inanki burda yazdığımız yazılar valla beni çok rahatlatıyorBen hic yatnadınki tatlım çok aşırı gezip yorulma çok yinede dikkat et