mart nisan mayis haziran ayinda dondurulmus embriyo transferi yapilacaklar

Sevindim canim iyi gecmesine.Allah yardimcin olsun bundan sonra
Ilk 3 gun ananas ye. Darisi bize insallah
Tamam canm yiyorum zaten burda bulamadm..mahrumiyet bolgesi bura resmen:)) bugun yicem ama eve gidince:)dun aksam biraz kabak cekirdegi yedim:)yarin buyuk gun insaalah sennkide basarili gececek:)

Banada hem jel hem igne verdi..jel sabah aksam igne 3 4 gunde bir.ama ben bole igne gormedm nasil cnm aciyo dun aksam vuruldm ilkini sabaha kadar saga sola donemedm:KK43:gecen sefer sadece jel kullanmstm..
O igneler beni mahvetmisti uc gun hep ayni saatte atesim 39,5 tu hep ondan tutmadi belki de ilki. Belden asagim felc olmustu resmen...

Kizzlarrr yazamadm bi turlu:)transferm iyi gecti doktor ole ssoledi hemsrler filan ...suan hastanedeyim burda kalcam bu aksam yarinda donuorm turkiyeye ..smdilk iyiyim..transfer esnasinda cok heyecan yaptm yine gozlermden yaslar indi bian tutamiorm kendmi ya:KK43: aslnda hic zor bi islem diil ama duygusallgm ustmdeydi:)smdilk iyiym ..hepinize teskkredrm:)insallah hepimz hamile kalacagz hepmzn yuzu gulecek.:) E ergenyus cnm benm erken kalinlasmaya baslamistr ondan 2 gun var aramzda:)
Ayyy çok şükür hadi canm darisi hamilrlik haberine benm transfer ctesi 2embriyoda karar kıldık umarım hayirli sonućlar aliriz önce sen sonra dilberim506 dilberim506 sonra ben . Ben de şu transferi iyi atlatsaydim gerisi Allahtan

Ayyy çok şükür hadi canm darisi hamilrlik haberine benm transfer ctesi 2embriyoda karar kıldık umarım hayirli sonućlar aliriz önce sen sonra dilberim506 dilberim506 sonra ben . Ben de şu transferi iyi atlatsaydim gerisi Allahtan
Saol canim amin insallah mutluluk kapidadir artik...evet sirayla olacak sennde az kaldi..iyi gececek insallah merak etme:KK66:ilk kezmi transfern olacak?

merhaba arkadaşlar bizde bu ay transfere gitmeyi planlıyoruz dondurulmuş için neler yapmam lazım bilen var mı acaba...

Saol canim amin insallah mutluluk kapidadir artik...evet sirayla olacak sennde az kaldi..iyi gececek insallah merak etme:KK66:ilk kezmi transfern olacak?
Malesef hayir daha önce bi asilama bi tıp bebek denedm bu ikinci ilk denemede 2blast embriyo. Bu denemede 2tane 3günlük transfer edicekler. Ya sıkışık bekleme korkusundan vallaha transfer heyecani kalmadi çok zor bana ilkinde sonda taktilar dr dedik biz takmiyoruz tutacaksin dedi valla olmuyo sondadan sonra tutamiyorum dedim inandiramadim

Malesef hayir daha önce bi asilama bi tıp bebek denedm bu ikinci ilk denemede 2blast embriyo. Bu denemede 2tane 3günlük transfer edicekler. Ya sıkışık bekleme korkusundan vallaha transfer heyecani kalmadi çok zor bana ilkinde sonda taktilar dr dedik biz takmiyoruz tutacaksin dedi valla olmuyo sondadan sonra tutamiyorum dedim inandiramadim
Cnm ya zorlami sonda taktilar...bayiltikklari zaman sonda takiolar genelde..buarada ayni sorulari soruo olablrm cok kisiyle konusunca kafam karisio bazen.soleyjnce hatrladm kusura bakma:KK43:bende doktoru cok bekledm bu sefer asiri dolmus cok skisiksn azcigini yao gel dedi dedm yapmam yani bi defa gttimi hepsi gider dedm ama ole olmadi:)

valiente valiente canim ya çok komik söylerken bile utaniyorum bakalim nasil gececek yani onca eziyet igne ilac hormon ben neyi düsunıyorum sen atlattin darisi bana

valiente valiente canim ya çok komik söylerken bile utaniyorum bakalim nasil gececek yani onca eziyet igne ilac hormon ben neyi düsunıyorum sen atlattin darisi bana
Ahh cnm cok ii anliorm..ben cok utaniorm elimde deil kasiliyorum o catala yatinca:KK43:bide bu normal muayene gbi olmuo ya dun kasilnca kasilma filan dediler hersey guzelken bole yapma dediler aglamya basladm ya nebilim anlamiorm nie bole oluo ama gercekten zorlaniorm ben..aslnda cok kolay ve kisa bi islem agrida yok..oyle iste..sonra hemsire esime demiski hersey cok guzel ama cok stersli olmaz boyle demis hayati sadce bu konu olms demis..tabi onlara gore demesi kolay...

Kizlar bugun doktoru aradim. Yarin saat 10 da gel dediler. 5 tane embriyo cözmüsler ama 3 tane hayatta kalmis zaten banada 3 tane konulucakti yada iclerinden en iyii 3 tanesini sectiler. benide heyecan sardi. suan kuaforume geldim.dedim hamile kalirsam boyatamam bidaha :KK49: bide kizlar ben Almanyadayim ve burda bana hiiicc sıkısık vaziyette gel denediler. Burda okudgum kadariyla turkiyede hep oyle istiolar. Hatta ilk transferimde hemsire tuvalete git sonra yataga uzan dedi sasirdim simdi. sıkısık olunca noluyoki. valiente valiente canim insallah hersey yolundadir gozunu seviyim stres yapma :) en ilk transferimde gozumu kapadim hep dua okudum rahat biraktim kendimi hele simdi tecrubeli oldukki daha rahat olurum. Yarin benim icin buyuk gun. reyyan87 reyyan87 arkadasim fazla bisey yaomiosun doktorun ne onerirse o ilaclari yada ignelerj kullaniosun eger tabi gerek duyarsa.onu doktorunla konus bi

dilberim506 dilberim506 ay canim hadi hayirlisi olsun. Bende saclarimi fön cekip süslü püslü gitmeyi düsünüyirmki kendimi daha iyi hissedeyim umarim güzel gecer transfer ne güzel burda sıkısık ol mesane şişsinki rahim acilsin görebilelim diyolar heryer böyle istiyo türkiyede ama inan orda çok daha güzelmis uygulama sıkışık insan nasil rahat olabilir... güzel haberlerini bekliyorm bana dua et lütfen ctesi benim transfer

Kizlar bugun doktoru aradim. Yarin saat 10 da gel dediler. 5 tane embriyo cözmüsler ama 3 tane hayatta kalmis zaten banada 3 tane konulucakti yada iclerinden en iyii 3 tanesini sectiler. benide heyecan sardi. suan kuaforume geldim.dedim hamile kalirsam boyatamam bidaha :KK49: bide kizlar ben Almanyadayim ve burda bana hiiicc sıkısık vaziyette gel denediler. Burda okudgum kadariyla turkiyede hep oyle istiolar. Hatta ilk transferimde hemsire tuvalete git sonra yataga uzan dedi sasirdim simdi. sıkısık olunca noluyoki. valiente valiente canim insallah hersey yolundadir gozunu seviyim stres yapma :) en ilk transferimde gozumu kapadim hep dua okudum rahat biraktim kendimi hele simdi tecrubeli oldukki daha rahat olurum. Yarin benim icin buyuk gun. reyyan87 reyyan87 arkadasim fazla bisey yaomiosun doktorun ne onerirse o ilaclari yada ignelerj kullaniosun eger tabi gerek duyarsa.onu doktorunla konus bi
Cnm o an biraz stres yaptm ama smdi hic kalmadi olacakmi olmayacakmi diye dusunmuorm...siradan bi gun gbi gecriorum gunumu..olmassada uzulmicem bu sefer...kendimi hazrliorm herturlu seye..hayirlsi olsun hakkimzda..

E ergenyus canim bu gece dualarimda sende olacaksin. Yarini bi atlatiyim ondan sonra sana dua edicez insallah. Sonrada burda hepimiz guzel haberleri paylasicaz insallah .
valiente valiente en iyisini yapipsun hic dusunme bile. Olmazsada hayirlisi degilmis diyicez

valiente valiente canim bugun bisey daha ogrendim. Haslanmis yumurtanin akini ye embriyo gelisimine iyi geliyormus :)) hemen senle paylasiyim dedim. Senin gibi bende oturdum bu aksam kabak cekirdegi yedim :)

merhaba arkadaşlar bizde bu ay transfere gitmeyi planlıyoruz dondurulmuş için neler yapmam lazım bilen var mı acaba...
canim en onemlisi ilaclarini duzenli ve saatinde almalisin .ignelerinide ayni saatlerde yaptirman gerekir.bol su ic .maydanoz , aci sirke yememelsin.ben cok sevdigim halde yemedim. :)

Merhaba kızlar salı günğ transferim oldu.şimdi en zorlu süreç basladı.düşünmedende edemiyor insan süreklı kafamda bebeişler acaba tutucak mı?şimdi 9 ay böyle okucak söyle olucak

dilberim506 dilberim506 canim ya transferine 2saatten az kaldi Allah yardimcin olsun çok iyi gecsin transfer ve sonraki sürrçlerin. Ben de kabak çekirdegi ve ananas yiyenlerdenim. Belki alakasi yoktur ama psikolojikte olsa iyi geliyor

valiente valiente canim bugun bisey daha ogrendim. Haslanmis yumurtanin akini ye embriyo gelisimine iyi geliyormus :)) hemen senle paylasiyim dedim. Senin gibi bende oturdum bu aksam kabak cekirdegi yedim :)
Cnmm gunaydn..bol sans oncelkle:)hadi guzel.haberlerni bekliormmm☺ haslanmis yunurtann akini yicem sarisini yemicemmi peki?bide cok kotym kizlar afedersnz tuvalete cikamiorm:KK43:

X