Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba denizege benim ikinci denememde adetim 5 gun ileri atti yani bozulabiliyor .Kızlar merhaba, benimde ilk denemem negatif bundan sonra dondurulmuşlarla devam edicem. Merak ettiğim bişey var negatifi aldıktan sonra adet düzeniniz bozuldu mu? ne kadar sürede adet oldunuz? Şu an ben hiçbirşey planlayamıyorum acaba zamanında adet olur muyum?
Kacinci denemenKizlar bugun dr kontrolum var estrofemi 3gün kullandim bakalim ne diyecrk ne heyecan bu ya daha kontrol bnm dizlerim titriyor
Merhaba denizege benim ikinci denememde adetim 5 gun ileri atti yani bozulabiliyor .
Rica ederim canim anliyabiliyorum seni.evet histeroskopiden sonra 2 yada 3 ay bekleniyor sanirim.insallah bu defa guzel sonuclar airsin .ne zaman olacaksincanım teşekkürler cevabın için, belirsizlik çok sinir bozucu Daha histeroskopi olucam bir de ondan sonra yine beklicem sonu güzel olsun bu seferrr inşallah
Bu ikin i denememKacinci denemen
Cok tesekkurler canim.Amin. Bende sizler gibi dusunuyordum ama Rabbim verdi.hic umudunu kaybetme senden haber bekliyorum canimm
Aa ozaman berber gun sayariz cnm☺Bu ayin 6 veya 7 sinde ikinci transferim olicak dondurulmuslarla
Aa ozaman berber gun sayariz cnm☺
Aynen cnm benmde ikinci transferm..2 tane 3.gun embriyosu..senin kac tane kacnci gun?yas kac cnm bide problem neydi sizde?cok soru sordm biliorm ama tecrube oluo iste☺bide burda sizlerle bisiler paylasmak icimi dokmek rahatlatiyo..burasi olmasa napardm acabSuper ozaman. Cok sevindim. Cunku bu ikinci transferimde ettafimda hic kimseye soylemiycem. Sadece annem ve esim bilio. Burda ayni duygulari yasayan insanlarla paylasmak daha guzel
Aynen cnm benmde ikinci transferm..2 tane 3.gun embriyosu..senin kac tane kacnci gun?yas kac cnm bide problem neydi sizde?cok soru sordm biliorm ama tecrube oluo iste☺bide burda sizlerle bisiler paylasmak icimi dokmek rahatlatiyo..burasi olmasa napardm acab
cnm yaa benmmilk transfermde 4 tane konuldu ama olmadisimdide iki tanecik kaldi..insan dusunuo 4 tane olmadysa 2 tane nasil olurki diye ama iste hic alakasi yok halbuki..allahim isterse oluyo..bizede nasip eder insallah en kisa zamanda bu duyguyu tatmayi..buarada bende 3 yillk evliym 29 yasndaym..benmde cikolata kistim varCanim istedigiN kadar soru sorabilirsin.ben hic rahatsiz olmam. Simdi şöyle baslayim ben Almanyada yasiyorum burda turkiyedeki gibi herseyi acik acik soylemiyorlar.ben sorucamki ozaman soyleyecekler.ben 27 yasindayim.8 senelik evliyim.esimin sperm kalitesi ve sayisi yuzunden tup bebek gerekli dediler.ilk tedavimizi 2 sene once yaptik.8 gunluk bi tedaviydi sonucunda 15 tane yumurtalik toplandi hic birisi döllenmedi ve transferim iptal oldu bundan 2 ay oncede baska bi klinikte tekrar uzun protokollu bi tedaviye basladik 3 haftalik bi igne kullanim sonunda 32 yumurta toplaminda 16 tane döllenme oldu. Ilk transferimde 2 tane 5. Gun embriyosu trabsfer edildi birisi 30 hucreli A kalitede Digeri 16 hucreli B kalitede.hersey guzel gitti ama olumsuz oldu. Kabugundan ayrilmamis. Hemen arkasina adet oldum.adetin 13. Gunu yani dun ultrason yapildi.bu cumartesi birdaha yapilicak ve haftaya ya carsamba yada persembe transfer olucak. Ama doktorumun tavsiyeyi 3 yumurtalik. Ben 2 tane istiodum tekrardab ama doktorum 3 tanede tavsiye edince bu sefer 3 tane koydurucam.ha bu arada ilk tranferimde surekli kendimde belirti aradim.kimisinde bacaklarina vurmus agri kimisinde yumurtaliklardan batma olmjs agri olmus.bende hic biri olmamisti. Ama son 1 haftadir siddetli sol yumurtaligim agrio ve bacaklarima vuruo.bi iste bi terslik var simdi herseyi anlattim bi rahatlama geldi bana :) heyecanla onumuzdeki haftaya bekluyorum