mart nisan mayis haziran ayinda dondurulmus embriyo transferi yapilacaklar

Dun kontrolum vardi yine. Ikinci transfere hazirlik icin catlatma ignesinden verdi. Bu sabah onu vurundum.yarin aksamdan itibaren 2 tane progesteron fitilj kullanicam. Persembe insallah transfer olucak.3 tane 3. Gun ebriyosu

Dun kontrolum vardi yine. Ikinci transfere hazirlik icin catlatma ignesinden verdi. Bu sabah onu vurundum.yarin aksamdan itibaren 2 tane progesteron fitilj kullanicam. Persembe insallah transfer olucak.3 tane 3. Gun ebriyosu
Cnm.dondurulms icin neden catlatma ignesi verdi ??benmde sali gunu transfer insallah..aramzda iki gun var:)

Cunku bende hala yumurtaliklarda ureme olmustu ilk tranferimde yani gecen ay.bi taraf hepsi baska yapmis rahime. O yuzden simdi yumurtaliklari bosaltmak icin sanirim. Mesela simdi sag yumurtaliklarimda yukurtacik olusmus ama sol tarafta yok. Bu yuzden iki tarafi dengeleyecek

dilberim506 dilberim506 ve valiente valiente insallah hersey yolunda gider bende carsamba kontrol sorun olmazsa cumartesi 2.transfer cok heyecanliyim beraberce gun sayariz ve umarim beraber pozitig sonuclari goruruz. Benim 3gün embriyosu aslinda bende 3tane embriui biraksinlar istiyorum ama ya hepsi tutarsa o zaman gebelik riskli olur hepsi düser diye korkuyorum yiksa nasil isterim bir sürü insanin üçüzü var rabbim benm için mucize olur ben istedim iki Allah verdi üç der gülerim:KK57:

dilberim506 dilberim506 ve valiente valiente insallah hersey yolunda gider bende carsamba kontrol sorun olmazsa cumartesi 2.transfer cok heyecanliyim beraberce gun sayariz ve umarim beraber pozitig sonuclari goruruz. Benim 3gün embriyosu aslinda bende 3tane embriui biraksinlar istiyorum ama ya hepsi tutarsa o zaman gebelik riskli olur hepsi düser diye korkuyorum yiksa nasil isterim bir sürü insanin üçüzü var rabbim benm için mucize olur ben istedim iki Allah verdi üç der gülerim:KK57:
Ay cnm hadi insallah hepimzn mutlu son olur...yarin transferm var heyecan basti bi an..oncekinde de vardi ama nasi bisey oldgnu bilmiodm smdi bile bile gtmekde bi garip..transfer esnasnda cok kasiliorm ben:KK43:3 tane transfern olacak demek hayrlisi olsn hakkmzda benmde iki tane bakalm neler beklio bizi...pek umudum yok gerci ama bakalm:)

Canim beraberce gun sayariz tabi destek olalim birbirimize. 3 tane koydur eger sansin varsa ama ya 3 tane olursa diye be riskli olursa diyenuzulme eger senin kismetinde 1 tane varsa gene 1 tanesi tutar. Ama senin kismetinde 3 tane varsa o 1embriyo bile 3 e bölünür :) ama sansun yuksdk olur en azindan. Benim kisi 3 tane konulucak.carsamba gunu arayip transfer saatimi ve embriyilarin durumunu ogrenicem.insallah 3ude sagsaglim beni bekler. valiente valiente canim senin transfer saat kacta? Bize bildir transferden sonra bide bol bol dua et sakin kasma kendini guzel dusun. Dualarimda sende varsin

Canim beraberce gun sayariz tabi destek olalim birbirimize. 3 tane koydur eger sansin varsa ama ya 3 tane olursa diye be riskli olursa diyenuzulme eger senin kismetinde 1 tane varsa gene 1 tanesi tutar. Ama senin kismetinde 3 tane varsa o 1embriyo bile 3 e bölünür :) ama sansun yuksdk olur en azindan. Benim kisi 3 tane konulucak.carsamba gunu arayip transfer saatimi ve embriyilarin durumunu ogrenicem.insallah 3ude sagsaglim beni bekler. valiente valiente canim senin transfer saat kacta? Bize bildir transferden sonra bide bol bol dua et sakin kasma kendini guzel dusun. Dualarimda sende varsin
Cnm cok tesekkur ederim bende kendm kadar sizi dusunuorm inan..bizim bigun arayla olacak:)) saati tam bilemiorm ucak 2.30da inecek herhalde 3.4 gbi olir transferm..hemen yazarm zaten cnm☺

Cnm cok tesekkur ederim bende kendm kadar sizi dusunuorm inan..bizim bigun arayla olacak:)) saati tam bilemiorm ucak 2.30da inecek herhalde 3.4 gbi olir transferm..hemen yazarm zaten cnm☺

Benim günüm persembeymis canim. Olsun 2 gun de cok bi fark degil. Hatta benim ayin 17 sindede hamilelik testi yapilicak.bu aksamdan itibaren progesteron fitilini kullanmaya basliycam.

Benim günüm persembeymis canim. Olsun 2 gun de cok bi fark degil. Hatta benim ayin 17 sindede hamilelik testi yapilicak.bu aksamdan itibaren progesteron fitilini kullanmaya basliycam.
Banada hem jel hem igne verdi..jel sabah aksam igne 3 4 gunde bir.ama ben bole igne gormedm nasil cnm aciyo dun aksam vuruldm ilkini sabaha kadar saga sola donemedm:KK43:gecen sefer sadece jel kullanmstm..

valiente valiente canim ya simdilerde transferin olmustur kiyamam suan itibariyle gebesin Allahin izniyle öylede devam edersin inanin sizin kadar heycanliyim ben yarin kontrole gidicem heralde benm ctesi falan olucak ... nasil heyecan nasil gerginlik şu idrar tutma korkusundann transferi düsünemiyorum dilberim506 dilberim506 canim sende hayirli haberler al insallah hepimiz hamile kalip doguma kadar destek olalim birbirimize. Bu arada ben valiente valiente seninle adet olup basladim benim transfer biraz gec oldu galiba bu arafa 2 embriyo istiyoruz 3ün riskini göze alamam çok öpüldünz Allah yarsimcimiz olsun

valiente valiente canim ya simdilerde transferin olmustur kiyamam suan itibariyle gebesin Allahin izniyle öylede devam edersin inanin sizin kadar heycanliyim ben yarin kontrole gidicem heralde benm ctesi falan olucak ... nasil heyecan nasil gerginlik şu idrar tutma korkusundann transferi düsünemiyorum dilberim506 dilberim506 canim sende hayirli haberler al insallah hepimiz hamile kalip doguma kadar destek olalim birbirimize. Bu arada ben valiente valiente seninle adet olup basladim benim transfer biraz gec oldu galiba bu arafa 2 embriyo istiyoruz 3ün riskini göze alamam çok öpüldünz Allah yarsimcimiz olsun[/QUOT ergenyus idrar konusunda sıkma canini .zaten cok asiri şıkışik oldugunda 1 1,5 bardak kadar yaptiriyolar canim o esnada kendini kasma bence canim

Kizzlarrr yazamadm bi turlu:)transferm iyi gecti doktor ole ssoledi hemsrler filan ...suan hastanedeyim burda kalcam bu aksam yarinda donuorm turkiyeye ..smdilk iyiyim..transfer esnasinda cok heyecan yaptm yine gozlermden yaslar indi bian tutamiorm kendmi ya:KK43: aslnda hic zor bi islem diil ama duygusallgm ustmdeydi:)smdilk iyiym ..hepinize teskkredrm:)insallah hepimz hamile kalacagz hepmzn yuzu gulecek.:) E ergenyus cnm benm erken kalinlasmaya baslamistr ondan 2 gun var aramzda:)

Kizzlarrr yazamadm bi turlu:)transferm iyi gecti doktor ole ssoledi hemsrler filan ...suan hastanedeyim burda kalcam bu aksam yarinda donuorm turkiyeye ..smdilk iyiyim..transfer esnasinda cok heyecan yaptm yine gozlermden yaslar indi bian tutamiorm kendmi ya:KK43: aslnda hic zor bi islem diil ama duygusallgm ustmdeydi:)smdilk iyiym ..hepinize teskkredrm:)insallah hepimz hamile kalacagz hepmzn yuzu gulecek.:) E ergenyus cnm benm erken kalinlasmaya baslamistr ondan 2 gun var aramzda:)

Sevindim canim iyi gecmesine.Allah yardimcin olsun bundan sonra
Ilk 3 gun ananas ye. Darisi bize insallah

Gecmis olsun canim .hayirlisiyla hamile kalirsin insallah

X