Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 gündür ilaç kullanmaya başladım. Yaklaşık 1 ay sonra yeniden micro denemesine başlıyoruz.
3 gündür ilaç kullanmaya başladım. Yaklaşık 1 ay sonra yeniden micro denemesine başlıyoruz.
bende martın 20 sinde başlıcam 3. aşılamaya bu ay ara vermek zorunda kaldık. mart sonu olur ve umarım hamiş oluruz bonedeayerimseniben
Hayırlı olsun kızlar.
Bende cumartesi enfeksiyon için randevu aldım.Önemli bişey çıkmazsa ve aşılamama yetişirse heralde martın ortalarında aşılamam yapılır.
Herkese bol şanslar.Martta doğum günüm var bi hediye fena olmaz
benim pazartesi aşılamam var kızlar....3 mart inş hayırlı haberler veririm.size sorum olacak.aşılama ile hamile kalan anne adaylarına sorum...hamileliğin belirtisi oluyor mu?
İnşallah canım inşalaaahh....bende martın 20 sinde başlıcam 3. aşılamaya bu ay ara vermek zorunda kaldık. mart sonu olur ve umarım hamiş oluruz bonedeayerimseniben
Bugün Saat 2 Gibi Bende 2.aşilamami Yaptiricam.heyecanliyim.bakalim Neler Olacak.dua Edin Arkadaşlar.
melekcim seni merak ediyordum bende ne oldu durumun canım regl mi oldun .bende hala bir ses yok canım
korkudan test alıp yapmıyorum