mart başı evlenenler balayına nereye gittiniz?

kuurabiye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2010
67
20
48
arkadaşlar bizim büyük ihtimalle martın ilk haftası düğünümüz olcak nasipse.ben hep kar tatili yapmak istemiştim ve hep abant ı düşünmüştüm:( ama mart ayında abantta kar olurmu bilemiyorum.ya da ılgaz nasıl olur.gidenleriniz var mı?önerileriniz neler?

bizde mart istiyoruz düğün tarihi olarak ama nereye gidilir o havada bulamıyorum bi türlü.. bu ara kapadokya var aklımda ama araştırmaya devam :)

Şubat sonu evlendim, Kıbrıs'a gittik.
Hava güzeldi, gezdik, dolaştık, memnun kaldık.
Kar konusunda endişelenmeyin, bu sene çok soğuk ve karlı bir kış bizi bekliyor.Şimdiden her yer kar içinde, mart da garanti Abant kar içinde kalır.Gerçi orda da bir otelde tüm hafta karlı gölü seyretmekten de içinize gına gelebilir.Uludağ'ı falan düşünseniz, yapacak aktivite de çoğalabilir gibime geliyor.

Kar konusunda endişelenmeyin, bu sene çok soğuk ve karlı bir kış bizi bekliyor.Şimdiden her yer kar içinde, mart da garanti Abant kar içinde kalır.Gerçi orda da bir otelde tüm hafta karlı gölü seyretmekten de içinize gına gelebilir.Uludağ'ı falan düşünseniz, yapacak aktivite de çoğalabilir gibime geliyor.

ayyy hadi inşallah:1rolleyes: bizim düşüncemiz tüm hafta kalmak değil zaten 3gece 4 gün öyle bir hava değişimi olsun şeklinde düşünüyoruz.deniz için tatili ayrıca yaza bırakıcaz inşallah. ama balayında karlı olsun yaa:Saruboceq:

bizde mart istiyoruz düğün tarihi olarak ama nereye gidilir o havada bulamıyorum bi türlü.. bu ara kapadokya var aklımda ama araştırmaya devam :)

canım ben de bi ara kapadokyayı düşündüm aslında ama abant ı daha çok istedim sonra.çünkü dinlenmek istiyorum kapadokya gibi görülcek yerleri çok olan bi yerde gez gez canımız çıksın istemiyorumyerimseniben ama aynen araştırmalara devam.haberdar et benide fikir olsuna.s.

merhabalar winstonlight,
bizde inşallah 2 ocak ta evleniyoruz. ve balayı seçeneklerimize kıbrıs'ta dahil.
ama kıbrıs nasıl bir yerdir, nerelerine gidebiliriz..... hiçbir bilgimiz yok:((
mümkünse bizi biraz bilgilendirebilirmisiniz?

bizde martin ilk haftasi evleniyoruz canim dugunumuz 5 mart ta.. antalyaya gidiyoruz balayimiza.. antalyanin havasi hep iyi oluyor.. gecen sene teyzem ocak ayinda gitti tatile almanyadan gelip ve denize bile girmisler.. 7 mart ile 13 mart arasi biz Lara, Antalyadayiz!! :)

SHEFLERA;
Biraz geç gördüm ama yazayım.Biz İstanbul'dan gittik, dolayısıyla epey minik ama sevimli geldi.2 gün otelde vakit geçirdik, yaklaşık 8 gün orda kalacağımız için acele etmedik.Geri kalan 6 günün 2 gününde de gezimizi bitirdik.
Biz Girne'de kaldık.Meydanında minübüsler, dolmuşlar var.Bir muavin bize çok yardımcı oldu.Şuralara gidin falan diye.Girne merkezi gezerek taş çatlasın 20 dakikada bitti.Meşhur kale var.Manzara falan süper, onu da yarım saatte gezdik.Sahilini falan gezdik."Magosa büyük ve alışveriş cenneti" dediler.Yaklaşık 1 saat yolculuk sonunda oraya gittik.Böyle Asmalı konak tadında, büyük bir semt gibi kale içinde dükkanlar falan.Ama Şubat sonu olduğu için çoğu kapalıydı.Biz orayı da yarım saatte gezdik.Mavi Köşk denen bir yeri de önerdiler ama artık önerilere kapalıydık :61:
Özetle; soğuk bir İstanbul havasından, ılık bir havaya gittik.Düğün telaşesini ve yorgunluğunu attık.Dinlendik.Otelimiz çok iyiydi.Biz iyi vakit geçirdik.
Bir daha gider misin deseler, ne bileyim sanırım hayır derim.Kötü olduğundan değil, yapılacak şeylerin -kışın- kısıtlı olmasından, fazla küçük olmasından.
Yani, çok gezmek, epey yeni yerler görmek falan istiyorsanız yanlış seçim olabilir ama 1-2 gün dolaşsak yeter derseniz önerebilirim.Zira 10 gün falan kalacaksanız sıkıntıdan rahat patlayabilirsiniz :61:

Son düzenleme:
Back