Mart Ayinda Transfer Yaptiranlar

arkadaşlar merhaba.benim de transferim mart ayında gerçekleşti.28 martta sonucumu öğrencem hayırlısıyla.kalçadan progesteron iğne(günde 3 kez),vitamin ve bebe aspirini kullanıyorum.bunlar günde bir kez.hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin allahım.bugün hiç bir belirtim yok.ne kasık ağrısı ne bel ağrısı.bu arada transferinizden kaç gün sona duş aldınız?

arkadaşlar merhaba.benim de transferim mart ayında gerçekleşti.28 martta sonucumu öğrencem hayırlısıyla.kalçadan progesteron iğne(günde 3 kez),vitamin ve bebe aspirini kullanıyorum.bunlar günde bir kez.hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin allahım.bugün hiç bir belirtim yok.ne kasık ağrısı ne bel ağrısı.bu arada transferinizden kaç gün sona duş aldınız?

canım ben transferin 4. günü banyo yaptım.benimde ağrılarım geçti bugün ama sanki midem bir tuhaf gibi her an bulanacakmış gibi.sende de böyle birşey varmı

niko cum merhaba inş hayırlı haberler verirsin progeston iğnesini neden 3 defa yapıyorsun bana tarnsferden sonra progeston jel verdiler günde bir defa coraspirin folikasit ve hormon destekleyici band kullanıyorum ..

ara ara kasıklarda ağrılarım ve özellikle kramplar oldu test günüme yakında göğüslerde ağrı ve hassasiyet olmuştu sanki adet görecekmiş gibi ama bu durumlar normalmiş meraklanmamıza gerek yokmuş ben 21 mart ta sonucumu aldım rabbim sizede nasip etsin iki gün geçti ama hala inanamıyoruz şaşkınlık içerisindeyiz 7 seneden sonra bebek sahibi olacağız rabbim kısmet ederse darısı isteyen hetkesin başına

bu arada tarnsferden 48 saat sonra dr um banyo yapabilirsin ama ılık olması şartıyla demişti çünkü embriyonun tarnsfer sonrası rahime tutunması 12 ile 48 saat arasındaymış bu süreç zarfında dikkat ederseniz ve sonrasında da vücudu yoracak zorlayacak hareketlerden uzak durup moralimizi yüksek tutarsak bebişlerimizin tutunmamaları için sebep yok öle dimii

kızlar benimde 28 mart'ta belli olcak sonucum hayırlısı hepimiz için ...sevinçli haberlerinizi bekliyoruzz.

deryahakan öncelikle tebrik ederim.bebeğini sağsağlim dünyaya getirirsin inşallah.doktorum iğne verdiği ve günde 3 kez vurunmam gerektini söylediği için vurunuyorum.türlü türlü ben de mide bulantısı filan yok ağrı sızı da yok.anlayamadım valla ne olcak.merak içindeyim.

deryahakan öncelikle tebrik ederim.bebeğini sağsağlim dünyaya getirirsin inşallah.doktorum iğne verdiği ve günde 3 kez vurunmam gerektini söylediği için vurunuyorum.türlü türlü ben de mide bulantısı filan yok ağrı sızı da yok.anlayamadım valla ne olcak.merak içindeyim.

canım sağol benim daha ilk denemem hiç aşılama yaptırmadan tüp bebek yaptırdık

ayy cok heyecanlandım aynı durumdayız desene bizimde ilk denememiz direk tüp dediler 14 martta ilaç kullanmaya başladım 8 gün lucrin kullandım şimdi iki ğineye başladım perşembe günü yumurta kontrolüne çağırdı. benim ağrım ve aşırı kanamam var korkuyorum ama kısmet

ne güzel sen bu aşamaları geçtin

mrb banada yarın transfer yapılacak.8 tane yumurta toplamışlardı sadece 1 tanesi döllenmiş onuda yarın transfer edecekler.Bakalım ne olacak hayırlısı hepimiz için
Hayırlısı ile başarılı bir transferden sonra hamile olursun, inşaalah, tek yumurtası olup tek yumurta ile hamile kalan 35 yaşında bir bayanla 3. tüp bebek denememde tanıştım, şuan hamileliği devam ediyor, Allah yardımcın olsun dualarım seninle:teytey::teytey::teytey::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:a.s.a.s.a.s.

Hamileliğin kaç haftalık bilmiyorum ama bulantılar hemen başlamaz , hatta belki hiç bulantın olmaz, ama iki aydan sonra kasıklarında pıt pıt diye bir kıpırtı hissedeceksin işte o senin bebişler:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:nasılda oynarmış:emir_bebek::emir_bebek:a.s.a.s.

slm arkadaşlar bende perşembe günü sonuç bekliyorum umarım tutmuştur çok heyecanlıyım yaaa

X