Mart Ayinda Transfer Yaptiranlar

benimde 27 sinde belli olcak arkadaşlar.umarım hepimiz iyi haberler alırız.

ilaç kullanıyosunuz dimi şuan. ben bide göbekten iğne oluyorum kan sulandırıcı imiş. ama çok can yakıyo. ayrıca arada karnınıza arada bir sancı vuruyomu sizinde.

canım progesteron hapını verdi. çünkü rahim ağzında yara varmış jel o yüzden vermedi.sancım felan pek olmuyor ama dün 1 kere kasıklarıma kramp girdi

Son düzenleyen: Moderatör:
canım bende crinone jel,bebek asprini,tetradox,estrofem,ve bir iğne göbekten oluyorum.gebelik testine kadar dedi bana.sizdemi bunlardan kullanıyosunuz

canım aynı şeyleri yaşıyoruz.msn e ekledim seni kabul edersen paylaşırız yaşadıklarımızı.ismim özlem.

merhaba bende 25 martta test için gideceğim umarım herkes istedikleri o küçük mucizelere kavuşurlar beklemek çok zor

hepimize hayırlı olsun arkadaşlar bendimde 9 mart ta transfer edilidi ve 21 martta belli olcak onca gün geçti ama son ii gün geçmek bilmiyor ..........follibol crinane jel coraspirin estroderm tts kullanıyorum
başlarda kramp girmesi doğal ben çok çektim kramplardan kısa mesafeli yürüyüşler ve bol bol su için dr um bana sölediklerii allah hepimizin yardımcısı olsun

canım bende crinone jel,bebek asprini,tetradox,estrofem,ve bir iğne göbekten oluyorum.gebelik testine kadar dedi bana.sizdemi bunlardan kullanıyosunuz
acaba hangi ilacı göbekten kullanıyorsun, 3 kez micro oldum sadece crinone kullandım, diğer ilaçları neden verdiler, etkileri nedir, bilgi verirmisinizŞenizŞeniz

şutarafagitti
ilaç kullanıyosunuz dimi şuan. ben bide göbekten iğne oluyorum kan sulandırıcı imiş. ama çok can yakıyo. ayrıca arada karnınıza arada bir sancı vuruyomu sizinde.

merhaba
gülçicel ben aktuel karnından kan sulandırıcı yaptığını yazmışsın benim de diğer tüp bebeğimde kan sulandırıcı başlayacan büyük ihtimalle gebeliğe bağlı östorejen yükseltiği zaman bende kan yoğunlaşması yanı pıhtılaşması oluşuyormuş.
bu da bebeğin düşük yapması ile sonuçlanmasına ve annenin rahatsızlanması kadar sonuçlanıyormuş.
genetik testle ortaya çıktı seninde mi böyle bir durumun var canım.

mrb banada yarın transfer yapılacak.8 tane yumurta toplamışlardı sadece 1 tanesi döllenmiş onuda yarın transfer edecekler.Bakalım ne olacak hayırlısı hepimiz için

İnşallah önümüzdeki hafta sıra sıra hamiş haberleriyle yıkılacak site.Ne güzel hepiniz için hayırlısı olur hepiniz mutlu haberlerinizi verirsiniz inşallah.

X