• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart ayında ovitrelle olanlar hadi bu yolda beraber yüreyelim

Flzokl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2015
6
0
86
32
Merhaba arkadaşlar ben 7 aylık evliyim adet gecikmesi ile doktora gittim yapılan hormon testleri sonucu pko olabilir dedi ama klomen kullanımına başladıktan sonra kadın infertilitesi anovülasyon ile birlikte tanısı kondu 27 Şubat ta klomen kullanmaya başladım bugünde 4 Mart Cuma çatlama iğnesi oldum bende bir tane yumurta büyümüş sadece sizin hikayeleriniz nedir paylaşalım bilgilenelim arkadaşlar şimdiden inşallah Allâh herkese hayırlısı ile sağlıklı bebekler nasip etsin.

Merhaba canım bende bu ay klomen + çatlatma iğnesi kullandım beklemekteyim sende varmı gelişme?

Sabaha karşı adet oldum canım :KK43:
Hayirlisi canim nasil bir tedavi uyguluyorlar ne kadardir ugrasiyorsun canim benim 1yil oldu tiroid hastasiyim hafif pko baslangici var dediler bu ay ilk defa klomen ve catlama ignesi kullandim beklemedeyim olmazsa ki insallah isteyen herkesinde olur hayirlisiyla sogan kurune baslayacam birde oyle deneyecem insallah birazda alternatif tip

Hayirlisi canim nasil bir tedavi uyguluyorlar ne kadardir ugrasiyorsun canim benim 1yil oldu tiroid hastasiyim hafif pko baslangici var dediler bu ay ilk defa klomen ve catlama ignesi kullandim beklemedeyim olmazsa ki insallah isteyen herkesinde olur hayirlisiyla sogan kurune baslayacam birde oyle deneyecem insallah birazda alternatif tip
Yaklaşık 2 yıldır çocuk istiyoruz ama olmuyo herhangi bir sorunumun olmadığını söyledi doktorum ama denk gelmiyo bilmiyorum kafam almıyo 3-4 kez denedim klomenle çatlatma iğnesini ama yine sonuç negatif hayırlısı canım şuan çok üzgünüm

Yaklaşık 2 yıldır çocuk istiyoruz ama olmuyo herhangi bir sorunumun olmadığını söyledi doktorum ama denk gelmiyo bilmiyorum kafam almıyo 3-4 kez denedim klomenle çatlatma iğnesini ama yine sonuç negatif hayırlısı canım şuan çok üzgünüm
seni çok iyi anlıyorum Rabbim en hayırlı zamanda inşallah çok bekletmeden kucağımızı sağlıklı bebeklerle doldursun duadan başka tevekkülden başka elden gelen bişey yok malesef

seni çok iyi anlıyorum Rabbim en hayırlı zamanda inşallah çok bekletmeden kucağımızı sağlıklı bebeklerle doldursun duadan başka tevekkülden başka elden gelen bişey yok malesef
Aynen öyle canım her zaman diyorum vardır Rabbimin bir bildiği hayırlısı olsun hepimizin hakkında

Back