kızlar benim henüz çok küçük dr a çarşamba gittim test yaptırmak için pozitif çıktı salı günü gel ultrasonda bakalım şimdi görünmez dedi....
nasıl yaptım sizlerle paylaşmak isterim ; ben 6 ay hapla korundum bırakalı 9 ay olmuştu dr bi sorun yok diyordu fakar her ay regl olunca ağlıyordum ... Kafama çok takıyor çok stres yapıyordum...
Bu ay tamam dedim olmazsa olmaz Allah ne zaman nasip edrese o zaman olur bebeğim geleceği zamanı bilir ben de beklemeyi bilmeliyim dedim Ve dua ettim Allah'ım sen bana sabır ver dedim
Daha sonra reglim biter bitmez gün aşırı birlikte olduk ve ilişki sonrasında ayaklarımı yukarı kaldırıp bisiklete biner gibi yaptım:))))) ama kocaya göstermeden yaptım bunu yoksa gülerdi walla
canım senin için çok sevindim.....bende doktora gittim hiç bir srun yok dedi ama en küçük tedaviye başlayalım edi klomen verdi ama kullanmıcam sanırm bu ilaç kis yapıyormuş...hem annemlerde çok kızdı bu kadar kısa sürede tedaviye mi başlanır dedi.....
neyse işte zaten şu an çocğu bile askıya almak istiyorum eşimle tartıştık aramız iyi değil ondan morelim çok bozuk kendimi resmen aciz insanlar öldürmek istiyorum.....
Kızlar ha gayret!!!Herkesin beline kuvvet versin Allah!Tabi kocalarımıza da...sırnaşık şey
Bıktım artık gün aşırı ilişkiden ya !Bir görev halini aldı!Mesela akşam yemeğini ye,dizini izle,yatağına git,duşunu yap,tekrar dizileri izle ve yat!!!Rutine bak yaa..
Ya çocuğum olacak yada benim yatak hayatım bitecek valla!!
ayyy kıslarrr siz beni güldürdünüz allah da sizi güldürsün emiiii....koptum resmen gülmekten.....gülüyom ama bende aynı durumdayım...insan yatağa girince kendini mecbur hissediyo sanki.....
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
canım çok sağol inş tez vakitte sen deeee :))))
selam herkese...nasılsınız millet???? bugün sabahtan beri görümcemin yanımdaydım..bebişi sevdim..gerçi daha 20 günlük sevemiyosun ama bol bol kokladım....misss gibi süt kokuyo..ayrılasım gelmediii....perşembe günü bebek mevlüdü okutulacak .....allah bana da ve isteyen bütün arkadaşlarıma kısmet eder inşallah....bizim buralarda mevlüt okunurken bebek gezdirilir..bir kişi kucağınd herkese gezdirirr herkes tek tek bebişi yavaşça sıvazlar....adettir...bebeği ben gezdircekmişim herkese görümcemle kayınvalidem öle dedi..neden dedim? çocuk isteyen biri varsa o gezdirirmişşşşş....
Selam kızlar. lora sen bu ay şansımın yine olduğunu söylemiştin ya bana. benim sol kasığımda batmalar yine başladı. içim pırpır geceleri... bazen bir umutla içimi dinliyorum bazende yok canım daha neler diyorum....
guley aynen bizdede odurum bundan ibaret dizi kısımlarına kadar aynı:))))
hele bizde çocuk var o 21,30g ibi yatıyor oglum. sonra iste ilk dizinin bitiminden sonra o arada halledersekne ala ama yataktan kalkmama olayı oldugu için ben tum diziler sonunda yatmadna evel istiyorum ki oylece yatayım fenalik geldi resmen 8 aydır bu yumurtlama donemleri haric bir iliskimzi olmadı soyle isteyerek spontane:)
aynen heyecan falan bitecek evliliklerimizde çocuk askından sebep :))
canim isallah hic zaman kaybetmeden tekrar hamis olursun yinede cok fazla kaptirma kendini cnm hayatta hersey olabilir bide sunuda soyleyim cnm isallah hamilesindir ama benim dusuklerimden sonrada bir kac ay kasiklarimdaki agrilar devam etmisti ama tabiki bu hamileliktende olabilir yani herseye hazirlikli olman lazim kimisi dusugun arkasindan hemen hamile kalinir der kimisde burdada gordugun gibi ancak bir yil sonra tekrar hamile kaliyor der ama hersey kismet isi cnm ben ilk hamileligimde mesela bir adet gunu gecmisti tekrar kalmistim ikincisinden uc adet donemi gecti hala olamadim ama hic uzulmuyorum cunku saglikli olsun tekrar dusuk olmasinda ne zaman olursa olsun cnm allah herkes icin hairlisini versin isallahhh
Sağol loracım. rabbim hepimizin gönlüne göre versin. birşey daha sorabilirmiyim. zaten beni görünce kaçıcan artık. seni yakaladım mı sorular peş peşe geliyor. benim ovulasyon günlerim 26 - 31 mart arasıydı. ben 29 mart cumartesi günü eşimle beraber olabildim. dün sabah iş dolasıyla şehir dışında. yarın sabah gelicek. yani bugün yanımda olmayacak. şansım yok oldu dimi. spermler kaç gün canlı kalabilir ki içimde.