mart ayinda hamis olmak isteyenler hadi liste yapalim

kuzucuğum benimde adetime 6 gün var aynıyız canım hemen canını sıkma takma kafana adetini bekle bakalım hayırlısı bende bu ay çatlatma iğnesi vurundum bekliyorum umudumuda kaybetmek istemiyorum ama herhangi bir belirtide yok hayırlısı

Kızlarrr!Benim adetim 2 gün gecikti!Bugün test yaptım sonuç :negatif :KK43::KK43: Aslında hiç umudum yoktu,çünkü doktor yumurtan gelişmemiş demişti!Sizlere 2 sorum var:
1.Acaba doktorun baktığı zamandan daha erken veya daha geç yumurtam olgunlaşıp ovulasyon olmuş olabilir mi??
2.İki günde testte silikte olsa 2.çizginin illa çıkması gerekiyormuydu?
Şimdiden teşekkürler...a.s.

Kızlarrr!Benim adetim 2 gün gecikti!Bugün test yaptım sonuç :negatif :KK43::KK43: Aslında hiç umudum yoktu,çünkü doktor yumurtan gelişmemiş demişti!Sizlere 2 sorum var:
1.Acaba doktorun baktığı zamandan daha erken veya daha geç yumurtam olgunlaşıp ovulasyon olmuş olabilir mi??

canım eğer yumurtan gelişmemiş dediyse doktorun gelişmemiştir çünkü daha önce ovulasyon gerçekleşmiş olduğunu doktorun anlıyabiliyor.Adetinin gecikme sebebi budur muhtemelen.eğer hamile kalmışsan daha 2.günden çizgi çıkmayabilir bir çok insanın 10.günden sonrada çıkabiliyor canım....

canım eğer yumurtan gelişmemiş dediyse doktorun gelişmemiştir çünkü daha önce ovulasyon gerçekleşmiş olduğunu doktorun anlıyabiliyor.Adetinin gecikme sebebi budur muhtemelen.eğer hamile kalmışsan daha 2.günden çizgi çıkmayabilir bir çok insanın 10.günden sonrada çıkabiliyor canım....

İnsan yinede ümit ediyor işte!!Keşke öyle bir süpriz olsa diyor :teytey: Umarım önümüzdeki ay gelişir :)Teşekkerler canım a.s.

kızlar beni listeden silmişsiniz
e tabi sesi soluğu çıkmadı haber de vermedi noldu diye demişsinizdir heralde :)
regl tarihim 22 mart idi fakat olmadım şimdilik beklemedeyim bakalım hayırlısı ne ise o olsun inşaallah
herkesi sevgiyle kucaklıyorum herşey gönlümüzce olsun :))

canim gec dollenme olabilir tabiki ve iki gun idrar testi icin erken olabilir yani hala hamile olma ihtimalin var cnm

BEKLEMEDE OLANLAR

SUDENAZ222...........10mart
elif26.......................22mart
guley......................22mart
gonulcelen..............22mart

YENI LISTE
runhas.....................24mart
cidy........................24mart
birgül38...................24mart
ceylin35..................25 mart
gamzeli....................25mart
bernis.....................25mart
mavi rüya................25mart
baturnuray...............25 mart
seyma88..................25 mart
AHURA MAZDA.........25 mart
doga6.......................25mart
aysegül34................26mart
elizabethtown...........26mart
gurbet gelini.............26mart
haziran na................27mart
sselda.....................27mart
prensesim................27 mart
haziran_na..............27mart
sibel.mtlu...............27mart
armus.....................28mart
seyra.....................28mart
latifeelif.................28mart
ALDARA................28 mart
türlü türlü................29 mart
barin.....................29mart
nur82....................29 mart
nihal1981...............29mart
melih.....................30mart
umutgezgini.............30 mart
kuzu........................30mart
senliyurt..................30mart

NİSAN LİSTEMİZ

KANCICEGIM.......................................1 NISAN
SUZIDIL........................................... ...3NISAN
İSTİRİDYEYİM_İNCİMSİN....................3 NİSAN
PETEKNUR.......................................4 NİSAN
BEDEF............................................. .4NISAN
EMINEILCIN.......................................4 NISAN
ESRAKO...........................................5 NİSAN
MİRAGE82.........................................5 NİSAN
BUBUŞ............................................. 5 NİSAN
SULTAN49.........................................6 NİSAN
FINDIK80.......................................... .10NİSAN
ESİNGÜL........................................... .1 0 NİSAN
XNAZANX........................................... .1 2 NISAN
DIPTISDIPTIS...................................... .12 NISAN
EVRIM............................................. ...13 NISAN
BALLIM53......................................... .14 NISAN
NEFISEM........................................... .16NISAN
BEYAZBULUT.......................................1 6NISAN
BAHARCIK......................................... .17 NISAN
ZELİŞ82......................................... .....18 NİSAN
ZEYNP.ZEYNEP...................................19N ISAN
CIDY.....................................................19NISAN
EMELİKO........................................... .20 NİSAN
LORA.............................................. ....24NISAN
CANIMINICI........................................ ...24NISAN
BALLITATLI.............................................25NISAN

HAMISLERIMIZ:::::::::::::::::::::::

BEYAZMELEK:::::::::::::::::::::::::
DUYGUMUTLU :::::::::::::::::::::::
medine03::::::::::::::::::::::::::::::::
_DaRKiNLiFe_::::::::::::::::::::::::::
CIMBOMLU:::::::::::::::::::::::::::::::::::
FATER:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
ZEYNOO24::::::::::::::::::::::::::::::::
GULAY_DA:::::::::::::::::::::::::::::::::::
ASLIHANXX:::::::::::::::::::::::::::::::::::
NESHE1976::::::::::::::::::::::::::::::::
ACHEL10:::::::::::::::::::::::::::::::::::
ASORTIE::::::::::::::::::::::::::::::::::
AREGON:::::::::::::::::::::::::::::::::::
H:MINE::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

BALLI TATLI VE CIDY SIZLERI NISAN LISTESINE EKLEDIM ISALLAH BIZLERDE NISAN HAMISLERI OLACAZ

canim gec dollenme olabilir tabiki ve iki gun idrar testi icin erken olabilir yani hala hamile olma ihtimalin var cnm

Canım ya işallaahhhh!Eğer bu ay hamiş olursam tam bir mucize olur işte :) Eğer hamiş değilsemde....niye gecikiyo bu yaa boşu boşuna vakit kaybı o zaman :KK43:
Allahım hepimizin kucaklarını doldur,bizlerin mucizelerini bağışla yarabbimmmm!!!:emir_bebek:

ya kizlar ben adet oldum dedim ama cok az lekelenme oldu yine dis gebelikten korkuyorum :KK43:(((

gecmis olsun mitaku,üzulme insallah terar en kisa zamanda Allah sana bebis verir,inaniyorumki nisan ayi hepimize ugurlu gelecek.insallah, sudenaz insallah guzel haberlerini bekliyoruz...

ya kizlar ben adet oldum dedim ama cok az lekelenme oldu yine dis gebelikten korkuyorum :KK43:(((

süphen varsa doktora gitmelisin saglik aksatmaya gelmez,kötuye yorma belkide usdune görme yada yerlesme lekelenmesi olabilir canim,en iyisi doktor kontrolu,bende yarin gidicem kontrolo insallah kötu bi sey yokdur...

kıslar yok mu gerçekten adımölçer kullanan???

kısslarr bu arada ben yokken yapmışınız yine dedikodularııı...

mitakucum çoook geçmiş olsun canım ama umudunu sakın kaybetme bide işin hamile olabileceğin tarafından bak yani eşin ve sen çok şükür sağlıklısınız rabbim isteyen herkese doğru zamanda sağlıklı bebişler versin inşaallah tabi hepimize sakın moralini bozma demesi kolay ama elimizden sadece dua gelir kendine çok dikkat eta.s.

kızlar evet biraz merakta bıraktım ama neyse beklenen gün geldi ...dün dr.a gittim 15 günlük gecikmem vardı...önce normal ultrason sonrada vajinal ultrason a baktı gebelik yoktu..kan testi yaptı sonuç negatif çıktı...o an çok üzüldüm..boşuna bi zaman kaybıydı benim için...neyse dr.um sağolsun beklemeye gerek yok artık dedi..önce adet yapıcı ilaç verdi.adetimin 3. günü gidip hormon testi yaptırıcam.eşimin sperminede bakılcak..sonuçlara görede tedaviye başlancak...bu sözler yarama merhem gibi geldi...beklemiycem için sevindim...hayırlısı böyleymiş arkadaşlar...umarım devamı güzel olur........

bu arada loracım listeden çıkar beni nasıl sa gebelik yok adet söktürücü verdi...adet olmadan bi sonraki tarihi kestiremiyorum....adet olunca yeni tarihi veririm canım.....

sağol zeliş inşallah. isteyen herkese banada. o kadar yorgun kırgın ve bitkinim ki tarifsiz anlatamam :1no2::çok üzgünüm:

:a015:CANIM YAAA :KK43: ÇOK ÜZÜLDÜM DÜN RAHATSIZDIM GİREMEDİM.. ŞİMDİ HABERİM OLDU.... ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ÜZÜLME TAMAM MI.... NİSANDA HAMİLE OLURSUN İNŞALLAH SSĞLIKLA CANIM... BENDE HALA UMUT EDİYORUM BAZEN UMUTSUZLUĞA KAPILIYORUM TARİFSİZ DUYGULAR.. CANIM KENDİNE İYİ BAK OLURMU HOŞÇAKALsenağlama

arkadaşlar sağ kasık bölgemde hafifi bi şişlik oluştu ve bugün yada en geç yarın adet olmam gerekiyor,bu şişliğin hamilelik belirtisiyle bi ilgisi varmı sizce yada kistmi acaba?hafif kasılma yapıo ama öyle belirgin bir ağrı yapmıo,daha önce böyle bi durum yaşayan varmı,yardımcı olurmusunuz,korkulucak bişey değildir umarım..

kızlar evet biraz merakta bıraktım ama neyse beklenen gün geldi ...dün dr.a gittim 15 günlük gecikmem vardı...önce normal ultrason sonrada vajinal ultrason a baktı gebelik yoktu..kan testi yaptı sonuç negatif çıktı...o an çok üzüldüm..boşuna bi zaman kaybıydı benim için...neyse dr.um sağolsun beklemeye gerek yok artık dedi..önce adet yapıcı ilaç verdi.adetimin 3. günü gidip hormon testi yaptırıcam.eşimin sperminede bakılcak..sonuçlara görede tedaviye başlancak...bu sözler yarama merhem gibi geldi...beklemiycem için sevindim...hayırlısı böyleymiş arkadaşlar...umarım devamı güzel olur........

bu arada loracım listeden çıkar beni nasıl sa gebelik yok adet söktürücü verdi...adet olmadan bi sonraki tarihi kestiremiyorum....adet olunca yeni tarihi veririm canım.....

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM... İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA MELEĞİNE KAVUŞURSUN....

X