- 11 Mart 2008
- 18
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar benim adetime daha 6 gün var ama erken gebelik testi yaptım. herzamanki gibi negatif...
Kızlarrr!Benim adetim 2 gün gecikti!Bugün test yaptım sonuç :negatif Aslında hiç umudum yoktu,çünkü doktor yumurtan gelişmemiş demişti!Sizlere 2 sorum var:
1.Acaba doktorun baktığı zamandan daha erken veya daha geç yumurtam olgunlaşıp ovulasyon olmuş olabilir mi??
2.İki günde testte silikte olsa 2.çizginin illa çıkması gerekiyormuydu?
Şimdiden teşekkürler...a.s.
canım eğer yumurtan gelişmemiş dediyse doktorun gelişmemiştir çünkü daha önce ovulasyon gerçekleşmiş olduğunu doktorun anlıyabiliyor.Adetinin gecikme sebebi budur muhtemelen.eğer hamile kalmışsan daha 2.günden çizgi çıkmayabilir bir çok insanın 10.günden sonrada çıkabiliyor canım....
Kızlarrr!Benim adetim 2 gün gecikti!Bugün test yaptım sonuç :negatif Aslında hiç umudum yoktu,çünkü doktor yumurtan gelişmemiş demişti!Sizlere 2 sorum var:
1.Acaba doktorun baktığı zamandan daha erken veya daha geç yumurtam olgunlaşıp ovulasyon olmuş olabilir mi??
2.İki günde testte silikte olsa 2.çizginin illa çıkması gerekiyormuydu?
Şimdiden teşekkürler...a.s.
canim gec dollenme olabilir tabiki ve iki gun idrar testi icin erken olabilir yani hala hamile olma ihtimalin var cnm
ya kizlar ben adet oldum dedim ama cok az lekelenme oldu yine dis gebelikten korkuyorum (((
sağol zeliş inşallah. isteyen herkese banada. o kadar yorgun kırgın ve bitkinim ki tarifsiz anlatamam :1no2::çok üzgünüm:
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM... İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA MELEĞİNE KAVUŞURSUN....
kızlar evet biraz merakta bıraktım ama neyse beklenen gün geldi ...dün dr.a gittim 15 günlük gecikmem vardı...önce normal ultrason sonrada vajinal ultrason a baktı gebelik yoktu..kan testi yaptı sonuç negatif çıktı...o an çok üzüldüm..boşuna bi zaman kaybıydı benim için...neyse dr.um sağolsun beklemeye gerek yok artık dedi..önce adet yapıcı ilaç verdi.adetimin 3. günü gidip hormon testi yaptırıcam.eşimin sperminede bakılcak..sonuçlara görede tedaviye başlancak...bu sözler yarama merhem gibi geldi...beklemiycem için sevindim...hayırlısı böyleymiş arkadaşlar...umarım devamı güzel olur........
bu arada loracım listeden çıkar beni nasıl sa gebelik yok adet söktürücü verdi...adet olmadan bi sonraki tarihi kestiremiyorum....adet olunca yeni tarihi veririm canım.....