mart ayinda hamis olmak isteyenler hadi liste yapalim

kızlar bende bugün doktora gittim ve keseyi gördük çok şükür:teytey::teytey:
inşalla ne kadar bebek isteyen varsa Allah herkese en kısa zamanda bu duyguyu tattırsın

canim senin adina cok sevindim darisi kucagina almaya isallah

canim ben 4 gun erken adet oldummm((((

hmm.. canim ya neyse insallah onumuzdeki ay olur,hayirlisi olsun...takma bosver ben koyuverdim gitti vallah adetime 1 hft var ama hic umursamiyorum sonra hep düsünüyorum hamilemiyim degilmiyim diye :smiley-cool:

hakkimizda hayirlisi olsun ya ne denir ki Takdir-i ilahi vakti gelmedi demek kia.s.

CEYLİN35;yumurtlama döneminde benim göğüslerim acayıp hassas oluyor,durduk yerde bi ağrı olmuyor ama dokunduğum zaman cok acıyor canım

ceylinim cvbın için sanada çok tsk ederim canım..

kızlar progestan ilacı bitmeden adet olan varmı aranızda hafif kanama oluyor lütfen acil cevap bekliyorum bu adetmi yoksa ara kanamamı

KIZLAR BU AY BENİMDE ÜMİTLERİM YOK OLDU.O kadar belirti yaşadımki şu 10 gündür.yazsam sığmaz buralara ve adetımden 3 gün önce evde yaptığım 2.tane testte kocaman bir negatiffffff senağlama senağlama artık yıklıdım,bittim,yoruldum,sıkıldım bu ayda olmadı artık hiç olmaz

bal uzulmek yok tam gaz calismalara devammmmm

senağlamasenağlamasenağlamaCanım artık çalışma yok,çalışmalar bitti önümüzdeki malesef listede adım olmayacak,çünkü korunmaya başlıycam benım için böylesi .sağlığım içinde daha iyi olucak.Oysa mart ayı hamişler listesinde olmayı okadar çok hayal etmiştim ki anlatamam.demek rabbim böylesini hayırlı kılmış hakkımda .:a015::a015::a015:

Canım artık çalışma yok,çalışmalar bitti önümüzdeki malesef listede adım olmayacak,çünkü korunmaya başlıycam benım için böylesi .sağlığım içinde daha iyi olucak.Oysa mart ayı hamişler listesinde olmayı okadar çok hayal etmiştim ki anlatamam.demek rabbim böylesini hayırlı kılmış hakkımda .

canım testi erken yapmışsın
idrar testleri günün geçtikten sonra daha iyi sonuç veriyor
bekle bakalım biraz hemen umutsuzluğu kapılma
hem yoksa bile önümüzdeki ay yeni bir umut beslemelisin
bak ben tam 1 yıl bekledim demek ki zamanı varmış
öyle düşün canımmm

yani şimdi sen niye korunucaksın anlıyamadım yani...bu kadarmı hevesiniz ya....???

canım biraz hırslı ol,yıkılma ve en önemlisi isyan etme Allah büyüktür,sen elinden geleni her ay yapta..sonra pişman olma....üzüntünü anlıyorum..olmayınca bizde her ay üzülüyoruz ama pes etmiyoruz..bi sonraki ay yeni şeyler bulup uyguluyoruz,,heyecanla yine bekliyoruz....bu heyecanlı bekleyiş bile benim için harika bişey....asla bu duyguyu kaybetmemeliyiz....o yüzden korunma meselesini sil at kafandan...ve devam et çalışmalarına...:içelim:

bal uzulmek yok tam gaz calismalara devammmmm

balcım canım üzülme bende bu ay çok ümitliydim üstelik günümü 4 gün geçmiştim ama adet oldum bende senin gibi düşünüyodum ismimi listeye yazdırmıycam dedim ama 2 gün sonra kendi kendime yılmak yok devam dedim canım sende yılma yola devam et biz aynı yolun aynı arkadaşlarıyız yılmıyacağız tamammı canım

benim 3 mart, beni de ekleyin, çok hyecanlıyım, 7 aydan sonra bu ay olsuun lütfeeen

balcım üzülme allah sana da güzel bir bebek nasip edecektir umutsuzluğa kapılma bence canım

Lora Beni Listeden çikartirsin Canim

minnoşum benimmm hooooppppyasakkelime kalitemi bozdurma bana ayyyy :içelim: kız daha adet olmadan nereye vazgeçiyorsun. tutki oldun şükret bacım sağlıklısın ve adet olabiliyorsun. :mymeka: a.s dur daha yeni bıraktın sen korunmayı. şimdi yeni başlıyor hayat. nerde bana akıllar veren balımm huhuuuuuuu bak kalitemi bozdurdun gene banaaaa. silkelen kendine gelll. şimdi acıyla böyle konuşuyorsun bende öyle oldum ama içimde birşeyler dürttü durdu beni listeye gene yazdırdım adımı :teytey: haydi haydi ben balımı göreyim :dance:

Son düzenleyen: Moderatör:
kislarrr Aranizda Adimölçer Kullanan Var Mi ???

Aklima Geldi Bişey Daha Soracam Ya Bu Kilo çizelgemi Güncelleyemiyorum..yani 2 Kilo Verim Değiştircem Ama Beceremedim..nasil Olcak Bilen Varmi??

Aklima Geldi Bişey Daha Soracam Ya Bu Kilo çizelgemi Güncelleyemiyorum..yani 2 Kilo Verim Değiştircem Ama Beceremedim..nasil Olcak Bilen Varmi??

valla bacım bana tüm takvimleri sor cevap vereyimde ...kilo takvimi sorma heççç anlamam!!!:sm_confused: :sm_confused:

belkide yeniden yapman gerekecektir....yani diğer takvimler kendiliğinden işliyo tarihe görede...bu kilo takvimi nerden bilecek kilo verdiğini CADIARZU CADIARZU

Loracım adet tarihim 22 marttı ama hala olmadım sakın beni silme tamam mı? :))Beklemedeyim....İşallahhh hamişimdir de ondan beklemedeyimdir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…