kızlar bende bugün doktora gittim ve keseyi gördük çok şükür:teytey::teytey:
inşalla ne kadar bebek isteyen varsa Allah herkese en kısa zamanda bu duyguyu tattırsın
canim ben 4 gun erken adet oldummm((((
bebisim canim benim bildigim kadariyla fazla bir degisiklik yok,ama belki de bizim farketmeyecegimiz sekilde olabilir...en azindan bence olmuyor ben yumurtladigimi yumurta beyazi gibi olan akintimdan ve kasik batmamdan aliyorum...insallah senin icin faydasi olur canim hersey gönlünce olsun...
kancicegim çok tesekkur edrim cvbın içn fazla girme imkanı bulamadığımdan geç yazabildim.aynı dileklerle canım...
bal uzulmek yok tam gaz calismalara devammmmm
KIZLAR BU AY BENİMDE ÜMİTLERİM YOK OLDU.O kadar belirti yaşadımki şu 10 gündür.yazsam sığmaz buralara ve adetımden 3 gün önce evde yaptığım 2.tane testte kocaman bir negatiffffff senağlama senağlama artık yıklıdım,bittim,yoruldum,sıkıldım bu ayda olmadı artık hiç olmaz
senağlamasenağlamasenağlamaCanım artık çalışma yok,çalışmalar bitti önümüzdeki malesef listede adım olmayacak,çünkü korunmaya başlıycam benım için böylesi .sağlığım içinde daha iyi olucak.Oysa mart ayı hamişler listesinde olmayı okadar çok hayal etmiştim ki anlatamam.demek rabbim böylesini hayırlı kılmış hakkımda .:a015::a015::a015:
KIZLAR BU AY BENİMDE ÜMİTLERİM YOK OLDU.O kadar belirti yaşadımki şu 10 gündür.yazsam sığmaz buralara ve adetımden 3 gün önce evde yaptığım 2.tane testte kocaman bir negatiffffff senağlama senağlama artık yıklıdım,bittim,yoruldum,sıkıldım bu ayda olmadı artık hiç olmaz
Canım artık çalışma yok,çalışmalar bitti önümüzdeki malesef listede adım olmayacak,çünkü korunmaya başlıycam benım için böylesi .sağlığım içinde daha iyi olucak.Oysa mart ayı hamişler listesinde olmayı okadar çok hayal etmiştim ki anlatamam.demek rabbim böylesini hayırlı kılmış hakkımda .
Lora Beni Listeden çikartirsin Canim
Aklima Geldi Bişey Daha Soracam Ya Bu Kilo çizelgemi Güncelleyemiyorum..yani 2 Kilo Verim Değiştircem Ama Beceremedim..nasil Olcak Bilen Varmi??