kız lora sen hala bakmadınmı özel mesajlarına...
canim sabahtan beri yapiyom ama olmuyoooooooooooooo kafayi yiyecem esime bile soyledim yapmasi icin esim bilgayardan cok ii anlar ama o bile yapamadi yaaaa acaba benim ayarlarimdami bir sorun varrrrrrrr offffffffffffffffffffffffffffffffffff
sen nasıl yapıyosun bi anlatırmısın....
CANIM DEDIGIN ADRESI KONTROL PANELINDEKI DETAY ARAMALARA GIRDEN DOGUM CIZELGESINE KOPYALIYORUM DEGISIKLIKLERI KAYDET DIYORUM AMA BISEY OLMUYOR YAAA
linki direk kopyalamıyosun dimi? yani önce linki açıyosun..sonra adres kısmını kopyalıyosun....bu arada bi bak bakim kontrol panelindeki ayarlar kısmında imzamı göster kutucuğu var...o mutlaka tıklanmış olucak....yok olmaması mümkün değil.
herkese merhaba arkadaşlar ayy şu cetvelleri görünce çok duygulandım inşaallah bizede nasip olur en başından söylediğim gibi bu aydan hiç ümidim yok adetime 3 günüm kaldı ve karnımda yanmalar ve koltukaltımdan göğsüme doğru gelen ağrılar var bide çok halsizim kesin hasta olucam bu ayda dargın olduğum aşkıma güzel bi haber veremicem belkide en hayırlısı böyledir rabbim; bi şeyi çok istersiniz olmaz o sizin hayrınızadır;demiş en hayırlısını da o bilir rabbim hayırlı hamilelikler verir inş. hepimize doğru zamanda bide neden üzgün olduğumu bilmeden hep ağlamak istiyorumsenağlamaherkese iyi günler
kızlar ben adet oldumsenağlama
halbuki bu ay rahim ilmi çekilip klomen kullanmıştım
çok umutluydum
ama olmadı umudumu kaybediyorum artık bu ay dr a filan gitmiyeceğim
bi kere geldi bi daha gelmiyo bebeğimsenağlama
IMZA AYARLARIM ACIK ONADA BAKTIM AMA BEN LINKI KOPYALADIM AMA LINKI TIKLAYINCA ADRES YOKKI SADECE RESIM CIKIYO
o yüzden olmuyo ...şimdi canım linke tıklıyosun resim açılıyo evet ama...adres yazdığımızyer yokmu yukarıda....http diye başlıyo...o kısmını komple kopyalıycan...ok mi??
bende yumurtlamadan sonraki kısım kısa sürüyordu o süreyi uzatmak için verdi dr.um eğer adet olursam adetin 3.günü gonaphene ilacına başlıyacağım adet günüm 29 mart hayırlısı hepimizin hakkında senin adet günün ne zaman beyazbulut
sudenazz sen muglanin neresinde oturuyosun bacim
benim adet günüm aslında bugün ama ilaçta bugün bitecek geçen ay ilacın bitnce adet oldum büyük ihtimal yarın adet olurum yavaş yavaş belirtiler başladı bende başdönmesi halsizlik filan yapmadı ama olması normal birde ben belirtileri pek anlayamıyorum yani adet olduğumda pek belirtim olmaz benim olcağım gün yaşarım bel ağrısı filan hayırlısı artık beklicez
benim ilacım salı günü bitecek inşallah adet olmazsında güzel haberlerini alırız beyazbulut:teytey::teytey: