günaydın herkese. lora beni hamilelikten silebilirsin. bebeğim gittti. umutlarım gitttiii.hevesim gittiii
mitaku canım hayırdır geçmiş olsun ne oldu canım bebeğinmi düştü üzülme bitanem canını sıkma inşallah en kısa zaman da tekrar hamile kalırsın
evet zeliş bebeğim düştü cumartesi günü . ilk kontrolde umudumu kaybettirdiler zaten. düşük tehlikesi çok fazlaydı. hiç kıpırdamadan günlerce yattım diyebilirim. ama yinede terk etti beni meleğim...senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
üzülme bitanem biliyosun sağlıksız olan bebekler zaten anneye tutnamıyor herşeyde bir hayır var üzme kendini hiç olmasa bak hamile kalabiliyosun allah inşallah en kısa zamanda tekrar bir bebiş verir sana
sağol zeliş inşallah. isteyen herkese banada. o kadar yorgun kırgın ve bitkinim ki tarifsiz anlatamam :1no2::çok üzgünüm:
günaydın herkese. lora beni hamilelikten silebilirsin. bebeğim gittti. umutlarım gitttiii.hevesim gittiii
a.s.gunaydın canım, gecmıs olsun allah bu acıyı bır daha yasatmasın ınsallah mutlu saglıklı hamılelıkler gecırelım hepımız, sızlere bı sorum olucak benım reglım 27MART bundan 2 hafta once kahverengınde böyle bır ıkı damla seklınde bı lekenme oldu ve bu sabaha tekrardan aynı leke gelmıs ama bu sefer daha cok ve rengı daha koyu herzamankı gıbı belımde göğüsümde kasıklarımda agrılar var ve bu agrılar 2 hafta onceden basladı sızce bunalrı sebebı nedır :bbo:kafamçokkarıştı
benim 3 mart, beni de ekleyin, çok hyecanlıyım, 7 aydan sonra bu ay olsuun lütfeeen
Loracım adet tarihim 22 marttı ama hala olmadım sakın beni silme tamam mı? :))Beklemedeyim....İşallahhh hamişimdir de ondan beklemedeyimdir :)