mart ayinda hamis olmak isteyenler hadi liste yapalim

kızlar nasılsınız bugün nasıl hissediyorsunuz kendinizi umarım herkes iyidir öpüyorum sizi loracığım şu listenin en son halini yazsan da bir görsek herkesi canım ya

Kızlar adet tarihim 22 marttı hala olmadım:)Test yapmayada korkuyorum doğrusu.............

herkese günaydın arkadaşlar benim büyük günüm yarın ama hiç ümidim yok:1no2:göğsümde ve karnımda ağrılar var ama gebelik belirtisi olarak öyle çok akıntım yok :çok üzgünüm:hemen şu adetim bi gelsede bende adaçayına başlasam acaba şimdimi başlasam bi gün kala idrar testinde çıkarmı:uhm:çıkıyosa hemen yapiyim yaaaaa ölücem meraktan kan testi yapıp boşu boşuna ümitlenmiyim diyorum:a015:

loracığım benide silebilirsin bende senle aynı gün adet oldum hayırlısı artık benide 23 nisana yazarsın artık kısmet belki nisan ayı bize uğurlu gelir bu sefer bizler müjdeli haberler veririz allah hiçbirimizn emeğini boşa çıkarmasın

günaydın herkese. lora beni hamilelikten silebilirsin. bebeğim gittti. umutlarım gitttiii.hevesim gittiii

günaydın herkese. lora beni hamilelikten silebilirsin. bebeğim gittti. umutlarım gitttiii.hevesim gittiii

mitaku canım hayırdır geçmiş olsun ne oldu canım bebeğinmi düştü üzülme bitanem canını sıkma inşallah en kısa zaman da tekrar hamile kalırsın

mitaku canım hayırdır geçmiş olsun ne oldu canım bebeğinmi düştü üzülme bitanem canını sıkma inşallah en kısa zaman da tekrar hamile kalırsın

evet zeliş bebeğim düştü cumartesi günü . ilk kontrolde umudumu kaybettirdiler zaten. düşük tehlikesi çok fazlaydı. hiç kıpırdamadan günlerce yattım diyebilirim. ama yinede terk etti beni meleğim...senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

üzülme bitanem biliyosun sağlıksız olan bebekler zaten anneye tutnamıyor herşeyde bir hayır var üzme kendini hiç olmasa bak hamile kalabiliyosun allah inşallah en kısa zamanda tekrar bir bebiş verir sana

üzülme bitanem biliyosun sağlıksız olan bebekler zaten anneye tutnamıyor herşeyde bir hayır var üzme kendini hiç olmasa bak hamile kalabiliyosun allah inşallah en kısa zamanda tekrar bir bebiş verir sana

sağol zeliş inşallah. isteyen herkese banada. o kadar yorgun kırgın ve bitkinim ki tarifsiz anlatamam :1no2::çok üzgünüm:

sağol zeliş inşallah. isteyen herkese banada. o kadar yorgun kırgın ve bitkinim ki tarifsiz anlatamam :1no2::çok üzgünüm:

a.s.gunaydın canım, gecmıs olsun allah bu acıyı bır daha yasatmasın ınsallah mutlu saglıklı hamılelıkler gecırelım hepımız, sızlere bı sorum olucak benım reglım 27MART bundan 2 hafta once kahverengınde böyle bır ıkı damla seklınde bı lekenme oldu ve bu sabaha tekrardan aynı leke gelmıs ama bu sefer daha cok ve rengı daha koyu herzamankı gıbı belımde göğüsümde kasıklarımda agrılar var ve bu agrılar 2 hafta onceden basladı sızce bunalrı sebebı nedır :bbo:kafamçokkarıştı

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama sakın ümidini yitirme,moralini bozma sakın kısa sürede toparlanmaya çalış ve geleceğe hep umutla bak lütfenn,en kısa zamanda güzel habere tekrar kavuşacaksın ve bu kez bebeğin sana sımsıkı tutunacak,seni asla bırakmıcak ben buna gönülden inanıyorumm...

MİTAKU canım çok geçmiş oldum canım çok üzüldüm yaa yazılarını hep takip ediyordum.Allahım hayırlısıyla saglıklı bebekler versın bızlere allaha emanet ol canım

mitaku cok gecmis olsun asla ümidini kaybetme!! :teselli:

Arkadaslar benim adet günüm bugün ve dün akintimla birlikte cok az kan geldi sonra bidaha gelmedi acaba adetimmi basliyor ne :uhm: :uhm:

canim buyuk ihtimalle hamile olabilirsin ama dikkat et hamileysen dusuk riskin var cnm isallah hamilesindir

canim benim inanki cok uzuldum sakin umudunu kayabetme cogumuz yasadik bu dusugu allah bidaha yasatmaz isallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…