mart ayinda hamis olmak isteyenler hadi liste yapalim

bu arada sallama caylarin etkisinin ne kadar guclu oldugunu bilemem ama ben tercih etmezdim sahsen hakiki adacayinin yerini bisey tutamaz bence ama yinede sen bilirsin tercih senin

evet orginali daha etkili oldugunu bende düsünüyorum,ayrica aciklaman icin tesekkur ederim.bulabilirsem alicam birde adacayini deneyeyim belkide bi faydasi olur.

bu arada sallama caylarin etkisinin ne kadar guclu oldugunu bilemem ama ben tercih etmezdim sahsen hakiki adacayinin yerini bisey tutamaz bence ama yinede sen bilirsin tercih senin

Loracim evt canim sana katiliyorum ben de zaten 4 seneden beri yesilcay ve limon cayi iciyorum gercekten herseye cok faydali.ben 2 sene once 5 kilo verdim yesilcay icerek ayni yemeklerimi yedim ama sabah ac karnina ve yemeklerden sonra ictim.diger yonden de cok faydali ama ben gebelik icin faydali oldugunu bilmiyordum simdi daha cok icerim.ve kesinlikle butun arkadaslara tavsiye ederim mutlaka bitki cayi icin...
a.s.

bu arada sen nasilsin loracim kac gundur konusamiyoruz benim de isim cok bu aralar ancak aksamlari girebiliyorum kk ya..herkese slm :teytey:

ya kıslar bişe sorcam bu yumutlama döneminde goguslerde bi hassasiyet oluyomu?

bebisim canim benim bildigim kadariyla fazla bir degisiklik yok,ama belki de bizim farketmeyecegimiz sekilde olabilir...en azindan bence olmuyor ben yumurtladigimi yumurta beyazi gibi olan akintimdan ve kasik batmamdan aliyorum...insallah senin icin faydasi olur canim hersey gönlünce olsun...a.s.

ben kullanıyorum adet düzensizliği yüzünden bu ikinci ilacım bugün bitiyor yarın adet olmam gerekiyor (tabi işşallah olmam bebiş vardır:asigim:)doktor 3 ay böyle dene olmazsa yumurtlaman için yardımcı ilaçlar verelim dedi sendemi kullanıyosun

tşk ederim beyazbulut sendede uyku baş dönmesi halsizlik yaptımı yoksa hamilelik belirtisimi bunlar bu belirsizlikler mahvediyor insanı

bende yumurtlamadan sonraki kısım kısa sürüyordu o süreyi uzatmak için verdi dr.um eğer adet olursam adetin 3.günü gonaphene ilacına başlıyacağım adet günüm 29 mart hayırlısı hepimizin hakkında senin adet günün ne zaman beyazbulut

kızlar progestan kullanan varmı aranızda

ben kullanıyorum adet düzensizliği yüzünden bu ikinci ilacım bugün bitiyor yarın adet olmam gerekiyor (tabi işşallah olmam bebiş vardır:asigim:)doktor 3 ay böyle dene olmazsa yumurtlaman için yardımcı ilaçlar verelim dedi sendemi kullanıyosun

kiz sudenazz bunlar ne guzel seyler böyle ya nerden buluyorsunuz bunlari cok tatli ya insallah bu ay ben de hamile kalirsam bunlardan bana da verirsin canim dimi?????:-))))))))

sudenaz sana bi sorum var bu takvim icin hangi adresi kopyalicam BB code mi , :sm_confused: Html code mi kafam karisti ya :uhm:

bbcode deki kısmın hepsini değil ama sadece 2.http den başlayıp gif yazan yere kadar bbcode da kopyalaman gereken yer bir üstündeki yourlink yazan yerin aynısı olması gerek

http://ticker.7910.org/an1cCpiVM2J0010MzAwODQwMWR8Nzg1NTU1NmRhfEdVTEFZX0RBXCdu-W4gQkVCSVNJ.gif

http://ticker.7910.org/an1cCpiFiA00010MzY5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfEdVTEFZX0RBXCdu-W4gQkVCSVNJ.gif

BUYUR TATLIM BUDA SENİN İÇİN...:teytey:

GERÇİ BEBİŞİN CİNSİYETİ BELLİ OLURSA RENGİNİ DEĞİŞTİRİRİZ...a.s

ŞİMDİ CANIM HANGİSİNİ BEĞENDİYSEN O LİNKİ AÇIYOSUN ADRES KISMINI KOPYALA...KONTROL PANELİNDEN DETAY BİLGİLERİ DÜZENLEYE GİR..SAYFANIN SONUNDAKİ KİLO DOĞUM TAKİP KISMINA YAPIŞTIR..BU KADAR...

HAYIRLI OLSUN SANADA TAKVİMİN CANIM..:1hug:

sudenaz kiz bacim bunlar ne guzelseyler ya baktim cok hosuma gitti ilahi,nerden buluyorsunuz ya:dance: insallah bu ay hamile kalirsam bana da bulursun dimi canim???:emir_bebek:

bebisim canim benim bildigim kadariyla fazla bir degisiklik yok,ama belki de bizim farketmeyecegimiz sekilde olabilir...en azindan bence olmuyor ben yumurtladigimi yumurta beyazi gibi olan akintimdan ve kasik batmamdan aliyorum...insallah senin icin faydasi olur canim hersey gönlünce olsun...a.s.

slm canim ben iyiyim sukur adet olacagim malesef isim iyice dusmeye basladi ve bugun adet sancilarimda basladi en gec yarina kadar olurum saglik olsun ama zaten bu ay beklemiyordum aslinda iyide oldu biliyosun dusuklerim var onun icin testler yapilacak tam olarak neden oldugu belli olsun daha rahat olurum senden naber belirtiler varmi isallah bu ay hamis olursun ben zaten nisan ayinin bana ugur getirecegine inaniyordum isallah o ay da ban ve hasta olan arkadaslarimada ugur getirecek

sudenazcim benimki gebelik cetveli olacak eger son adet tarihim gerekiyorsa 10 subat insallah bana yapabilirsin

http://ticker.7910.org/an1cCpiVM2J0010MzAwODQwMWR8Nzg1NTU1NmRhfEdVTEFZX0RBXCdu-W4gQkVCSVNJ.gif

http://ticker.7910.org/an1cCpiFiA00010MzY5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfEdVTEFZX0RBXCdu-W4gQkVCSVNJ.gif

BUYUR TATLIM BUDA SENİN İÇİN...:teytey:

GERÇİ BEBİŞİN CİNSİYETİ BELLİ OLURSA RENGİNİ DEĞİŞTİRİRİZ...a.s

ŞİMDİ CANIM HANGİSİNİ BEĞENDİYSEN O LİNKİ AÇIYOSUN ADRES KISMINI KOPYALA...KONTROL PANELİNDEN DETAY BİLGİLERİ DÜZENLEYE GİR..SAYFANIN SONUNDAKİ KİLO DOĞUM TAKİP KISMINA YAPIŞTIR..BU KADAR...

HAYIRLI OLSUN SANADA TAKVİMİN CANIM..:1hug:

kiz sudenazz bunlar ne guzel seyler böyle ya nerden buluyorsunuz bunlari cok tatli ya insallah bu ay ben de hamile kalirsam bunlardan bana da verirsin canim dimi?????:-))))))))

sanada yapim şekerim illada gebelik takvimi şartmı evlilik takvimi yaparız sana..gebe kalınca değişiriz...sen ver bakim bana nikah tarihinle beraber senin ve eşinin adını....

slm canim ben iyiyim sukur adet olacagim malesef isim iyice dusmeye basladi ve bugun adet sancilarimda basladi en gec yarina kadar olurum saglik olsun ama zaten bu ay beklemiyordum aslinda iyide oldu biliyosun dusuklerim var onun icin testler yapilacak tam olarak neden oldugu belli olsun daha rahat olurum senden naber belirtiler varmi isallah bu ay hamis olursun ben zaten nisan ayinin bana ugur getirecegine inaniyordum isallah o ay da ban ve hasta olan arkadaslarimada ugur getirecek

kız lora sen hala bakmadınmı özel mesajlarına...

X