mart ayinda hamis olmak isteyenler hadi liste yapalim

selam kızlar. benim adet tarihim 15 mart yani yarın, hafta başında fortel erken gebelik testinden yaptım hemde iki kez ikisindede net çift çizgiyi görmüştüm. ama belimin ağrısı ve kasığımdaki ağrı hiç geçmedi geçmiyor. birde sol kasığımda sanki birşey varmış birşey takılmış gibi bir rahatsızlık veriyor. böyle birşey hisseden yada yaşayan oldumu aramızda...

canım silik cizgiyi gördünse bi kaç gün sonra nety cizgiyi göreceksin demektir 15 martı gecir bi kaç gün sonra tekrar test yap
hasta olmazsan ve ikinci cizgiyi görürsen kasıklarındaki ağrı devam ediyosa mutlaka hemen doktora git Dış gebelikde kendini kasık ağrıları ile belli eder Bu demek değildir her kasığı ağrıyan dış gebelik geciriyor ama böyle bi risk ve belirti varken kulak arkası yapma ağrı devam edip test pozitif cıkarsa doğru doktora yerimseniben

canım silik cizgiyi gördünse bi kaç gün sonra nety cizgiyi göreceksin demektir 15 martı gecir bi kaç gün sonra tekrar test yap
hasta olmazsan ve ikinci cizgiyi görürsen kasıklarındaki ağrı devam ediyosa mutlaka hemen doktora git Dış gebelikde kendini kasık ağrıları ile belli eder Bu demek değildir her kasığı ağrıyan dış gebelik geciriyor ama böyle bi risk ve belirti varken kulak arkası yapma ağrı devam edip test pozitif cıkarsa doğru doktora yerimseniben

pamukum ben iki kez erken gebelik testi fortel yaptım ikisindede net çift çizgiyi görmüştüm. kan testi için pazartesi gününü bekliyorum. eşim yanımda olsun istiyorum. ama sol kasığımdaki benim çok fazla rahatsız eden ağrının sebebini birtürlü anlayamıyorum. :sm_confused:

loracim benim adet tarihim 14 mart yani bugün ama gelmedi henüz beklemedeyim bende.degistirirsen sevinirim canima.s.:teytey:

pamukum ben iki kez erken gebelik testi fortel yaptım ikisindede net çift çizgiyi görmüştüm. kan testi için pazartesi gününü bekliyorum. eşim yanımda olsun istiyorum. ama sol kasığımdaki benim çok fazla rahatsız eden ağrının sebebini birtürlü anlayamıyorum. :sm_confused:

tebrikler canım........:nazar: :nazar:

Allahım bizede çift çizgiyi görmeyi nasib etsin........

kizlar ben cok kötüyüm,reglime 3 gunum var ama dün sanki adet olacakmisim gibi agrilarim oldu sabah kalkdigimda gecdi ve simdi tekrar basladi,normalde agrim basladigi gün reglim gelirdi,bu seferki daha yogun agrilar,hani sanki bi balonu sisirdiginizde kulaklarinizin alti sizlar ya bendede karin agrisi öyle oluyor,sizlerde böyle bi agri olmusmuydu?bende sonra gidip bi test alicam,bakalim gerci hamile olduguma dair hic bi hissim yok,

tebrikler canım......:nazar: :nazar:

Allahım bizede çift çizgiyi göstermeyi nasib etsin........

canıms en kan testi ile falan uğraşma direk doktora git oda kan testi yapacaktır zaten
İçini karartmak istemem ama dış gebelikde böyle oluyo eğer böyle biley varsane kadar erken gidersen o kadar iyi

selam kızlar. benim adet tarihim 15 mart yani yarın, hafta başında fortel erken gebelik testinden yaptım hemde iki kez ikisindede net çift çizgiyi görmüştüm. ama belimin ağrısı ve kasığımdaki ağrı hiç geçmedi geçmiyor. birde sol kasığımda sanki birşey varmış birşey takılmış gibi bir rahatsızlık veriyor. böyle birşey hisseden yada yaşayan oldumu aramızda...

canim sana daha oncede soylemistim agrilar cok siddetli degilse normal kendini stres altina sokma olumsuzda dusunme sakin en yakin zamanda bir doktora gorun ihmal etme isallah hersey yolunda gidecek tamammi

kizlar ben gediyom test almaya,ne olursunuz dua edin,bu ay bebisim gelmis olsun ama ya gelmediysesenağlama

canim sana daha oncede soylemistim agrilar cok siddetli degilse normal kendini stres altina sokma olumsuzda dusunme sakin en yakin zamanda bir doktora gorun ihmal etme isallah hersey yolunda gidecek tamammi

tamam loracım çok sağol. ağrılarım çok fazla şiddetli değil ama beni rahatsız ediyor. mesela nasıl birşey biliyormusun lora sanki içimde birşey şişip şişip sönüyor. yani böyle değil ama tarif için anlattım. yani hani boğazına birşey kaçar biran önce çıksın istersin. yaa anlatamıyorum ki . anla neolur lora....senağlama

tamam loracım çok sağol. ağrılarım çok fazla şiddetli değil ama beni rahatsız ediyor. mesela nasıl birşey biliyormusun lora sanki içimde birşey şişip şişip sönüyor. yani böyle değil ama tarif için anlattım. yani hani boğazına birşey kaçar biran önce çıksın istersin. yaa anlatamıyorum ki . anla neolur lora....senağlama

anliyorum canim seni bende yasadim bu hisleri ama sanirim buna bir sure alisman gerekecek cunku rahim kendini hazirliyor ve yavas yavas buyuyecek surekli uzen sakin yorma kendini tekrar tekrar soyluyorum suan kac haftalik oldun cnm ve doktora hic gittinmi

hayır loracım hiç doktora gitmedim henüz. pazartesi inşallah. son adet tarihim 15 şubattı işte

cok üzgunum arkadaslar,o kadar gunun ardindan heyacanli bekleyis o belirti bu belirti sonra hazin son ...bu ayda gelmedi melegim.

cok üzgunum arkadaslar,o kadar gunun ardindan heyacanli bekleyis o belirti bu belirti sonra hazin son ...bu ayda gelmedi melegim.

canım üzülme.....dikkat et kendine..stresten uzak dur.....valla bende aynı durumdayım..günüm 3 gün geçti tek çizgi çıktı.bugün 5.günü hala oladım..yarın sabah deniycem gene hiç umudum yok ya hadi neyse......

benim regl olmama 3 gunum varken yapdim testi,ama aldigim testin uzrinde reglden 3 gun öncesinden cikiyormus.sen erken gebelik testimi yapdin eger normal test yapdiysan,hamis olsanda cikmaz benim ilk gebeligimde regl bittikden9 gun sonra cikdi cift cizgi,bence sen hamissin yani icime öyle doguyor,butun agrilarim kesildi psilolojikmis meger

kızlarrrr hamiş kalmşım ama düşük yaptımmmmmmmmmm bugün hastahanedeydim yüreğim sızladı ardından kasıklarıma indi sancım kötü bi kanamam oldu bişi düştü hastahaneye gittik düşük dediler üzgünümmmmmmm

kızlarrrr hamiş kalmşım ama düşük yaptımmmmmmmmmm bugün hastahanedeydim yüreğim sızladı ardından kasıklarıma indi sancım kötü bi kanamam oldu bişi düştü hastahaneye gittik düşük dediler üzgünümmmmmmm

geçmiş olsun kimyasal gebelikti herhalde.kendine dikkat et inşallah birdahaki sefere sağlıklı bir hamişlik geçirirsin...

X