- 22 Şubat 2008
- 8.718
- 1
ben neden silindim listeden fisfisfis
bir hata olabilmiştir canım neydi senin adet tarihin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben neden silindim listeden fisfisfis
selam kızlar. benim adet tarihim 15 mart yani yarın, hafta başında fortel erken gebelik testinden yaptım hemde iki kez ikisindede net çift çizgiyi görmüştüm. ama belimin ağrısı ve kasığımdaki ağrı hiç geçmedi geçmiyor. birde sol kasığımda sanki birşey varmış birşey takılmış gibi bir rahatsızlık veriyor. böyle birşey hisseden yada yaşayan oldumu aramızda...
canım silik cizgiyi gördünse bi kaç gün sonra nety cizgiyi göreceksin demektir 15 martı gecir bi kaç gün sonra tekrar test yap
hasta olmazsan ve ikinci cizgiyi görürsen kasıklarındaki ağrı devam ediyosa mutlaka hemen doktora git Dış gebelikde kendini kasık ağrıları ile belli eder Bu demek değildir her kasığı ağrıyan dış gebelik geciriyor ama böyle bi risk ve belirti varken kulak arkası yapma ağrı devam edip test pozitif cıkarsa doğru doktora yerimseniben
pamukum ben iki kez erken gebelik testi fortel yaptım ikisindede net çift çizgiyi görmüştüm. kan testi için pazartesi gününü bekliyorum. eşim yanımda olsun istiyorum. ama sol kasığımdaki benim çok fazla rahatsız eden ağrının sebebini birtürlü anlayamıyorum. :sm_confused:
pamukum ben iki kez erken gebelik testi fortel yaptım ikisindede net çift çizgiyi görmüştüm. kan testi için pazartesi gününü bekliyorum. eşim yanımda olsun istiyorum. ama sol kasığımdaki benim çok fazla rahatsız eden ağrının sebebini birtürlü anlayamıyorum. :sm_confused:
selam kızlar. benim adet tarihim 15 mart yani yarın, hafta başında fortel erken gebelik testinden yaptım hemde iki kez ikisindede net çift çizgiyi görmüştüm. ama belimin ağrısı ve kasığımdaki ağrı hiç geçmedi geçmiyor. birde sol kasığımda sanki birşey varmış birşey takılmış gibi bir rahatsızlık veriyor. böyle birşey hisseden yada yaşayan oldumu aramızda...
canim sana daha oncede soylemistim agrilar cok siddetli degilse normal kendini stres altina sokma olumsuzda dusunme sakin en yakin zamanda bir doktora gorun ihmal etme isallah hersey yolunda gidecek tamammi
kizlar ben gediyom test almaya,ne olursunuz dua edin,bu ay bebisim gelmis olsun ama ya gelmediysesenağlama
tamam loracım çok sağol. ağrılarım çok fazla şiddetli değil ama beni rahatsız ediyor. mesela nasıl birşey biliyormusun lora sanki içimde birşey şişip şişip sönüyor. yani böyle değil ama tarif için anlattım. yani hani boğazına birşey kaçar biran önce çıksın istersin. yaa anlatamıyorum ki . anla neolur lora....senağlama
cok üzgunum arkadaslar,o kadar gunun ardindan heyacanli bekleyis o belirti bu belirti sonra hazin son ...bu ayda gelmedi melegim.
kızlarrrr hamiş kalmşım ama düşük yaptımmmmmmmmmm bugün hastahanedeydim yüreğim sızladı ardından kasıklarıma indi sancım kötü bi kanamam oldu bişi düştü hastahaneye gittik düşük dediler üzgünümmmmmmm