- 23 Temmuz 2007
- 341
- 3
esingülcüm seni sildim ama yeni tarihi vermedim umudumuzu kaybetmeyelim
haklısın artık ümidim kalmadı çok üzülüyorum ama elden bir şey gelmiyor hakkımıza hayırlısı demekten. ( yeni tarih 10 nisan )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esingülcüm seni sildim ama yeni tarihi vermedim umudumuzu kaybetmeyelim
hepimiz için hayırlısı olur umarım ademelciğim
Ya Nasil Anlatayim Nasil Tarif Edeyim Bilmiyorummm...hiçbişey Yokmuş Gibi şuan Oturuyorum Tv Karşisinda Dizimi Izliyorum...aniden Kramp Giriyo Sol Kasiğima...biçakk Gibi...yanar Gibi Oluyo Sol Tarafim,kasiğim...belim Zaten Allah Versin Ağrisi Devam Aynen...sonrada Hemen Geçiyo...
arkadaşlar mart ayında hamiş olmak isteyenlerin listesine benide ekleyin
benimde muhtemel adet tarihim yarın, cumartesi fortel yapmıştım tek çizgi çıkmıştı, ayrıca hiç bir hamilelik belirtim de yok, reglden 3-4 gün önce karnım şişer regl olacağım gün yada 1 gün önceside iner, bugün inmiş muhtemelen yarın adet olacağım ama olmak istemiyorum... artık hamile olmak istiyorum arkadaşlar, bunun dışındaki hiç birşey beni mutlu etmeyecekmiş gibi geliyor Rabbim bu mübarek gün hürmetine, SAV aşkına tüm isteyenlere içindede bana hayırlı, sağlıklı, imanlı evlatlar nasip etsin inş. iyiki siz varsınız
arkadaslar yardım edin cok agrım var karnım ve yumurtalıklarımda bugün regl günüm ama bu onun verdii sancı deil kramplar girio karnıma gögüslerime kadar varıor dr gitsem su anda mudahele yaparmıki cok fenayımm
benimde muhtemel adet tarihim yarın, cumartesi fortel yapmıştım tek çizgi çıkmıştı, ayrıca hiç bir hamilelik belirtim de yok, reglden 3-4 gün önce karnım şişer regl olacağım gün yada 1 gün önceside iner, bugün inmiş muhtemelen yarın adet olacağım ama olmak istemiyorum... artık hamile olmak istiyorum arkadaşlar, bunun dışındaki hiç birşey beni mutlu etmeyecekmiş gibi geliyor Rabbim bu mübarek gün hürmetine, SAV aşkına tüm isteyenlere içindede bana hayırlı, sağlıklı, imanlı evlatlar nasip etsin inş. iyiki siz varsınız
evrimmcim bir test yapsana cnm isallah hamissindir