Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarrrr hamiş kalmşım ama düşük yaptımmmmmmmmmm bugün hastahanedeydim yüreğim sızladı ardından kasıklarıma indi sancım kötü bi kanamam oldu bişi düştü hastahaneye gittik düşük dediler üzgünümmmmmmm
geçmiş olsun kimyasal gebelikti herhalde.kendine dikkat et inşallah birdahaki sefere sağlıklı bir hamişlik geçirirsin...
kızlarrrr hamiş kalmşım ama düşük yaptımmmmmmmmmm bugün hastahanedeydim yüreğim sızladı ardından kasıklarıma indi sancım kötü bi kanamam oldu bişi düştü hastahaneye gittik düşük dediler üzgünümmmmmmm
kızlar mart listesinden inşallah hayırlısıysa çok hamiş çıkacak vede yakında listemizi değiştireceğiz şu linkteki gibi olacak bir bakın :)) http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...m-ne-dersiniz-p2315652/index.html#post2315652
kızlar bir saat önce test yaptım..
bugün günüm geçeli 6 gün oldu...
sonuç ne biliyomusunuz....?????? TEK ÇİZGİ!!!!!!!!
yaaa belirsizlik daha sinir bişeymiş yaaaa..
inanın varya regl olsam bu kadar üzülmem...aksine sevinicem..yani ...
şimdi adet olmuyorum vakit kaybı bu sadece başka bişey değil.........offffffffff
sudenazcim canim stresten gecikiyordur buyuk ihtimalle gecen ay benimde gecikmisti hemde 1 hafta normal bazen boyle seyler neden doktora gitmiyorsun cnm yada kan tahlili yapmadin hic hayirlisi olsun hakkinda
sudenazcim canim stresten gecikiyordur buyuk ihtimalle gecen ay benimde gecikmisti hemde 1 hafta normal bazen boyle seyler neden doktora gitmiyorsun cnm yada kan tahlili yapmadin hic hayirlisi olsun hakkinda
canım geçmiş olsun......
bidahaki ay kalırsın umarım......:içelim:
kizlar ben regl oldum malesef yine olmadi bu ay listeden silebilirsiniz beni yeni tarihim 12 nisan diyeyim
her ayin 13 unde regl oluyorum normalde ayin 13 u ugursuz derlerdide inanmazdim 12 si yazicam bundan sonra:)
hadi ya inan cok uzuldum noluyor ya herkes dusuk yapiyor kizlar cok uzuluyorum boyle seyleri duyunca ne kadar aci oldugunu cok ii bilenlerdenim allah kimsenin kollarini bos birakmasin
CANIM DIPTIS BEBEĞİNİ KAYBETİİİİ