mart ayinda hamis olmak isteyenler hadi liste yapalim

merhaba sudenaz gününmü geçti canım genelde düzenlimi olursun:1hug:

canım evet günüm 4. gün geçti şuan. ben her zaman günü dedimmi adet olurum...bu kadar aksamazdı testler negatif diyor... ama adet günüme 10 gün kala bi lekelenmem oldu 3 gün sürdü hergün 3-4 damla..

bu ay bu kadar ilk yaşadım ama sonuç NEGATİF!!! senağlama.

canım evet günüm 4. gün geçti şuan. ben her zaman günü dedimmi adet olurum...bu kadar aksamazdı testler negatif diyor... ama adet günüme 10 gün kala bi lekelenmem oldu 3 gün sürdü hergün 3-4 damla..

bu ay bu kadar ilk yaşadım ama sonuç NEGATİF!!! senağlama.

dr mı giitin negatif olduğunu dr danmı öğrendin canım ne kadardır istiyosun tedavi oluyomusun herşeyin hayırlısı unutma

dr mı giitin negatif olduğunu dr danmı öğrendin canım ne kadardır istiyosun tedavi oluyomusun herşeyin hayırlısı unutma

emindim bu ay adetime 5 gün kala kan testi yaptırdım..negatik çıktı..idrar testlerim hala negatif çıkmaya devam ediyor(en son dün sabah yaptım)

ben 5 aydır deniyorum..artık 6. aya inşaalah..ümitlerim tükeniyor gün geçtikçe...:bbo:

emindim bu ay adetime 5 gün kala kan testi yaptırdım..negatik çıktı..idrar testlerim hala negatif çıkmaya devam ediyor(en son dün sabah yaptım)

ben 5 aydır deniyorum..artık 6. aya inşaalah..ümitlerim tükeniyor gün geçtikçe...:bbo:

canım bi dr gitsen bende aynı durumdayım zamanla bilikte umutlarında geçiyor ayrıcaben senden büyüğüm 26 yaşındayım:a015: ben napim demekki hakkımızda hayırlısı buymuş ne yapalım sabır

kızlar beni bekleme listenizden çıkarın hamişlerrrrrrrr listesine yazabilirsinizzzzz)))))))))))

canım bi dr gitsen bende aynı durumdayım zamanla bilikte umutlarında geçiyor ayrıcaben senden büyüğüm 26 yaşındayım:a015: ben napim demekki hakkımızda hayırlısı buymuş ne yapalım sabır

canım benim seni anlıyorum ama bunun yaşla bir ilgisi yok.ben bekarken 17 yaşımda ciddi bir rahatsızlık geçirdim...ameliyat oldum 2 sene tedavi gördüm..o zamanlar doktorlar ilerde çocuğun olmama olasılığın çok yüksek diyorlardı ..evlendim..hemen doktora gittim,ilk tüplerime bakıldı o kadar geçirdiklerimden sonra sonuca onlar bile şaşırdı Allaha şükür iki tüpümde açık çıktı..daha geçen ay muayne oldum herşey normaldi..tedavisiz olur dendi.çalışıyoruz bizde...

Allah hepimize sağlık versin yeterki...her ay bi ümidimiz olsun........
ben buaydan umutsuzum sadece inaniyorum ama bi gün oda olucak.....umarım sende kavuşursun bebişine canım......a.s.

kızlar beni bekleme listenizden çıkarın hamişlerrrrrrrr listesine yazabilirsinizzzzz)))))))))))

hamişmisin canım..........:dance:tebrikler.........:nazar::nazar::nazar:

ayy çok sevindim..nasıl oldu? belirtilerin nelerdi?adetin geçtimi çabuk anlat..çok heycanlandım...:dance:

teşekkürler sudenaz adetim geçti zaten 3.gün bugün test yaptım önce tek çizgi bi yarım saat sonra silik bi çizgi çıktı.sonra duramadım kan testi yaptırmaya gittim sonuç:57 allaha şükür allah herkese nasip etsin sık idrara çıkma dışında bi nokta kadr kahverengi leke gelmişti okadar allah herkese nasip etsin

canım benim seni anlıyorum ama bunun yaşla bir ilgisi yok.ben bekarken 17 yaşımda ciddi bir rahatsızlık geçirdim...ameliyat oldum 2 sene tedavi gördüm..o zamanlar doktorlar ilerde çocuğun olmama olasılığın çok yüksek diyorlardı ..evlendim..hemen doktora gittim,ilk tüplerime bakıldı o kadar geçirdiklerimden sonra sonuca onlar bile şaşırdı Allaha şükür iki tüpümde açık çıktı..daha geçen ay muayne oldum herşey normaldi..tedavisiz olur dendi.çalışıyoruz bizde...

Allah hepimize sağlık versin yeterki...her ay bi ümidimiz olsun........
ben buaydan umutsuzum sadece inaniyorum ama bi gün oda olucak.....umarım sende kavuşursun bebişine canım......a.s.

geçmiş olsun canım evet haklısın bu annelik duygusu bi anda yakalıyo insanı ve peşini bırakmıyo artık o duyguyla yatıp kalkıyosun çok zor allah hepimizin yardımcısı olsun canım ayrıca iyi dileklerin için sağol

teşekkürler sudenaz adetim geçti zaten 3.gün bugün test yaptım önce tek çizgi bi yarım saat sonra silik bi çizgi çıktı.sonra duramadım kan testi yaptırmaya gittim sonuç:57 allaha şükür allah herkese nasip etsin sık idrara çıkma dışında bi nokta kadr kahverengi leke gelmişti okadar allah herkese nasip etsin

canım ya bende 3. günü baktık tek çizgi çıktı...sık idrara çıkma bende hep vardı onun için onu hiç düşünmüyorum belirti olarak.sen nezaman lekelendin.benim de 15 gün önce öyle bişey oldu ,onun üzerine kan testi yapmıştım negatif çıktı.....

yok yok ben kesin hamiş değil..:a015:

arkadaslar bana fıkır verırmısınız, ben 14 aylık evlıyım 9 aydır bebegım olmuyor daha oncelerı doktora gıtmıstım adet gecıkmesınden dolayı, doktor rahım terslıgı var demıstı ama bu kesınlıkle gebelıge negel degıl demıstı bıde ufak ufak kıstler var 1 sene dolsun öyle gelırsındemıstı ama ben artık beklemek ıstemıyorum sızce dr gıtsem ufaktan ufaktan tedavıye veya bazı tetkitlere baslarmı böle beklemek cok kotu kafamçokkarıştı

canim kesinlikle bence bekleme git tetkiklerini yaptir ne kadar cok beklersen zamanini harcamis olursun aklim olsaydi evlenmeden once yaptirsaydim ihmal etme derim cnm hakkinda hayirlisi olsun

BEKLEMEDE OLANLAR
sevgii.....................9mart
sudenaz222.............10 mart
dıptısdıptıs................11 mart
balimnur.................11mart
ballim53..................11mart
evrimmm.................11 mart
YENI LISTE

esmarin..................12mart
onu seviyorum..........12mart
Kelebek41...............13 mart
elmali turta..............13mart
elale.......................13 mart
ze_nannn.................13mart
xnazanx..................13mart
esmarin...................13mart
ze_nann..................13 mart
fatoş1982..................14 mart
karabiberim……......14mart
mehay.....................14mart
sekerpembe..............14mart
dermanz...................14mart
sirine........................14mart
mitaku.....................15mart
baharcik...................15mart
gülsü........................15mart
neseli.......................16mart
gözek.......................16mart
fındık80.....................17 mart
amoramor.................17mart
zelis82.....................17mart
bebisiiiim..................17mart
öykübebek................17mart
emeliko....................17mart
küçük_anne..............17 mart
findik80...................17mart
hürrem2000.............18mart
smhsmh...................18mart
karamio....................18mart
aregon.....................19mart
wissh.......................19mart
ebrar 43....................20mart
esingül.....................20mart
hipOndriyak...............20mart
wendy76..................20mart
sevil35.....................21mart
sibelbursa.................21mart
hasretimsinn.............21mart
gönulcelen................21mart
elif26.......................22mart
yesimexpo................22mart
beyazbulut...............22mart
guley......................22mart
cise1981..................23mart
kardelenecrin.............23mart
runhas.....................24mart
cidy........................24mart
birgül38...................24mart
ceylin35..................25 mart
tiviti........................25mart
lora.........................25 mart
gamzeli....................25mart
bernis.....................25mart
mavi rüya................25mart
caniminici.................25mart
baturnuray...............25 mart
seyma88..................25 mart
AHURA MAZDA.........25 mart
doga6.......................25mart
aysegül34................26mart
elizabethtown...........26mart
gurbet gelini.............26mart
haziran na................27mart
sselda.....................27mart
prensesim................27 mart
haziran_na..............27mart
sibel.mtlu...............27mart
armus.....................28mart
seyra.....................28mart
latifeelif.................28mart
ALDARA................28 mart
balsurat..................28mart
türlü türlü................29 mart
barin.....................29mart
nur82....................29 mart
melih.....................30mart

NİSAN LİSTEMİZ

SUZIDIL........................................... ...3NISAN
İSTİRİDYEYİM_İNCİMSİN....................3 NİSAN
PETEKNUR.......................................4 NİSAN
BEDEF............................................. .4NISAN
ESRAKO...........................................5 NİSAN
MİRAGE82.........................................5 NİSAN
BUBUŞ............................................. 5 NİSAN
SULTAN49.........................................6 NİSAN

HAMISLERIMIZ:::::::::::::::::::::::

BEYAZMELEK:::::::::::::::::::::::::
DUYGUMUTLU :::::::::::::::::::::::
medine03::::::::::::::::::::::::::::::::
_DaRKiNLiFe_::::::::::::::::::::::::::
MİTAKU:::::::::::::::::::::::::::::::::::
cimbomlu:::::::::::::::::::::::::::::::::::
fater::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
zeynoo24::::::::::::::::::::::::::::::::::
gulay_da::::::::::::::::::::::::::::::::::::
aslihanxx:::::::::::::::::::::::::::::::::::
neshe1976:::::::::::::::::::::::::::::::::
achel10::::::::::::::::::::::::::::::::::::
rüyagibiseker::::::::::::::::::::::::::::::

ruyagibisekercim senide hamisler listesine ekledim canim tekrar hayirli ugurlu olsun

selda bende olsam giderdim yani tahliller alt tarafı kan vs bakılıyor çok yuksede değil ucretleri makul yerlerde yaptırırsan en azaından için rahat eder.

selda bende olsam giderdim yani tahliller alt tarafı kan vs bakılıyor çok yuksede değil ucretleri makul yerlerde yaptırırsan en azaından için rahat eder.

canım gıderım sorun degıl ama doktor 1 senen dolsun eger gebe kalamazsan gel dedı ama benım suan 9 ay oldu onun ıcın sızlere sordum yanı sımdıden gıtsem ıstesem bazı testler falan yaparmı dıye, yanı 1 senem dolmadı canım

rüya gibi şekerim tebrik ederim çok sevindim :dance: inşallah rabbim sağlıkla doğmasını da nasip etsin darısı diğer bekleyen arkadaşlarımızın başına

sudenazım bir nevi hemşo sayılır süper yaa :KK70: güzel güzel iyi oluyor böyle

canım gıderım sorun degıl ama doktor 1 senen dolsun eger gebe kalamazsan gel dedı ama benım suan 9 ay oldu onun ıcın sızlere sordum yanı sımdıden gıtsem ıstesem bazı testler falan yaparmı dıye, yanı 1 senem dolmadı canım

canım hep öyle diyolar zaten banada aynısını dedi....sonuçta beklemek istemiyorum dersin yaniiiii...zaten az değil 9 ay olmuş daha ne olsun aaaaa......
ah bi bilseler beklemek ne kadar zorrrr........:çok üzgünüm:

canım hep öyle diyolar zaten banada aynısını dedi....sonuçta beklemek istemiyorum dersin yaniiiii...zaten az değil 9 ay olmuş daha ne olsun aaaaa......
ah bi bilseler beklemek ne kadar zorrrr........:çok üzgünüm:

gercekten cok zor bır süreç zaman gecmek bılmıyor, hıc reglı gunlerım gelsın ıstemıyorum resmen bunalıma gırıyorum hıc tahmın etmezdım bukadar bekleyecegımı ama kısmet boleymıs, ayın her gunu acaba demekle gecıyo, bugunlerde mesela kasık agrım var adet olcakmısım gıbı bırde dun hafıf camasırım böle kahverengı gıbı bırkac damla leke gelmıs ama reglıme daha cok var 27 martta olmam gerekıyo yanı uzun lafın kısası hemen ACABAAAAAAAAAA dıyorum senağlama

X