Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet cnm digital al daha ii oluyor isin 36.5 in uzerindeyse surekli hamile oluyosun ama hamile degilsen birden isin dusuyor bunu adet bitiminin ilk gununden yapmaya baslamalisinki takibini yapabilesin bide dil altindan olceceksin ama yinede bir al ve bugunden itibaren olc bakalim
teşekkürler loracım inşallah allah herkese versin bu 6. ay bekliorum inşallah olur yine de hayırlısı
tamam çok teşekkür ederim deneyeceğim ücretleri hakkında bir fikrin var mı bu cihazın:smiley-cool: ben bu konuda baya cahil kalmışım sanırım
canim turkiyede ne kadar bilmiyorum ama burda ucuzsa orda ucuz oldugunu dusunuyorum en fazla tas catlasa 5 ytl falandir
loracım ne kadar güzel şeyler söylüyorsun hadi inşallah aynı ayda hamiş oluruz hepimize uğurlu gelsin listemiz :)
bende hamile kalmak istiyorum.1.5 yıldır kalamıyorum.tedaviye başladık.bu ilk ayım ve şubatın 26-27 nde adet olmam gerekiyor ama ben adet olmak istemiyorum.bakarsınız ilk ayda kalırım ne dersiniz :)
çok teşekkür ederim yaa gerçekten çok yardımcı oldun inşallah listemizdekilerden iyi haberler alacağız
beni de yazın bari..
listelerin vazgeçilmez elemanı olarak eksik kalmayayım bu aktiviteden:))
inşallah herkes için mutlulukla biten bir ay olur kızlar..