mart ayinda hamis olmak isteyenler hadi liste yapalim

beni de ekler misiniz aranıza lütfen bu siteyi yeni keşfettim dün üye oldum bugün ilk defa bu sayfayı buldum ben de 8 aydır hamile kalmak için uğraşıyorum bir türlü olmuyor artık çok olumsuz şeyler düşünüyorum pozitif düşünmeye çalışıyorum ama engelleyemiyorum kendimi yoğun stres yaşıyorum yani. Adet tarihim 1 Mart. Sizlerin buradaki pozitif düşüncelerinizle daha iyi hissediyorum şimdi kendimi yalnız olmadığımı gördüm çünkü, inşallah birbirimize uğurlu geliriz. Beni de alın aranıza

inşallah canım bu ayki belirtilerim o yönde ama şartlandırmak istemiyorum yinede.hayalkırıklığı çok kötü oluyo

şuşu online sın sanırım ben de yazdım kendimi listenin sonuna yeni üyeyim. bu ayki belirtilerim o yönde demişsin yaa ne gibi belirtiler oluyor canım sende bende de bazı şeyler oluyor ama bunlar adet belirtisi mi yoksa hamilelik belirtisi mi çözemedim. Senin de dediğin gibi hayal kırıklığı yaşamamak için şartlandırmamaya çalışıyorum kendimi ama bilmiyorum şimdiden teşeükkürler

bedef.................1mart
beyazbulut..........1mart
beyazmelek..........1mart
Nur82………………....2mart
derinnn................2mart
duygumutlu..........2mart
Kancicegim............4 mart
wavy.....................4mart
nazogelin...............6mart
Darkinlife...............6 mart
mira......................7mart
miral.......................8mart
gülay_da.................10mart
gülsema..................10mart
balimnur.................11mart
Kelebek41...............13 mart
elmali turta..............13mart
karabiberim…………....14mart
mitaku.....................15mart
amoramor.................17mart
hürrem2000.............18mart
aregon.....................19mart
wissh.......................19mart
esingül.....................20mart
sevil35.....................21mart
elif26.......................22mart
tiviti........................25mart
lora.........................25 mart
sselda.....................27mart
prensesim...............27 mart

beni de ekler misiniz aranıza lütfen bu siteyi yeni keşfettim dün üye oldum bugün ilk defa bu sayfayı buldum ben de 8 aydır hamile kalmak için uğraşıyorum bir türlü olmuyor artık çok olumsuz şeyler düşünüyorum pozitif düşünmeye çalışıyorum ama engelleyemiyorum kendimi yoğun stres yaşıyorum yani. Adet tarihim 1 Mart. Sizlerin buradaki pozitif düşüncelerinizle daha iyi hissediyorum şimdi kendimi yalnız olmadığımı gördüm çünkü, inşallah birbirimize uğurlu geliriz. Beni de alın aranıza

canim hosgeldin aramiza sakin umudunu kaybetme stres malesef hepimizin elinde ma bebislerimiz gelecegi zamani cok ii biliyor sen merak etme senden istedigigm sadece pozitif dusun ve burdaki herkes icin dua et ozaman bak nasil gelecek bebislerimiz

Nur82………………....2mart

teşekkürler lora bu listede bulunmak güzel artık kendimi daha iyi hissediyorum

canim hosgeldin aramiza sakin umudunu kaybetme stres malesef hepimizin elinde ma bebislerimiz gelecegi zamani cok ii biliyor sen merak etme senden istedigigm sadece pozitif dusun ve burdaki herkes icin dua et ozaman bak nasil gelecek bebislerimiz

evet hepimiz için dua edicem ve pozitif düşünmeye çalışacağım artık daha umutluyum ve bebeklerimizin geleceğine inanıyorum

merhaba kızlar yeni bir liste yapmışsınız beni de yazar mısınız? 6 mart adet tarihim
gerçi bu ay pek umutlu değilim çalışmaları aksattık çünkü yine de nasip tabiiiiiiiii

canim senide bu listede gormek guzel gelismelerini suerkli yaz tamammi ben herkonuda tecrubeli birisiyim iki kere hamis kaldim ama beni terkettiler doktor yuzu cok gordum anlayacagin bilmedigim sey kalmadi valla seninkide gec olacak ama saglikli olacak isallah cnm sormak istedigin seyler olursa bizler burdayiz

benide yazın lütfeen...25 mart
inşallah bu ay hiç fire vermeden ,hepimizin dilekleri kabul olur...

lora´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Nur82………………....2mart
fater.....................6mart
gamzeli....................25mart

fater ve gamzeli sizleride ekledim fatercim hic ummadigin ayda hamis kaliniyor genelde soyleyim hadi bakalim bekliyoruz haberlerinizi hamis listesinide yapacaz isallah

canim senide bu listede gormek guzel gelismelerini suerkli yaz tamammi ben herkonuda tecrubeli birisiyim iki kere hamis kaldim ama beni terkettiler doktor yuzu cok gordum anlayacagin bilmedigim sey kalmadi valla seninkide gec olacak ama saglikli olacak isallah cnm sormak istedigin seyler olursa bizler burdayiz

Lora iki kere hamiş kalmışsın yani daha tecrübelisin evet, adet tarihim 1 mart demiştim. Bugünlerde oluşabilecek hamilelik belirtileri var mı bildiğin? Oradan kestirebilir miyiz yani?

Nur82………………....2mart
fater.....................6mart
ballim53..................11mart
gamzeli....................25mart

ballimcim sende listedesin tatlim hosgeldin

Lora iki kere hamiş kalmışsın yani daha tecrübelisin evet, adet tarihim 1 mart demiştim. Bugünlerde oluşabilecek hamilelik belirtileri var mı bildiğin? Oradan kestirebilir miyiz yani?

canim ben ikinci hamileligimde 1 hafta onceden belirtilerim vardi mesela benim ayaklarim ve ellerim surekli buz kesiyordu bir sabak kalktigimda canim ispanakli borek istemisti acayip bisekilde bide kasiklarimda igne gibi batmalar baslamisti ama herkeste degisebilir bu belirtiler

canim ben ikinci hamileligimde 1 hafta onceden belirtilerim vardi mesela benim ayaklarim ve ellerim surekli buz kesiyordu bir sabak kalktigimda canim ispanakli borek istemisti acayip bisekilde bide kasiklarimda igne gibi batmalar baslamisti ama herkeste degisebilir bu belirtiler

evet Teşekkür ederim farklı şeyler olabilir tabi bende de bazı belirtiler oluyor ama adet öncesinde de benzeri şeyleri yaşadığım için tam kestiremiyorum

evet Teşekkür ederim farklı şeyler olabilir tabi bende de bazı belirtiler oluyor ama adet öncesinde de benzeri şeyleri yaşadığım için tam kestiremiyorum

canim isi olcumu yapiyormusun ben yapiyorum ve iki uc gun oncesinden hamile olup olmadigimi anliyorum hamile oldugum zamanlar isim hic dusmemisti ama mesela bu ay iki gun oncesinde dustu ve adet olacagim dedim ve gercekten oldum sanada tavsiye ediyorum

canim isi olcumu yapiyormusun ben yapiyorum ve iki uc gun oncesinden hamile olup olmadigimi anliyorum hamile oldugum zamanlar isim hic dusmemisti ama mesela bu ay iki gun oncesinde dustu ve adet olacagim dedim ve gercekten oldum sanada tavsiye ediyorum

hmmm hiç yapmadım canım bilmiyorumdum eczaneden ısı ölçüm cihazı mı alacağım ısı yüksekse hamileyim öyle mi

hmmm hiç yapmadım canım bilmiyorumdum eczaneden ısı ölçüm cihazı mı alacağım ısı yüksekse hamileyim öyle mi

evet cnm digital al daha ii oluyor isin 36.5 in uzerindeyse surekli hamile oluyosun ama hamile degilsen birden isin dusuyor bunu adet bitiminin ilk gununden yapmaya baslamalisinki takibini yapabilesin bide dil altindan olceceksin ama yinede bir al ve bugunden itibaren olc bakalim

X