- 22 Ağustos 2007
- 3.615
- 12
loracım bende şu 2 aydır çok pozitifim yani adet olsam bile üzülmüyorum çünkü biliyorum ki herşey yolunda Allah u taala verecek ama vakti zamaanı var Rabbim yüzümüzü güldürsün
amin cnm sen kac aydir deniyosun cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
loracım bende şu 2 aydır çok pozitifim yani adet olsam bile üzülmüyorum çünkü biliyorum ki herşey yolunda Allah u taala verecek ama vakti zamaanı var Rabbim yüzümüzü güldürsün
aslında evlendiğimiz günden beri hiç korunmadık, ilk 8 ay olması için gayret göstermedim ama işte son 7 aydır artık hep uğraşıyoruz artı 4 aydır doktora gidip geliyorum son 2 aydır yumurta takibi yapıldı ve gonaphene kullandım ama iğne için geciktim yumurtalarım çok büyümüştü ama bu ay bi şansın var dedi drum bi yumurtam çatlamak üzereydi eğer çatlarsa hamile kalırsın dedi işte bakalım iğneye gerek kalmadan inş olur ..
18 mart...benim tarihi yazmayı unutmuşum...18 mart..çanakkale zaferi..inşallah benim içinnde bi zafer olur:)))))karamio cnm adet gununu yazmamissin tatlim
inşallah hürrem...hamişliği bekleyenler listesine kazık çakmıştım..o gündür bugündür listelerle pek işim olmuyordu.. beraber yazıldığı kişilerin bir çoğunun bekleyenlerden hamişler listesine terfi edip seninde adın yeni ismlerle bekleyenlerde kalınca insanın morali bozuluyor..işallah karamio işallah ... bu listede bi şey var... bize uğur getirecek inşallah....