- 22 Şubat 2008
- 8.718
- 1
kızlar merhaba...
kafam çok karıştı bilen biri bana yardım etsin
dün yazmıştım hatırlarsanız adetim geçti diye neyse tabi ben dayanamayıp test yaptım
gözümü kapattım sonucu görmemek için gözümü açtığımda tek çizgiyi görür görmez hemen çöpe attım testi
sinirlerim bozuldu temizlıik yapmaya giriştim ama beni görseniz
ev mis gibi oldu sonra aklıma takıldı tekrar teste baktım çok silik pembe bir çizgi
inanmadım üzerinden zaman geçti diye
sabah kalkar kalkmaz eczaneden test alıp ilk idrarımla tekrar yaptım
yaaaa kızlar idrar iyice süzülünce 10 dk.içinde yine aynı silik ama bakınca farkedilen pembe çizgiyi gördüm
hala ihtimal veremiyorum kendimi bi tuhaf hissediyorum nolacak şimdiiii...
kızlar merhaba...
kafam çok karıştı bilen biri bana yardım etsin
dün yazmıştım hatırlarsanız adetim geçti diye neyse tabi ben dayanamayıp test yaptım
gözümü kapattım sonucu görmemek için gözümü açtığımda tek çizgiyi görür görmez hemen çöpe attım testi
sinirlerim bozuldu temizlıik yapmaya giriştim ama beni görseniz
ev mis gibi oldu sonra aklıma takıldı tekrar teste baktım çok silik pembe bir çizgi
inanmadım üzerinden zaman geçti diye
sabah kalkar kalkmaz eczaneden test alıp ilk idrarımla tekrar yaptım
yaaaa kızlar idrar iyice süzülünce 10 dk.içinde yine aynı silik ama bakınca farkedilen pembe çizgiyi gördüm
hala ihtimal veremiyorum kendimi bi tuhaf hissediyorum nolacak şimdiiii...
CADIARZU ya loracığı merak ettim ateş ölçerken koltuk altındanmı ölçülüyor
arkadaşım benimde aynı olmuştu.gidip kan testi yaptırdım kanda çıktı evde yapılan testlerde sabah ilk idrarla yaptığım halde çok belirsiz ve geç çıkıyordu.gün içinde yaptıysam hiç çıkmıyordu ancak 10. gün akşamı çıktı.gidip hemen kan testi yaptır canım
vakit kaybetme.hayırlı haberlerlerlini bekliyorus...:1hug:
Arkadaşlar dün akşamüstü doktora gittim sonunda gördüm bebeğimi, şimdilik herşey normalmiş bir problem yokmuş :dance: Allah'a şükür,inşallah sonuna kadar hep böyle gider. Allah hepinize nasip etsin arkadaşlar hepimiz için dua ediyorum a.s.
Of yaa adetime 2 gün var ama şimdiden belirtileri başladı.Yine olmadı sanırım:1no2:
Lora sana bişiy sormak istiyorum ne zamandır.Yukarda ateş ölçmeyle ilgili yazın vardı dikkatimi çekti.Ben çatlatma iğnesi oldugum günden beri ölçüyorum.Yumurtalar çatladıgı gün 36.8 di.Daha sonra 37.1 oldu ve halada aynı devam ediyor.Acaba benim vücut ısım neden bu kadar yüksek ki.Bu hamilelik belirtisimi yoksa kullandıgımız ilaç ve iğneden olabilir mi .Bi fikrin varmı?:uhm:
canim benim cok sevindim inan allah kucagina almayi nasip etsin isallah
iyi akşamlar kızlarrr
benim dün adet günümdü ve hala yok bi adet belirtisi yalvarırım dua edin inş.adet olmam...
geçen ay stresten erken adet oldum o yüzden günler biraz değişti ama hesabıma göre 6 marttı inş.olmam.kurban olduğum ALLAHIM benimle birlikte isteyen herkeze nasip etsin.eğer bu gece sabaha kadar olmaz ise genelde sabah hastalanıyorum.yarın öğlenden önce kan testi yaptırıcam...hayırlı haberler inş.(AMİN)
beyazmelek çok sevindim qerçekten cnm ALLAH sağlıklı bi şekilde bebişini kucağına almayıda nasip eder inşallah banada dua edin inşallah bebeğimin parçalarını kürtaj olmadan düşüreyimçok korkuyorum ya
a.s.teşekkürlen loracığım o zaman ben bugünden itibaren başlıyorum
BU AY TUTACAK ALLAHIN IZNIYLE BEBEĞİM VE HAMİŞ LİSTESİNE YAZILICAM :roflol::teytey:
BU AY TUTACAK ALLAHIN IZNIYLE BEBEĞİM VE HAMİŞ LİSTESİNE YAZILICAM :roflol::teytey: