mart ayinda hamis olmak isteyenler hadi liste yapalim

Fatercim hiç vakit kaybetme böyle kara kara düşüneceğine git kan testi yaptır kafan rahat olur en azından alırsın kesin sonucu rahat edersin. Evi eskiteceksin temizlemekten sırnaşık şey

arkadaşım benimde aynı olmuştu.gidip kan testi yaptırdım kanda çıktı evde yapılan testlerde sabah ilk idrarla yaptığım halde çok belirsiz ve geç çıkıyordu.gün içinde yaptıysam hiç çıkmıyordu ancak 10. gün akşamı çıktı.gidip hemen kan testi yaptır canım
vakit kaybetme.hayırlı haberlerlerlini bekliyorus...:1hug:

inşallah arkadaşlar dediğiniz gibidir ve ben hamişimdir.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin
isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah...

ya birescim şu ekranınızın altında aylara göre bebek resimleri var ya onları nereden bulup yapıyorsunuz? Ben bir türlü bulamadım

canim benim cok sevindim inan allah kucagina almayi nasip etsin isallah

canim yumurtlamadan sonra ates yukselir zaten adetine kac gun kaldi eger hamileysen isin dusmez hic degilsende adet gunune 1-2 gun kala duser biraz bekle olcmeye devam et ok mu

beyazmelek çok sevindim qerçekten cnm ALLAH sağlıklı bi şekilde bebişini kucağına almayıda nasip eder inşallah banada dua edin inşallah bebeğimin parçalarını kürtaj olmadan düşüreyim çok korkuyorum ya

canim ins hamilesindir senin icin dua edecem isallah guzel haberler verirsin bize bekliyoruz

canım sen hr an aklımdsın inan sürekli dua ediyorum daha fazla sorun olmasın diye, inşallah kalan parçalar da düşer de biraz zaman geçsin yine sağlıkla hamile kal inşallah.

a.s.teşekkürlen loracığım o zaman ben bugünden itibaren başlıyorum

basla canim aksatmadan olc bak bu yontemle yumurtladiginida anliyorsun mesela dun ben atesimi olcmustum 36.4 idi bugun olctum yine 36.7 olmus yani anlayacagin bugun yumurtlamisim ama hamile kalabilmek icin dun iliskiye girmem lazimdi yani bugun degil o yuzden daha isi dusukken iliskiye girin kizlar ates birden yukseldigi zaman is isten gecmis oluyor yani yumurta catliyor isallah bu bilegiler sayesinde hamis kalabilirsiniz hepiniz icin dua ediyorum inanin allahim isteyen herkese versin isallah

BU AY TUTACAK ALLAHIN IZNIYLE BEBEĞİM VE HAMİŞ LİSTESİNE YAZILICAM :roflol::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…