mart ayinda hamis olmak isteyenler hadi liste yapalim

bana kalirsa sen hamilesin dimtis,silikde olsa bir cizgi cikdigina göre.simdiden tebrik ederim canim,isdersen yarin bi kan testi yapdir hemen cikar sonuc.varmi bi belirti?gebelik belirtisi...

kan testi çok pahalı naniknanik şimdilik bekleyeceğim eğer günüm geçer testte tam bir pozitif görürsem değerlerimi öğrenmek için koşa koşa kan testi yaptırmaya gideceğim :dance:
şu ara midem fena ama üşüttümmü yoksa hamişlikden mi bilmiyorum eminde değilim. göğüslerim acıyor ve yumurtalıklarıma kramp giriyor. burnumda baya hassalaştı CADIARZU umarım psikolojik değildir yoksa çok üzülürüm senağlama

loracım beni listeden sil istersen gerçi hala ihtimal varmı bilmiyorum ama bence yok gibi. normalde adetim12 mart ve ben bugün kan testi yaptırdım ve sonuç negatif çıktı hamiş olsam değer daha yüksek çıkardı neyse artık başka aylara kaldı... şimdilik mart umudum suya düştü gibi

merhaba kizlar nasilsiniz birkac gundur siteye giremedim.nasilsiniz hersey yolundami bakim??

tatli cadi canim snein icin de cok uzuldum Allah sabir versin senin de ilk bebekti galiba cok etkiler insani atlatmak icin hemen ikincisini istersin biliyorum bende oyle olmustu ben 2 ay once 7 haftalik hamileyken dusuk yaptim simdi 2 ay adet gordum dr um uc ay korun dedi kaldi 1 ay bekliyorum iste.
Allah sabir versin canim dusunmemeye calis,baska seylerle ugras umarim tekrar hamile kalirsin

slm kizlar nasilsiniz hic bir zaman icin umutsuzluga dusmeyin.
gunun birinde bizlerde mutlaka birer anne olacaz
sadece biraz sabretmesini bilelim size bi is arkadasimdan bahsetmek istiyorum kadin evleneli 17 sene olmus ve hic cocugu olmamis doktorlar bile umidini kesmisti
ama kurban oldugum ALLAH im kaderine anne olmayi yazmiski onca seneden sonra hamile kaldi suan 7 haftalik hamile dusunebiliyormusunuz
ve ben o kadini dusundukce kendimden utaniyorum 2 dusuk yapmama ragmen 1 yil icinde tekrar hamile kalamadim diye tum umutlqarimi kesmistim ama simdi tam tersi umutlarim tekrar yeserdi darisi bizlerin basina arkadaslar

iyi akşamlar kızlarrr
benim dün adet günümdü ve hala yok bi adet belirtisi yalvarırım dua edin inş.adet olmam...
geçen ay stresten erken adet oldum o yüzden günler biraz değişti ama hesabıma göre 6 marttı inş.olmam.kurban olduğum ALLAHIM benimle birlikte isteyen herkeze nasip etsin.eğer bu gece sabaha kadar olmaz ise genelde sabah hastalanıyorum.yarın öğlenden önce kan testi yaptırıcam...hayırlı haberler inş.(AMİN)

canım benim Allah gönlüne göre versin inşallah güzel haberler alırsın Şeniz

Evleneli 6 Ay Oldu Son 1 Ayda Bir Kaç Kilo Aldim Bölgesel Aldiğim Için Kalça Ve Göbeğe Gidiyor Insanlarda Ister Istemez Hamilemisin Diye Soruyor Ben Zaten Beklenti Içindeyim Iyice Kaptiriyorum Kendimii...yarin Testten Sonra Hamileyim Demek Istiyorummmmmmm

loracım benide listeden cıkarabilirsin.Malesef yine hastalandım.senağlama
Artık ne zaman hastalanacağımıda bilmiyorum.37 günde bir hastalanmak normalmi yoksa
bir doktoramı görünmelimiyim:uhm:

loracım benide listeden cıkarabilirsin.Malesef yine hastalandım.senağlama
Artık ne zaman hastalanacağımıda bilmiyorum.37 günde bir hastalanmak normalmi yoksa
bir doktoramı görünmelimiyim:uhm:

canım benim :teselli: 35 günden fazla olduğu zaman bu süreç mutlaka dr görünmen gerekiyor. 20 günden az 35 günden fazla sürmesi rahatsızlık olabileceğinin işaretidir. bence mutlaka görün dr.

arkadaşlar beni de listeye ekler misiniz. 29mart olarak. artık bu ay çift çizgi görmek istiyorum ((

bedefcim bir kadinin yumurtlamadan itibaren atesi uklselmeye baslar genelde 36.7 ve ustu olur eger kisi hamile degilse isi adetten en erken uc gun once isi duser ve adet olur ama isi dusmesse ayni devam ederse yani 36.7 ve ustu olursa hamiledir cnm

EŞEKKÜR EDERİM LORACIM BUNU BENDE DENİYECEĞİM BU AKŞAM ACAYİP Bİ ATEŞ BASTI AMA ZATEN ADETLİYİM HERALDE ONDAN.AMA SAĞOLASIN BENDE DİYORUM BU AT ÖLÇME NASIL BİŞİ.:dance:

kizlar yaaaaa yazdiklarinizi okuyunca cok duygulandim.insallah hepiniz de bebeklerinize en kisa zamanda hayirlisiyla ve saglikla kavusursunuz canlarim da bu mutlulugu da benimle ve herkesla paylasirsiniz.ben de dahil tabi dusukten sonra iyice bebek ister oldum vallahi ne yalan soyleyim hapimiz icin hayirlisi olsun hoscakalin anne adaylarim canlarim benim

Yafu Ben Bu Sohbete Niye Giremiyorum çok Denedm Ama Olmuyo

slm arkadaslar,regl olanlar üzülmesin demek bu ay nasip deilmis insallah bi dahaki aya artik.ya birdaha regl olsmasaniz isde her seyin iyi tarafina bakmak lazim deilmi,sanirim ben enfeksiyon kapdim yaa,arada bi akintim geliyor,gebelik olsaydi bu kadar erken gelmezdi heralde dimi arkadaslar?cünki gecen ay da,enfeksion kapmisdim devamli akintim vardi ,ama birde cok fazla agrimda vardi,

Arkadaşlar dün akşamüstü doktora gittim sonunda gördüm bebeğimi, şimdilik herşey normalmiş bir problem yokmuş :dance: Allah'a şükür,inşallah sonuna kadar hep böyle gider. Allah hepinize nasip etsin arkadaşlar hepimiz için dua ediyorum a.s.

Of yaa adetime 2 gün var ama şimdiden belirtileri başladı.Yine olmadı sanırım:1no2:

Lora sana bişiy sormak istiyorum ne zamandır.Yukarda ateş ölçmeyle ilgili yazın vardı dikkatimi çekti.Ben çatlatma iğnesi oldugum günden beri ölçüyorum.Yumurtalar çatladıgı gün 36.8 di.Daha sonra 37.1 oldu ve halada aynı devam ediyor.Acaba benim vücut ısım neden bu kadar yüksek ki.Bu hamilelik belirtisimi yoksa kullandıgımız ilaç ve iğneden olabilir mi .Bi fikrin varmı?:uhm:

kızlar merhaba...
kafam çok karıştı bilen biri bana yardım etsin
dün yazmıştım hatırlarsanız adetim geçti diye neyse tabi ben dayanamayıp test yaptım
gözümü kapattım sonucu görmemek için gözümü açtığımda tek çizgiyi görür görmez hemen çöpe attım testi
sinirlerim bozuldu temizlıik yapmaya giriştim ama beni görseniz
ev mis gibi oldu sonra aklıma takıldı tekrar teste baktım çok silik pembe bir çizgi
inanmadım üzerinden zaman geçti diye
sabah kalkar kalkmaz eczaneden test alıp ilk idrarımla tekrar yaptım
yaaaa kızlar idrar iyice süzülünce 10 dk.içinde yine aynı silik ama bakınca farkedilen pembe çizgiyi gördüm
hala ihtimal veremiyorum kendimi bi tuhaf hissediyorum nolacak şimdiiii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…