- 1 Ekim 2007
- 11.617
- 27
Evet canım eşimde ve bende vardı sorun.benim sol kanalım kapalıydı.canım hayırlı olsun.allah tamamına erdirsin inşallah.yanlış hatırlamıyorsam senin eşinde sorun vardı demi?morfoloji sperm sayısı ve hareketli sayısı kaçtı yazabilirmisin.çünkü bizdede aynı sorun var.sen bana ümit oldun.inan kendim hamileymişim gibi sevindim.şimdiden tşk..
Eşimin ileri hareket sıfır çıkmıştı. B grubu harekette yüzde 59 gibi bi şeydi.Sayı iyiydi yalnız bizim.
Morfoloji çok kötüydü.En az %4 olması gereken değer yüzde 1 çıkmıştı.
Spermle ilgili sorununuz varsa eşine keçi boynuzu pekmezi içir.Ben faydasını gördüm bak.
Sağol güzelim ellerin uğurlu geldi bak.Darısı tüm isteyenlere inşallah.Öptüm.HAMISLERIMIZ:::::::::::::::::::::::
BEYAZMELEK:::::::::::::::::::::::::
DUYGUMUTLU :::::::::::::::::::::::
medine03::::::::::::::::::::::::::::::::
_DaRKiNLiFe_::::::::::::::::::::::::::
darkinlife cok sevindim cnm tebrikler allah kucagina almayi nasip etsin isallah
Sağol canım teşekkürler.darkinlife hadi hayirli olsun,tebrikler.
Kızlar dualar için çok teşekkürler.Eksik olmayın.İnşallah gönlündeki herşey gerçek olur canıma.s.hamiş sayımız gittikçe artıyor darısı başımıza.. anne adaylarımızı da tebrik ediyorumm güsel bi hamilelik dönemi geçirisiniz inşallah
Teşekküeler amin inşallah olur o günlerde canım.tebrikler canım allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı da nasip etsin
rabbim tamamına erdirsin inşallah
Bu ay sanada uğurlu gelir umarım canım bol şanslar sizinle olsun.günaydın arkadaşlar hamile olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum.
ve bekleyenlerede nasip etmesini diliyorum.bende dahillll
benim geçen ay stresten erken geldi ama hesabıma göre adet günüm 6 mart eğer öyle kabul edersem 1 gün geçmiş oluyor...inş.bu ay olur güzel allahım.yani loracım benide eklermisin bekleyenler listesine
6 mart olarak canım.
teşekkür ederim ben yeni katıldım aranıza ve siteyi kullanmayı pek bilmiyorum ama sizi hep takip ediyordum
:teytey:
HOŞGELDİİİNNNN aramıza.a.s.