- 21 Temmuz 2007
- 99
- 2
canım hayırlı olsun.allah tamamına erdirsin inşallah.yanlış hatırlamıyorsam senin eşinde sorun vardı demi?morfoloji sperm sayısı ve hareketli sayısı kaçtı yazabilirmisin.çünkü bizdede aynı sorun var.sen bana ümit oldun.inan kendim hamileymişim gibi sevindim.şimdiden tşk..Kızlar ben Hamileyimmmmmmm
Mart ayı bana uğurlu geldi.darısı başınıza inşallah.Listeden silebilirsiniz.Öptüm sizi şekerlerrrrr
bu arada ademel çok teşkr ederim canım yararlı bilgilerin için 7 11 durmak yok çalışıp allah tan hayırlısını isticezŞenizinşallah tutar canım bende evde halay çekmeye başlar gecede sıra gecesi yaparım bu arad davetli olursunuz:teytey::teytey::teytey::teytey:
Kızlar ben Hamileyimmmmmmm
Mart ayı bana uğurlu geldi.darısı başınıza inşallah.Listeden silebilirsiniz.Öptüm sizi şekerlerrrrr
loracım beni sil. ben dün akşam dayanamadım kanda gebelik testi yaptırdım. adetim 9 mart olmasına rağmen nefsime hakim olamadım ve sonuç 2.00 çıktı yani negatif malesef bu ay hayal oldu. inşallah nisan ayına artık(((((((((((((((((((((((((
canım bu dönemlerde her gün değil gün aşırı yapmanı öneririz biz ( ben kadın doğum hemşiresiyimde)
yani örğ; 6 8 10 12 14 16..mart
yada 7 9 11 13 15 17..mart
anladın sen onusüprizzzzz
sırnaşık şey bende bugün test yaptım ama çok ince silik bir çizgi belirdi
:uhm: acaba bende hamişmiyim :uhm:
20. gün yumurtladım 28. gün test yaptım şu fortel denen erken gebelik testinden. adetime 5 gün var. fikri olan varmı
20. gün yumurtladım 28. gün test yaptım şu fortel denen erken gebelik testinden. adetime 5 gün var. fikri olan varmı
loracım ben adet oldum benim tarihimi değiştir 6 nisan diye(
günaydın kızlar. benim belirtilere karnımdaki gerginlikte eklendi.sol tarafımda gerginlik gece yatarken batma. acaba ben bu ay .......