arkadaşlar bebeğim düştü :'( bu qün öğlen bi baktım kanamam oluyor hemen doktora qittim bebğimi kaybetmişim :'( mahfoldum yaa ALLAH kimseye bu acıyı yaşatmasın :a015::a015::a015:
arkadaşlar bebeğim düştü :'( bu qün öğlen bi baktım kanamam oluyor hemen doktora qittim bebğimi kaybetmişim :'( mahfoldum yaa ALLAH kimseye bu acıyı yaşatmasın :a015::a015::a015:
bi sorum var kizlar size,gebelikde akinti iliskiden sonra kac günde baslar?ve birde karin guruldamasidami gebelik belirtisidir?
ya arkadaşlar benim gibi 25 martta regl olucaklar acaba yumurtlama günümüz ne zaman herkese göre değiştiğini biliyorum ama eğer bi fikir verirseniz bide doktorum kist tedavisinden sonra ilaç vermedi 7 martta gel dedi acaba yumurtlama zamanımmı:sm_confused:
Kızlar yaa ben bugün sohber odasına bir türlü giremedim bir bilgisi olan var mı? hergün giriyordum herhangi bir sorun yoktu
qüzel tesellileriniz için çok tşk ederim arkadaşlar senağlama çok üzüldük ama ne yapalım herşeyde bir hayır vardır çok kötü bi durum RAßßİM KİMSEYE YAŞATMASIN senağlama eşimle 2 aylık evliyiz ALLAH bebişimizi erken verdi erken aldı ne diyelim ki ;( ama bebeğimin düşük olmasının sebebi yaşımın küçük olmasıymış daha qenlerimin qelişmemiş olabileceğinden dolayı düşük olabilirmiş doktorum öyle dedi senağlama bebeğimin büyük bi parçasını düşürmüşüm ama küçük parçaları içimde kalmış 9 qün içinde o parçalarıda düşürmezsem kürtaj olcakmışım senağlama inşallah kürtaja qerek kalmaz dua edin korkuyorum :a015: