JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı
alternatifine göz atın .
mart ayinda hamis olmak isteyenler hadi liste yapalim
HOSGELDİN KIZIM Kayıtlı Üye
diptis ben geçen ay fortel test kullanmıstım adetime 6 gun kala negatif çıktı ve hamile değildim zaten. silik çizgi çikti ise hamile olma ihtimalin yuksek. peki pregnly igne falan kullanmısmıydın bu ay catlatma ignesi yani ? o hcg içerdiginden testin içinde yazıyor yanıltıcı olarak cizgi çıkabiliyormus ??
mutluluğun doruk larında Kayıtlı Üye
derinnn................2mart ilsenim.................2mart gelmelegim...........2mart vavelya...............2mart wavy.....................4mart asel06....................5mart hülya cancan..........5 mart nazogelin...............6mart fater.....................6mart cimbomlu...............6mart senemcik.............6 mart mira......................7mart mekselina86...........7mart gülten....................8 mart ademel...................8 mart miral.......................8mart sultan49..................8mart bebeklik..................8mart sekerr.....................8mart gülten.....................8mart emel_76..................8mart sevgii......................9mart peteknur..................9mart gökdenizz................9mart gülay_da.................10mart gülsema..................10mart sudenaz222.............10mart esrako....................10mart balimnur.................11mart ballim53..................11mart diptisdiptis..............11mart esmarin..................12mart onu seviyorum..........12mart zeynoo24................12mart Kelebek41...............13 mart elmali turta..............13mart elale.......................13 mart ze_nannn.................13mart xnazanx..................13mart esmarin...................13mart karabiberim…………......14mart mehay.....................14mart sekerpembe..............14mart dermanz...................14mart mitaku.....................15mart baharcik...................15mart gülsü........................15mart neseli.......................16mart amoramor.................17mart zelis82.....................17mart bebisiiiim..................17mart nefisem....................17mart öykübebek................17mart emeliko....................17mart hürrem2000.............18mart smhsmh...................18mart karamio....................18mart aregon.....................19mart wissh.......................19mart ebrar 43....................20mart esingül.....................20mart hipOndriyak...............20mart wendy76..................20mart sevil35.....................21mart sibelbursa.................21mart hasretimsinn.............21mart elif26.......................22mart yesimexpo................22mart beyazbulut...............22mart guley......................22mart cise1981..................23mart kardelenecrin.............23mart runhas.....................24mart cidy........................24mart hasretimsinn.............24mart tiviti........................25mart lora.........................25 mart gamzeli....................25mart bernis.....................25mart mavi rüya................25mart caniminici.................25mart baturnuray...............25 mart seyma88..................25 mart aysegül34................26mart elizabethtown...........26mart gurbet gelini.............26mart haziran na................27mart sselda.....................27mart prensesim................27 mart haziran_na..............27mart armus.....................28mart seyra.....................28mart latifeelif.................28mart ALDARA..................28 mart barin.....................29mart nur82....................29 mart HAMISLERIMIZ::::::::::::::::::::::: BEYAZMELEK::::::::::::::::::::::::: DUYGUMUTLU ::::::::::::::::::::::: medine03:::::::::::::::::::::::::::::::: _DaRKiNLiFe_:::::::::::::::::::::::::: diptisdiptis:::::::::::::::::::::::::::::::::. senemcik tamam canım ekledim ben senia.s. ALDARA seni de ekledim canım
Bal oğlum benimm..... Kayıtlı Üye
günaydın kızlar. benim belirtilere karnımdaki gerginlikte eklendi.sol tarafımda gerginlik gece yatarken batma. acaba ben bu ay .......
HADİ CANIM SENİ BEKLİYORUM İNŞALLAH AHMİŞSİNDİR.... :)
evli,mutlu,ikiz çocuklu Kayıtlı Üye
qüzel tesellileriniz için çok tşk ederim arkadaşlar senağlama çok üzüldük ama ne yapalım herşeyde bir hayır vardır çok kötü bi durum RAßßİM KİMSEYE YAŞATMASIN senağlama eşimle 2 aylık evliyiz ALLAH bebişimizi erken verdi erken aldı ne diyelim ki ;( ama bebeğimin düşük olmasının sebebi yaşımın küçük olmasıymış daha qenlerimin qelişmemiş olabileceğinden dolayı düşük olabilirmiş doktorum öyle dedi senağlama bebeğimin büyük bi parçasını düşürmüşüm ama küçük parçaları içimde kalmış 9 qün içinde o parçalarıda düşürmezsem kürtaj olcakmışım senağlama inşallah kürtaja qerek kalmaz dua edin korkuyorum :a015:
umarım kürtaja gerek kalmaz canım....dualarımız seninle ...
üzme tatlı canını...
evimizin eksiği gel artık Kayıtlı Üye
kızlar benıde lısteden sılın cunku az once adet oldum 7 gunluk gecıkmeden sonra...
Hamile olduğunu yeni öğrenen arkadaşları tebrik ediyorum rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder.
Ben yarın ilk kez gidicem doktora bakalım keseyi görebilecekmiyiz. İnternetten hesapladım şu an 4 hafta 5 günlük çıkıyo doğrumudur bilmem ama acaba kese görünür mü ? :uhm::uhm: Hayırlısı olsun inşallah ne diyelim merak ediyor insan ister istemez a.s
Rabbim herkese bu güzel duyguyu nasip etsin a.s
buyrun benim!!! Kayıtlı Üye
teşekkür ederim ben yeni katıldım aranıza ve siteyi kullanmayı pek bilmiyorum ama sizi hep takip ediyordum :teytey:
canim hosgeldin aramiza umarim bu liste sanada ugur getirir
MART AYI ADAY ADAYLARI NISAN AYI ADAY ADAYLARI derinnn................2mart sultan49..........................6nisan ilsenim.................2mart gelmelegim...........2mart vavelya...............2mart wavy.....................4mart asel06....................5mart hülya cancan..........5 mart nazogelin...............6mart fater.....................6mart cimbomlu...............6mart senemcik.............6 mart mira......................7mart mekselina86...........7mart gülten....................8 mart ademel...................8 mart miral.......................8mart bebeklik..................8mart sekerr.....................8mart emel_76..................8mart sevgii......................9mart peteknur..................9mart gökdenizz................9mart gülay_da.................10mart gülsema..................10mart sudenaz222.............10mart esrako....................10mart balimnur.................11mart ballim53..................11mart diptisdiptis..............11mart esmarin..................12mart onu seviyorum..........12mart zeynoo24................12mart Kelebek41...............13 mart elmali turta..............13mart elale.......................13 mart ze_nannn.................13mart xnazanx..................13mart esmarin...................13mart karabiberim…………......14mart mehay.....................14mart sekerpembe..............14mart dermanz...................14mart mitaku.....................15mart baharcik...................15mart gülsü........................15mart neseli.......................16mart amoramor.................17mart zelis82.....................17mart bebisiiiim..................17mart nefisem....................17mart öykübebek................17mart emeliko....................17mart hürrem2000.............18mart smhsmh...................18mart karamio....................18mart aregon.....................19mart wissh.......................19mart ebrar 43....................20mart esingül.....................20mart hipOndriyak...............20mart wendy76..................20mart sevil35.....................21mart sibelbursa.................21mart hasretimsinn.............21mart elif26.......................22mart yesimexpo................22mart beyazbulut...............22mart guley......................22mart cise1981..................23mart kardelenecrin.............23mart runhas.....................24mart cidy........................24mart hasretimsinn.............24mart tiviti........................25mart lora.........................25 mart gamzeli....................25mart bernis.....................25mart mavi rüya................25mart caniminici.................25mart baturnuray...............25 mart seyma88..................25 mart aysegül34................26mart elizabethtown...........26mart gurbet gelini.............26mart haziran na................27mart sselda.....................27mart prensesim................27 mart haziran_na..............27mart armus.....................28mart seyra.....................28mart latifeelif.................28mart ALDARA..................28 mart barin.....................29mart nur82....................29 mart HAMISLERIMIZ::::::::::::::::::::::: BEYAZMELEK::::::::::::::::::::::::: DUYGUMUTLU ::::::::::::::::::::::: medine03:::::::::::::::::::::::::::::::: _DaRKiNLiFe_:::::::::::::::::::::::::: diptisdiptis:::::::::::::::::::::::::::::::::. gulten ve sultan49 sizleri listeden sildim bu arada arkadaslarin istegi uzerine nisan ayi listesini aciyorum bu ay olmadi diye uzulmeyin diger aya calismalara devam.............
HADİ CANIM SENİ BEKLİYORUM İNŞALLAH AHMİŞSİNDİR.... :)
sağol canım benim. inşallah hamileyimdir. inşallah sende önümüzdeki ay hamileliğini müjdeli haberi verirsin. benim bu ay olmazsa önümüzdeki ay beraber takip ederiz yine günlerimizi. a.s.
MART AYI ADAY ADAYLARI NISAN AYI ADAY ADAYLARI derinnn................2mart sultan49..........................6nisan ilsenim.................2mart gelmelegim...........2mart vavelya...............2mart wavy.....................4mart asel06....................5mart hülya cancan..........5 mart nazogelin...............6mart fater.....................6mart cimbomlu...............6mart senemcik.............6 mart mira......................7mart mekselina86...........7mart gülten....................8 mart ademel...................8 mart miral.......................8mart bebeklik..................8mart sekerr.....................8mart emel_76..................8mart sevgii......................9mart peteknur..................9mart gökdenizz................9mart gülay_da.................10mart gülsema..................10mart sudenaz222.............10mart esrako....................10mart balimnur.................11mart ballim53..................11mart diptisdiptis..............11mart esmarin..................12mart onu seviyorum..........12mart zeynoo24................12mart Kelebek41...............13 mart elmali turta..............13mart elale.......................13 mart ze_nannn.................13mart xnazanx..................13mart esmarin...................13mart karabiberim…………......14mart mehay.....................14mart sekerpembe..............14mart dermanz...................14mart mitaku.....................15mart baharcik...................15mart gülsü........................15mart neseli.......................16mart amoramor.................17mart zelis82.....................17mart bebisiiiim..................17mart nefisem....................17mart öykübebek................17mart emeliko....................17mart hürrem2000.............18mart smhsmh...................18mart karamio....................18mart aregon.....................19mart wissh.......................19mart ebrar 43....................20mart esingül.....................20mart hipOndriyak...............20mart wendy76..................20mart sevil35.....................21mart sibelbursa.................21mart hasretimsinn.............21mart elif26.......................22mart yesimexpo................22mart beyazbulut...............22mart guley......................22mart cise1981..................23mart kardelenecrin.............23mart runhas.....................24mart cidy........................24mart hasretimsinn.............24mart tiviti........................25mart lora.........................25 mart gamzeli....................25mart bernis.....................25mart mavi rüya................25mart caniminici.................25mart baturnuray...............25 mart seyma88..................25 mart aysegül34................26mart elizabethtown...........26mart gurbet gelini.............26mart haziran na................27mart sselda.....................27mart prensesim................27 mart haziran_na..............27mart armus.....................28mart seyra.....................28mart latifeelif.................28mart ALDARA..................28 mart barin.....................29mart nur82....................29 mart HAMISLERIMIZ::::::::::::::::::::::: BEYAZMELEK::::::::::::::::::::::::: DUYGUMUTLU ::::::::::::::::::::::: medine03:::::::::::::::::::::::::::::::: _DaRKiNLiFe_:::::::::::::::::::::::::: diptisdiptis:::::::::::::::::::::::::::::::::
MART AYI ADAY ADAYLARI ________________________NISAN AYI ADAY ADAYLARI derinnn................2mart __________________________sultan49..........................6nisan ilsenim.................2mart gelmelegim...........2mart vavelya...............2mart wavy.....................4mart asel06....................5mart hülya cancan..........5 mart nazogelin...............6mart fater.....................6mart cimbomlu...............6mart senemcik.............6 mart mira......................7mart mekselina86...........7mart gülten....................8 mart ademel...................8 mart miral.......................8mart bebeklik..................8mart sekerr.....................8mart emel_76..................8mart sevgii......................9mart peteknur..................9mart gökdenizz................9mart gülay_da.................10mart gülsema..................10mart sudenaz222.............10mart esrako....................10mart balimnur.................11mart ballim53..................11mart diptisdiptis..............11mart esmarin..................12mart onu seviyorum..........12mart zeynoo24................12mart Kelebek41...............13 mart elmali turta..............13mart elale.......................13 mart ze_nannn.................13mart xnazanx..................13mart esmarin...................13mart karabiberim…………......14mart mehay.....................14mart sekerpembe..............14mart dermanz...................14mart mitaku.....................15mart baharcik...................15mart gülsü........................15mart neseli.......................16mart amoramor.................17mart zelis82.....................17mart bebisiiiim..................17mart nefisem....................17mart öykübebek................17mart emeliko....................17mart hürrem2000.............18mart smhsmh...................18mart karamio....................18mart aregon.....................19mart wissh.......................19mart ebrar 43....................20mart esingül.....................20mart hipOndriyak...............20mart wendy76..................20mart sevil35.....................21mart sibelbursa.................21mart hasretimsinn.............21mart elif26.......................22mart yesimexpo................22mart beyazbulut...............22mart guley......................22mart cise1981..................23mart kardelenecrin.............23mart runhas.....................24mart cidy........................24mart hasretimsinn.............24mart tiviti........................25mart lora.........................25 mart gamzeli....................25mart bernis.....................25mart mavi rüya................25mart caniminici.................25mart baturnuray...............25 mart seyma88..................25 mart aysegül34................26mart elizabethtown...........26mart gurbet gelini.............26mart haziran na................27mart sselda.....................27mart prensesim................27 mart haziran_na..............27mart armus.....................28mart seyra.....................28mart latifeelif.................28mart ALDARA..................28 mart barin.....................29mart nur82....................29 mart HAMISLERIMIZ::::::::::::::::::::::: BEYAZMELEK::::::::::::::::::::::::: DUYGUMUTLU ::::::::::::::::::::::: medine03:::::::::::::::::::::::::::::::: _DaRKiNLiFe_:::::::::::::::::::::::::: diptisdiptis:::::::::::::::::::::::::::::::::
çok tşk ler ademelcim yapmaya başlarım bu arada bu gün dktra gittim bu yumurtalıklarla rahat hamile kalırsın dedi bide yumurtlama dönemin yarın tekrar gel dedi olmazsa pazartesi geliceksin dedi acaba beni niye yarın çağırıyo yumurtalığın çatlayıp çatlamadığına bakmak için mi cahilliğime verin bu soruyu ama napiyim merak edyrum iştefisfisfis
LORA CANIM BEN LİSTEDEN SİLDİRMİŞTİM İSMİMİ TEKRAR YAZDIRMAK ISTIYORUM KORUNMAKTAN VAZGEÇTIM :teytey::teytey:bugun calısmalara baslıycam :roflol::roflol:benıde EKLE 28 MART
MART AYI ADAY ADAYLARI ________________________NISAN AYI ADAY ADAYLARI derinnn................2mart __________________________sultan49................ ..........6nisan ilsenim.................2mart gelmelegim...........2mart vavelya...............2mart wavy.....................4mart asel06....................5mart hülya cancan..........5 mart nazogelin...............6mart fater.....................6mart cimbomlu...............6mart senemcik.............6 mart mira......................7mart mekselina86...........7mart gülten....................8 mart ademel...................8 mart miral.......................8mart bebeklik..................8mart sekerr.....................8mart emel_76..................8mart sevgii......................9mart peteknur..................9mart gökdenizz................9mart gülay_da.................10mart gülsema..................10mart sudenaz222.............10mart esrako....................10mart balimnur.................11mart ballim53..................11mart diptisdiptis..............11mart esmarin..................12mart onu seviyorum..........12mart zeynoo24................12mart Kelebek41...............13 mart elmali turta..............13mart elale.......................13 mart ze_nannn.................13mart xnazanx..................13mart esmarin...................13mart karabiberim……......14mart mehay.....................14mart sekerpembe..............14mart dermanz...................14mart mitaku.....................15mart baharcik...................15mart gülsü........................15mart neseli.......................16mart amoramor.................17mart zelis82.....................17mart bebisiiiim..................17mart nefisem....................17mart öykübebek................17mart emeliko....................17mart hürrem2000.............18mart smhsmh...................18mart karamio....................18mart aregon.....................19mart wissh.......................19mart ebrar 43....................20mart esingül.....................20mart hipOndriyak...............20mart wendy76..................20mart sevil35.....................21mart sibelbursa.................21mart hasretimsinn.............21mart elif26.......................22mart yesimexpo................22mart beyazbulut...............22mart guley......................22mart cise1981..................23mart kardelenecrin.............23mart runhas.....................24mart cidy........................24mart hasretimsinn.............24mart tiviti........................25mart lora.........................25 mart gamzeli....................25mart bernis.....................25mart mavi rüya................25mart caniminici.................25mart baturnuray...............25 mart seyma88..................25 mart aysegül34................26mart elizabethtown...........26mart gurbet gelini.............26mart haziran na................27mart sselda.....................27mart prensesim................27 mart haziran_na..............27mart armus.....................28mart seyra.....................28mart latifeelif.................28mart ALDARA................28 mart balsurat..................28mart barin.....................29mart nur82....................29 mart HAMISLERIMIZ::::::::::::::::::::::: BEYAZMELEK::::::::::::::::::::::::: DUYGUMUTLU ::::::::::::::::::::::: medine03:::::::::::::::::::::::::::::::: _DaRKiNLiFe_:::::::::::::::::::::::::: diptisdiptis::::::::::::::::::::::::::::::::: ekledim basuratcim isallah bu ay hamis kalabillirsin öpüldün
mutluluğun doruk larında Kayıtlı Üye
loracığım 8 martta gülten duruyo sanırım yanlışlıkla iki kere yazılmışa.s.
evli,mutlu,ikiz çocuklu Kayıtlı Üye
liste başındakilerden haber yokmu?????? nerdesiniz bakim? hamişlik varmı? habersiz bırakmayın bizi.......
loracığım 8 martta gülten duruyo sanırım yanlışlıkla iki kere yazılmışa.s.
ademelcim canim inan bazen farkedemiyorum yada yazamiyorum benim olmadigim yada hata yaptigim zaman bana yardimci olursan sevinirim istedigin zaman duzeltme yapabilirsin tesekkur ederim cnm yardimin icin
MART AYI ADAY ADAYLARI ________________________NISAN AYI ADAY ADAYLARI derinnn................2mart __________________________sultan49................ ..........6nisan ilsenim.................2mart gelmelegim...........2mart vavelya...............2mart wavy.....................4mart asel06....................5mart hülya cancan..........5 mart nazogelin...............6mart fater.....................6mart cimbomlu...............6mart senemcik.............6 mart mira......................7mart mekselina86...........7mart ademel...................8 mart miral.......................8mart bebeklik..................8mart sekerr.....................8mart emel_76..................8mart sevgii......................9mart peteknur..................9mart gökdenizz................9mart gülay_da.................10mart gülsema..................10mart sudenaz222.............10mart esrako....................10mart balimnur.................11mart ballim53..................11mart diptisdiptis..............11mart esmarin..................12mart onu seviyorum..........12mart zeynoo24................12mart Kelebek41...............13 mart elmali turta..............13mart elale.......................13 mart ze_nannn.................13mart xnazanx..................13mart esmarin...................13mart karabiberim……......14mart mehay.....................14mart sekerpembe..............14mart dermanz...................14mart mitaku.....................15mart baharcik...................15mart gülsü........................15mart neseli.......................16mart amoramor.................17mart zelis82.....................17mart bebisiiiim..................17mart nefisem....................17mart öykübebek................17mart emeliko....................17mart hürrem2000.............18mart smhsmh...................18mart karamio....................18mart aregon.....................19mart wissh.......................19mart ebrar 43....................20mart esingül.....................20mart hipOndriyak...............20mart wendy76..................20mart sevil35.....................21mart sibelbursa.................21mart hasretimsinn.............21mart elif26.......................22mart yesimexpo................22mart beyazbulut...............22mart guley......................22mart cise1981..................23mart kardelenecrin.............23mart runhas.....................24mart cidy........................24mart hasretimsinn.............24mart tiviti........................25mart lora.........................25 mart gamzeli....................25mart bernis.....................25mart mavi rüya................25mart caniminici.................25mart baturnuray...............25 mart seyma88..................25 mart aysegül34................26mart elizabethtown...........26mart gurbet gelini.............26mart haziran na................27mart sselda.....................27mart prensesim................27 mart haziran_na..............27mart armus.....................28mart seyra.....................28mart latifeelif.................28mart ALDARA................28 mart balsurat..................28mart barin.....................29mart nur82....................29 mart HAMISLERIMIZ::::::::::::::::::::::: BEYAZMELEK::::::::::::::::::::::::: DUYGUMUTLU ::::::::::::::::::::::: medine03:::::::::::::::::::::::::::::::: _DaRKiNLiFe_:::::::::::::::::::::::::: diptisdiptis:::::::::::::::::::::::::::::::::
MART AYI ADAY ADAYLARI ________________________NISAN AYI ADAY ADAYLARI derinnn................2mart __________________________sultan49................ ..........6nisan ilsenim.................2mart gelmelegim...........2mart vavelya...............2mart wavy.....................4mart asel06....................5mart hülya cancan..........5 mart nazogelin...............6mart fater.....................6mart cimbomlu...............6mart senemcik.............6 mart mira......................7mart mekselina86...........7mart ademel...................8 mart miral.......................8mart bebeklik..................8mart sekerr.....................8mart emel_76..................8mart sevgii......................9mart peteknur..................9mart gökdenizz................9mart gülay_da.................10mart gülsema..................10mart sudenaz222.............10mart esrako....................10mart balimnur.................11mart ballim53..................11mart diptisdiptis..............11mart esmarin..................12mart onu seviyorum..........12mart zeynoo24................12mart Kelebek41...............13 mart elmali turta..............13mart elale.......................13 mart ze_nannn.................13mart xnazanx..................13mart esmarin...................13mart karabiberim……......14mart mehay.....................14mart sekerpembe..............14mart dermanz...................14mart mitaku.....................15mart baharcik...................15mart gülsü........................15mart neseli.......................16mart amoramor.................17mart zelis82.....................17mart bebisiiiim..................17mart nefisem....................17mart öykübebek................17mart emeliko....................17mart hürrem2000.............18mart smhsmh...................18mart karamio....................18mart aregon.....................19mart wissh.......................19mart ebrar 43....................20mart esingül.....................20mart hipOndriyak...............20mart wendy76..................20mart sevil35.....................21mart sibelbursa.................21mart hasretimsinn.............21mart elif26.......................22mart yesimexpo................22mart beyazbulut...............22mart guley......................22mart cise1981..................23mart kardelenecrin.............23mart runhas.....................24mart cidy........................24mart hasretimsinn.............24mart tiviti........................25mart lora.........................25 mart gamzeli....................25mart bernis.....................25mart mavi rüya................25mart caniminici.................25mart baturnuray...............25 mart seyma88..................25 mart aysegül34................26mart elizabethtown...........26mart gurbet gelini.............26mart haziran na................27mart sselda.....................27mart prensesim................27 mart haziran_na..............27mart armus.....................28mart seyra.....................28mart latifeelif.................28mart ALDARA................28 mart balsurat..................28mart barin.....................29mart nur82....................29 mart HAMISLERIMIZ::::::::::::::::::::::: BEYAZMELEK::::::::::::::::::::::::: DUYGUMUTLU ::::::::::::::::::::::: medine03:::::::::::::::::::::::::::::::: _DaRKiNLiFe_:::::::::::::::::::::::::: diptisdiptis:::::::::::::::::::::::::::::::::
kızlar benide eklermisiniz benim regl günüm 5 nisan
8 aydır deniyoruz olmuyor:1no2:
bu ay doktorumu değiştiriyorum
oh oh ne güzel beş hamşimiz olmuş allahım bu listeye bereket ver en uzun hamiş listesi olsun işşallah