JavaScript devre dışı bırakıldı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı
alternatifine göz atın .
mart ayinda hamis olmak isteyenler hadi liste yapalim
buyrun benim!!! Kayıtlı Üye
isallah canim anneler hisseder biliyormusun benimannemde bana hamile kalacaksin bu ay demisti ve gercekten kalmistim tabi sonu husranla bitti malesef ama olsun isallah annenin ruyasi cikarda bebisimiz yola cikar hadi haberlerini dort gozle bekliyoruz
ama kızlar beni eklememişsinizz taa ne zaman yazmışdım amaaaaaaa
8 mart benımkısıııııııııııııııı
aşılama oldum cuma günü:))
bedef.................1mart beyazbulut..........1mart beyazmelek..........1mart Nur82………………....2mart derinnn................2mart duygumutlu..........2mart ilsenim.................2mart Kancicegim............4 mart wavy.....................4mart asel06..................4mart nazogelin...............6mart Darkinlife...............6 mart fater.....................6mart cimbomlu...............6mart mira......................7mart miral.......................8mart sultan49..................8mart bebeklik..................8mart sevgii......................9mart peteknur..................9mart gülay_da.................10mart gülsema..................10mart balimnur.................11mart ballim53..................11mart esmarin..................12mart Kelebek41...............13 mart elmali turta..............13mart elale.......................13 mart ze_nannn.................13mart xnazanx..................13mart karabiberim…………......14mart mehay.....................14mart sekerpembe..............14mart mitaku.....................15mart neseli.......................16mart amoramor.................17mart zelis82.....................17mart bebisiiiim..................17mart nefisem....................17mart öykübebek................17mart hürrem2000.............18mart smhsmh...................18mart karamio....................18mart aregon.....................19mart wissh.......................19mart esingül.....................20mart sevil35.....................21mart elif26.......................22mart cise1981..................23mart tiviti........................25mart lora.........................25 mart gamzeli....................25mart aysegül34................26mart sselda.....................27mart prensesim...............27 mart pardon canm hemen ekledim senide isaaalllaaaaaaah güzel haberler vereceksin sende
saolll canım ay inşallaaahhh herkez güzel haber verir bu ayy :) bahar ayında genelde hamilelik olurmuş ay inşllaah hepimiz oluruz:)
evet cnm bide dusunsene mart ayi tam ciftlesme ayi hadi bakalim ilk kim guzel haberi verecek bakim
beni de ekleyin kızlar 8 martt umarım uğurlu gelir bu liste.
Tanımlı bedef.................1mart beyazbulut..........1mart beyazmelek..........1mart Nur82………………....2mart derinnn................2mart duygumutlu..........2mart ilsenim.................2mart Kancicegim............4 mart wavy.....................4mart asel06..................4mart nazogelin...............6mart Darkinlife...............6 mart fater.....................6mart cimbomlu...............6mart mira......................7mart miral.......................8mart sultan49..................8mart bebeklik..................8mart sekerr.....................8mart sevgii......................9mart peteknur..................9mart gülay_da.................10mart gülsema..................10mart balimnur.................11mart ballim53..................11mart esmarin..................12mart Kelebek41...............13 mart elmali turta..............13mart elale.......................13 mart ze_nannn.................13mart xnazanx..................13mart karabiberim…………......14mart mehay.....................14mart sekerpembe..............14mart mitaku.....................15mart neseli.......................16mart amoramor.................17mart zelis82.....................17mart bebisiiiim..................17mart nefisem....................17mart öykübebek................17mart hürrem2000.............18mart smhsmh...................18mart karamio....................18mart aregon.....................19mart wissh.......................19mart esingül.....................20mart sevil35.....................21mart elif26.......................22mart cise1981..................23mart tiviti........................25mart lora.........................25 mart gamzeli....................25mart aysegül34................26mart sselda.....................27mart prensesim...............27 mart ekledim sekerrcim
teşekkürler loracım umarım elin uğurlu gelir. inşallah güzel haberler alırız bu ayy ve inşallah sende hamiş olursun biran önce.
martın 7 si evlilik yıldönümümüz 27 side eşimin doğum günü bebeğimde martta gelirse benim için bu ay bayram :teytey
lcak işşallah allahım hepimize nasib eyle:asigim::asigim:
benide ekle benimde 9 mart
bedef.................1mart beyazbulut..........1mart beyazmelek..........1mart Nur82………………....2mart derinnn................2mart duygumutlu..........2mart ilsenim.................2mart Kancicegim............4 mart wavy.....................4mart asel06..................4mart nazogelin...............6mart Darkinlife...............6 mart fater.....................6mart cimbomlu...............6mart mira......................7mart miral.......................8mart sultan49..................8mart bebeklik..................8mart sekerr.....................8mart sevgii......................9mart peteknur..................9mart aslihanxx..................9mart gülay_da.................10mart gülsema..................10mart balimnur.................11mart ballim53..................11mart esmarin..................12mart Kelebek41...............13 mart elmali turta..............13mart elale.......................13 mart ze_nannn.................13mart xnazanx..................13mart karabiberim…………......14mart mehay.....................14mart sekerpembe..............14mart mitaku.....................15mart neseli.......................16mart amoramor.................17mart zelis82.....................17mart bebisiiiim..................17mart nefisem....................17mart öykübebek................17mart hürrem2000.............18mart smhsmh...................18mart karamio....................18mart aregon.....................19mart wissh.......................19mart esingül.....................20mart sevil35.....................21mart elif26.......................22mart cise1981..................23mart tiviti........................25mart lora.........................25 mart gamzeli....................25mart aysegül34................26mart sselda.....................27mart prensesim...............27 mart aslihancim ekledim senide cnm
benimde 1 mart eklersen sevinirim :))
bedef.................1mart beyazbulut..........1mart beyazmelek..........1mart cidy....................1mart Nur82………………....2mart derinnn................2mart duygumutlu..........2mart ilsenim.................2mart Kancicegim............4 mart wavy.....................4mart asel06..................4mart nazogelin...............6mart Darkinlife...............6 mart fater.....................6mart cimbomlu...............6mart mira......................7mart miral.......................8mart sultan49..................8mart bebeklik..................8mart sekerr.....................8mart sevgii......................9mart peteknur..................9mart aslihanxx..................9mart gülay_da.................10mart gülsema..................10mart balimnur.................11mart ballim53..................11mart esmarin..................12mart Kelebek41...............13 mart elmali turta..............13mart elale.......................13 mart ze_nannn.................13mart xnazanx..................13mart karabiberim…………......14mart mehay.....................14mart sekerpembe..............14mart mitaku.....................15mart neseli.......................16mart amoramor.................17mart zelis82.....................17mart bebisiiiim..................17mart nefisem....................17mart öykübebek................17mart hürrem2000.............18mart smhsmh...................18mart karamio....................18mart aregon.....................19mart wissh.......................19mart esingül.....................20mart sevil35.....................21mart elif26.......................22mart cise1981..................23mart tiviti........................25mart lora.........................25 mart gamzeli....................25mart aysegül34................26mart sselda.....................27mart prensesim...............27 mart cidy senide ekledim cnm hosgeldin
tesekkürler canim hosbulduk :))
kızlar benimde adet günüm 17 şubat listenize benide ekleyin hadi kolay gelsin hepimize
kızlar benimde adet günüm 17 şubat listenize benide ekleyin hadi kolay gelsin hepimize
konukmancim 17 martmi demek istemissin cnm
Canım benimde adet günüm 27 mart Benide eklersin artık mart ayı listesine:teytey:
bedef.................1mart beyazbulut..........1mart beyazmelek..........1mart cidy....................1mart Nur82………………....2mart derinnn................2mart duygumutlu..........2mart ilsenim.................2mart Kancicegim............4 mart wavy.....................4mart asel06..................4mart nazogelin...............6mart Darkinlife...............6 mart fater.....................6mart cimbomlu...............6mart mira......................7mart miral.......................8mart sultan49..................8mart bebeklik..................8mart sekerr.....................8mart sevgii......................9mart peteknur..................9mart aslihanxx..................9mart gülay_da.................10mart gülsema..................10mart balimnur.................11mart ballim53..................11mart esmarin..................12mart Kelebek41...............13 mart elmali turta..............13mart elale.......................13 mart ze_nannn.................13mart xnazanx..................13mart karabiberim…………......14mart mehay.....................14mart sekerpembe..............14mart mitaku.....................15mart neseli.......................16mart amoramor.................17mart zelis82.....................17mart bebisiiiim..................17mart nefisem....................17mart öykübebek................17mart hürrem2000.............18mart smhsmh...................18mart karamio....................18mart aregon.....................19mart wissh.......................19mart esingül.....................20mart sevil35.....................21mart elif26.......................22mart cise1981..................23mart tiviti........................25mart lora.........................25 mart gamzeli....................25mart aysegül34................26mart sselda.....................27mart prensesim................27 mart balsurat..................27mart balsuratcim senide ekledim isallah sende bize o guzel haberi verenlerden olursun
geçen ay başka bi topikte ilk hamiş haberini ben vermiştim kıslar.inşallah bu ey yine ilk ben veririm..yanlış anlaşılmasın sakın ilk sırada olduğum için diyorum.ve inşallah uğurlu gelirim...
geçen ay başka bi topikte ilk hamiş haberini ben vermiştim kıslar.inşallah bu ey yine ilk ben veririm..yanlış anlaşılmasın sakın ilk sırada olduğum için diyorum.ve inşallah uğurlu gelirim...
isallah bedefcim herkes liste sirasina gore teker teker hamilelik mujdesini verir niye yanlis anlayalimki tatlim cok mutlu oluruz