- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.543
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada listeyi yeni gördüm baya çoğalmışız işşallah hepimiz hamiş kalırızda kasım aralık anneleri diye devam ederiz sohbetimizesırnaşık şey
bu arada listeyi yeni gördüm baya çoğalmışız işşallah hepimiz hamiş kalırızda kasım aralık anneleri diye devam ederiz sohbetimizesırnaşık şey
evet gerçekten müthiş olur ama bu ay olmazsada moral bozmak yok sabırlı ve sakin olmamız gerekli zamanı gelince herşey olur hayırlısı olsun hepimiz içina.s.
arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum bebek düşünmeye yeni karar verdik ilk ayımız olduğu için biraz tecrübesizim bu ay korunmadık ama ben şidettli bi soğuk algınlığı geçirdim yeni yeni düzelmeye başladım doktora gitmek istemedim ilaç vericek diye ama aynı zamanda migrenimde var tuttuğu zaman gözüm hiçbişey görmüyor minoset kullandım bi iki kere siz ne yapıyosunuz ilaç işini merak ediyorum sonuçta dikkat etmemiz gerekiyor değilmi beni bi aydınlatırmısınız bu konuda:bbo:a.s
Lora'cım senin dediğin süt deneyini yaptım dün gece ama ölüyordum yaa eşime de diyemiyorum dalga geçecek diye çok moikti halim görülmeye değerdi. Ama hiç bir değişiklik olmadı sütte aynen sıvı halde kaldı biraz köpüklü oldu sadece naniknanik
slm canim bence doktora gittigin zaman hamilelik dusundugunu soyle doktor sana hamilelige zarar vermeyecek ilaclar verecektir ben oyle yapiyorum minoset de cok dusuk dozlu bir ilac oldugunu biliyorum zarar olacagini sanmiyorum yinede doktora mutlaka danis bence cnm
aslinda bende ilk duydugumda cok gulmustum ama ne yapayim denemistim iste.gercekligini tam olarak bilmiyorum ama bendede oyle olmustu cnm ve gercektende adet oldum bide bisey daha soyleyecem eger hamilelik hormani kana karismissa oluyormus belki daha erkendir ben adetim gecince yapmistim hatta ama moralini bozma sakin olurmu canim benim
biraz üzüldüm ama çok ta fazla etkilenmedim çünkü anormal bişey olduğunun farkındaydık sırnaşık şey ya bu hamilelik belirtileri neler olabilir. Kitaplardan ya da netten okuduğuma göre göğüslerin ağrıması, dolgunlaşması falan ilk belirtiler olabilirmiş kasık ağrıları da mesela. BUnların hepsi bende var ama sadece bu ay değil hemen her ay oluyor adet belirtisi olarak yani. Ama bu ay göğüs ağrılarım çok şiddetli. 2 gün önce falan çok daha kötüydü. Kasıklarımdaki ağrı daha hafif. yalnız bu ay diğer aylardan farklı olarak sırtım müthiş ağrıyor ve göğüs uçlarım karıncalanıyor, bunların hamilelikle bir ilgisi var mıdır? Yoksa başka bir sebep midir? Psikolojik bile olabilir. Ama ilk defa bu ay olduğu için taktım kafaya
canim inanirmisin bu ay okadar kendimi kaptirmistimki hamile olduguma dedigin butun belirtiler vardi bende goguslerde mavi pembe damarlarda belirginlesir hamilelikten.o bile vardi kasiklarim agiriyordu bide adetim bile gecikti dusunebiliyormusun ilk defa gecikti tamam dedik kesin hamieyim ama malesef psikolojikmis benimki ama isallah seninki hamileliktendir cnm benim hamileliklerimde ellerim ayaklarim buz kesilirdi
İnşallah bakalım. Elerimin ayaklarımın buz kesilmesi bende de var bugünlerde. Ama onu hiç saymamıştım bile aklıma dahi gelmedi hamilelikle ilgili olabileceği. Soğuklardandır diye düşünüyordum. Üşütme falan diye geçti aklımdan.3-4 gündür titremeye bşlıyorum bir ara kısa bir süre devam ediyor sonra normale dönüyor. Bir de sadece bu ay olan bişey geceleri bir sıkıntı basıyor beni, daha geniş ferah yerler arıyorum... Başımıza gelen herşeyi hamileliğe bağlar olduk kafayı yiyeceğiz heralde bu gidişle. Allah fazla delirmeden bir bebiş nasip etsin hepimize
iste aynen bendede oyle olurdu canim kat kat giyerdim ve evim kaloriferli olmasina ragmen elimi ayagimi isitamiyordum ozaman kesin anlamistim hamileligigmi isallah sende bu ay hamile kalip bize mujdeyi veriirsin cokta kafana takma oyalanmaya calis yalniz kalmamaya calis surekli kendini dinleme canim ozaman hersey daha kolay olur elde degil biliyorum gerci ama ne yapalim mecburuz hepimiz icin hayirlisi neyse o olsun gec gelsinde bebislerimiz saglikli sihhatli olsun ben hep boyle dua ederim
inşallah hürrem...hamişliği bekleyenler listesine kazık çakmıştım..o gündür bugündür listelerle pek işim olmuyordu.. beraber yazıldığı kişilerin bir çoğunun bekleyenlerden hamişler listesine terfi edip seninde adın yeni ismlerle bekleyenlerde kalınca insanın morali bozuluyor..
neyseki bu liste sadece mart ayını kapsıyor yanlış anlamadıysam..